127

masterblaster

преди 9 години

Идва 5-ти, после ще им оправите кашите

126

NORMALEN

преди 9 години

До Божо LAGESH. GERB ZAGROBI BALGARIA.

125

NORMALEN

преди 9 години

BRAVO NA BCP.SAMO TIA ZASTITAVA INTERESA NA NARODA.ZASTO NE PROTESTIRA GERB,DPC--=ZASTOTO SA KORUMPIRANI OT MONOPOLITE.

124

Анонимен

преди 9 години

кога гербари ще излезат да протестират срещу някой монопол - никога-.

123

147

преди 9 години

ходим и знаем и не е много хубаво именно според бургазлии. Наводненията там са доказателство също.

122

до 146

преди 9 години

аз да ти се оплача от комунистката Фандъкова. Значи в автобус 111 карфица да хвърлиш на човек пада и така 4 години.хората си остават по спирките щото линията е дадена на гербав частник икономист-циция.

121

Божо

преди 9 години

Токът трябва да е безплатен, както и всичко останало, а станишев трябва да получава по 300000 лева месечно от нас, данъкоплатците, защото се грижи за нашите права със зъби и лакирани нокти !!!! ГНУС КОМУНИСТИЧЕСКА !!!! Загробиха енергетиката, загробват Блъгария !!!!!!!!!!

120

skitnik32

преди 9 години

абе хора всички ходите лятно време на море, нали? заповядайте в бургас и вижте сами какво е направил лошия гербер и го сравнете с видин кадето е добрия комунист. разликата е от земята до небето... ама вие сами ще я видите

119

до 144

преди 9 години

Дано и тама откъдето си БСП ви пробута някой като Герго Гергов -кмета на Видин та да те видя и теб как ще пишеш след време.И за проклетия най големите дупки по улиците останаха точно до Кауфланд-най големият магазин в града ни.Ако тези дупки не се запълнят до зимата,чудо ще бъде ако някой не се удави там.Такива "разкопки"не е имало поне от 40 години!БСП са напаст-това е истина!

118

видинчанин

преди 9 години

Не съм фен на ГЕРБ.Но ако в България има някой като Аугусто Пиночет с голямо удовлствие бих гласувал за него.само той се е доказал като антикомунист.Другите са по скоро теоретици,а само той практик.

117

Анонимен

преди 9 години

караилиев и видинчанина са едно и също лице, тоя диалог го водят през няколко дни с готови писания.

116

Анонимен

преди 9 години

140 знаеш ли че гърбавите кметове правят баш същото и на повече места. Агитацията ти не е правилна, повече хора ще отвратиш... а пък и не е сключвал договори за земите на умрелите чрез преки срещи с тях пред нотариуси нали? :-)и не трепери че му са рискови милионите в ктбто, и да му ги платят ако го обявят че има като един гербав кмет и свърши му кветството сигур...

115

Анонимен

преди 9 години

цецко мноо ти е интелигентна физиономията гаче си брат на някой от село Шумулиговопо колко ти плащат мутрокотаците? Никне ли ти трева в главата или не никне?

114

Цветан Караилиев

преди 9 години

до 140Видичанино,над половин век съм на тази земя,и ми е ясно,че там,където комунистически крак стъпи,и трева не никне!

113

видинчанин

преди 9 години

Който иска градът му да заприлича на Видин нека да гласува за БСП.Градът ни е разкопан и по улиците има дупки дълбоки и по метър.Безработицата е най високата в страната и по скоро човек и в Сахара ще си намери работа,не и във Видин.Напук на всичко кметът от БСП направи панаир и плати на певци и певици да пеят до ранни зори.Та 10 дни целият град не можа да спи!За това бяха платени 150 000 лв!Дупките дето останаха след него няма да бъдат оправени поне 10 години!БСП на власт=на бомата в Хирошима!!

112

Анонимен

преди 9 години

Podstrekatelite ot varha na BSP sas sigurnost "plachat na chugd grob", ne te sa pensionerite s niskite pensii. LIZEMERI, MANIPULATORI, INTRIGANTI, VIE DOKARAHTE NARODA DO TOVA DEREDGE

111

Анонимен

преди 9 години

Ще играе Майдана ноември месец и кой остане

110

Истина

преди 9 години

Абе хора я си вижте фактурите от юли до 1 октомври колко е увеличен тока точно с 20%

109

морски

преди 9 години

До колкото си спомням по времето на злия Борисов(наркотрафикант) хората се самозапалваха заради безизходицата до която ни докараха ГЕРБ.

108

Байо

преди 9 години

аз съм собствени на фотоволтайци Бойко ме уреди и ми дреме на шлиферо и ще гласувам за герб а и вие понеже сте бедни ще се продате на Герб няма къде да мърдате