26

Анонимен

преди 9 години

Osnovnata zel na bombardirovkite e Basar Asad.

25

Анонимен

преди 9 години

От направените "писания" се натрапва извода,че "за справянето с ИД трябва непременно да се въведат в действие сухопътни войски - финалния акорд на "Американска симфония ИД".Нали за това си композираха и ИД и симфонията,за замъгляване "съзнанието" на балъците по света.

24

Анонимен

преди 9 години

ОТДАВНА КАЗАХ, ЧЕ ДА БОМБАРДИРАШ ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ВСЕ ЕДНО ДА СТРЕЛЯШ ПО КОМАР В ТЪМНА СТАЯ. СЕГА ВЕЧЕ ИДВА РЕДА НА ТЕРОРИСТИТЕ ДА ОТГОВОРЯТ. ВИНАГИ ПОЗНАВАМ.

23

Леле че народ

преди 9 години

Русия е предупредила,че ако САЩ и коалицииката им ударят правителствени обекти в Сирия с тия въздушни удари,веднага ще им достави ЗРК С 300 И тогава какво падане на натовски самолети ще има,дори и раптора ще стане печен раптор

22

българин

преди 9 години

БРАТЯ ОТ ,, ИД,, МОЛЯ ЕЛАТЕ В България и се справете с християните!!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията с ИД(бившаИДИЛ-Америка) е като с разхода на гориво на новите автомобили.Медиите в началото се разсипват да хвалят икономичността им,а след година се оказва друго.Да са ни живи и здрави ББС,СНН,Економист,Ройтерс,Асошейтид Прес за да ни информират на английски как протича операцията срещу революционерите-бунтовници-терористи и колко трудно било да се воюва срещу тях.Да си видят репортажите от миналата година как галено наричаха същите хора "революционери-борци за демокрация".

20

Футуролог-пояснение

преди 9 години

Смея да твърдя че политиката на Барак Обама в зародиш бе на 100% правилна!Мюсюлманите имат право да бъдат свободни!Трябваше да има СВЕТОВНА СВОБОДА И МИР!Тоя черен наивник обаче на практика опропасти тая красива идея!Неможе да се заиграваш с терористи и екстремисти!И сега какво?Ще предложи на света СВЕТОВНА ДИКТАТУРА И ПОЛИЦЕЙЩИНА В ИМЕТО НА МИРА!Не ми трябва диктатора Бойко Борисов!Аз искам да живея както се живее в САЩ!Тоя филм с Нориега,Пиночет и прочие,Обама да си го прави в щатите ако посме

19

Нико

преди 9 години

Незнам този който е писал статията дали си има напредстава от бойни десйтвия.Но с мотоциклет не може да пренасяш тежко въоръжение, а без обсадно въоръжение и най-малкото артилерия няма как да превземаш градове.Второ нещо на което трябва да се обърне вниманието е комуникацията без комуникация, няма как синхронизираш хиляди хора, които трябва да нападат укрепление.ИДИЛ може да поставят колкото си искат бомби и да правят самоубийствени атентати в пропусквателни пунктове но така не се печели.

18

Анонимен

преди 9 години

Маме мале, до къде стигнахме, вече за големи балъци ни взехте. Джихадистите, от които Амерака се разтрепери, се придвижвали с мотоциклети :))))) няма такъв смях. Колко са те, нали бяха голяма армия, от де толкова мотоциклети :)))))))) нямам думи да изкажа отвръщението от тази пропаганда и фалшификация. Преди бяхте писали, че се издържали от петрол, който транспортирали с мулета. Чудно ми как се намират хора да вярват на това. Какво стана с модерните армии на НАТО, САЩ и др.

17

IDEALIST

преди 9 години

До Анонимен 11Много точно казано!

16

Тихомир Томов

преди 9 години

Бързото прегрупиране и новата стратегия е гаранция за скорошното превземане на Багдад и уволняването на Николайчо Младенов - пратеника на юдеите .плюс завета на Дякона - Всекиму своето !...............

15

Анонимен

преди 9 години

dvama meseca sled na4aloto na oper..............kak moje o6te v na4aloto be .pone go redaktirayte.

14

Анонимен

преди 9 години

Очаквам скоро някой либерийски с ебола да се присъедини към редиците на джихадистите.Лошото е , че нашите *** управляващи пак няма да затворят границите ни за бежанци.

13

до 20

преди 9 години

"светски правителства (Кадафи, Асад)" - кое им е светското на тия диктатори, бе? Единия си разпъваше шатрата по площадите в цял свят. Другият изби и продължава да избива собственото си население смао и само да запази поста си.

12

Анонимен

преди 9 години

Голямо лекарство използват САЩ срещу т.нар. "терористи-ислямисти", няма що. Като другарите, назначени за милионери, които наричаха "мръсни седесари" (всъщност си бяха и си останаха *** всичките). Та и в арабския свят така - САЩ финансират ислямисти-главорези да бутат светски правителства (Кадафи, Асад), и след няколко години О изненада, нещата се обръщат. Във вторник ни бяха съюзници, в петък са ни врагове. *** постановката.

11

разбирача

преди 9 години

Тези пък *** къде са тръгнали, варвари безмозъчни. Целият високотехнолигчен свят е срещу тях. Ще ги изтребят като пилци с ловна пушка докато колят мирното си население.

10

Анонимен

преди 9 години

А как се бие Сирийската армия 3 г. С тези терористи ? Медиите това не го дават .Обаче са намерили един " опозиционер ", от който вземат интервю в САЩ ,Който казва че опозицията се бие с И.Д и Сирийската армия , ха ха тия се изкараха супер войска ! Кой знае къде се крият и бягат от бомбандировките ?Както този е в САЩ. А пък САЩ след това уж ще помогне на бунтовниците -опозиция ,ако си позволят такъв вариант ) Ама ако аз му задавах въпрос , да го питам защо не го изберат чрез избори , не е ли

9

Анонимен

преди 9 години

И аз така Казах на Атака - докато се перите във Фейсбук ционистите да ви подслушват власт няма да видите.. Предложих им няколко начина да избегнем ционистите и ЦРУ - те са направиха на големи , онзи Чукулов по цял ден във Фейса раздува клюките..

8

Анонимен

преди 9 години

Заложниците бяха "освободени" е точната дума. Не турците проведоха акция, а ИДИЛ ги ПУСНА. В замяна на нещо явно. Това нещо е само демонстрации без действия. Турция струпва войска по границата но дотам. Лавров каза че операция в Сирия без санкция на ООН е равносилно на война. Още се чака по-ясна позиция на Русия по въпроса!

7

Анонимен

преди 9 години

Американците си търсеха начин да ударят Сирия, унизени от Путин, който им тропна с крак.Демонизираха до степен на тотална нетърпимост, внесените от Либия радикали и си намериха повод за поредната коалиция срещу ислямския фундаментализъм. Един претекст за разрушаване на петролните съоръжения в Сирия и блокиране на кюрдската заплаха срещу Турция. В момента удаирите са основно в Ирак а в Северна Сирия където джихадистите се трепят със сирийските кюрди, не се предприема нищо. Турците само гледат!