16

лай-лай кучка

преди 9 години

Всичко, и най-полезният продукт, в по-големи количества е вреден. Важно е не какво, а колко. В живота човек е необходимо да се придържа към определен праг в консумацията, което е вид отношение към себе си.

15

Анонимен

преди 9 години

Това,че сме много информирани от интернет,а предишните поколения не са ползвали такова чудо на техниката, не ни прави по умни. По информирани да,но по умни не. Предците ни като са нямали готова информация са натрупвали знанията си за живота от практиката и това е най важно,а не са я взимали наготово и то лъжлива.Това е заблудата на нашето поколение и на света в който живеем. ИМАМЕ МНОГО ИНФОРМАЦИЯ, НО ВСЪЩНОСТ НЕ РАЗБИРАМЕ НИЩО ОТ НЕЯ, само я трупаме и цитираме където падне.Мислете преди всичко

14

Анонимен

преди 9 години

Съвременният и "модерен" човек на 21 век, затлъстява от некачественни храни,застоял живот и стрес, а после си го изкарва на хляба, че бил виновен.Хора, просто променете навиците и мисленето си и тогава си търсете оправдания, защото предците ни хиляди години са яли хляб, вярно чист и естествен, но все пак ХЛЯБ.Как така, точно ние решихме, че сме най просветеното поколение и се отричаме от него, че като се замисля и от куп други полезни неща в живота само заради слухове и предрасъдъци.

13

безхлебен

преди 9 години

точно така мили прасенца!тъпчете си спокойно и си гледайте сериалчетата - опасност от напълняване нямаа ако все пак напълнеете то е от замърсения въздух, ГМО-то и космическата радиация

12

американецо

преди 9 години

Статията е в стил типичен а'ла "днес.бг" гарбидж. Анисия попреписала и попревела оттук-оттам, това ясно! Само не е ясно как пръкна бисера - цитирам: "Ако хлябът бъде изключен напълно обаче, теглото не се променя.". Да се смее ли човек, да я съжалява ли...

11

bai ivan

преди 9 години

11: Ти нормален/на ли си? Рафинирано брашно?!? Някой хора съвсем са се зомбирали.

10

андонов

преди 9 години

сочи проуване????? Хехехе

9

Анонимен

преди 9 години

Това са пълни глупости! Рафинираното брашно е с ГИ 100,а бялата захар с ГИ 68!Не лъжете така брутално,заради пари!

8

Анонимен

преди 9 години

От хляба се пълнее особенно ако е топъл, а от добавките в него още повече.

7

petar stojn4ev

преди 9 години

напротив от хляба се пълнее наи много от 30 години се занимавам със джогинг изразходвам много енер гия правил съм доста иследвания както върху мен така ивърху други активно спортуващи ирезултата е един исъщ при косумиране на хляб повече от четири филии на ден се натрупват килограми постепенно които се свалят пак постепенно ако се придържаш към формулата четири филии

6

художника

преди 9 години

Половината свят умират от глад, другата половина пази диета ?????Хората сме ЕГОисти и извратени до безкрай.

5

стефчо

преди 9 години

пълнее се поради най-простата причина на земята-хаби се по-малко енергия,отколкото се приема. проста физика е . ако бачкаш физически труд цял ден,като нашите предци-и 2 хляба ще ти са малко.

4

Бойко

преди 9 години

До този дето казва че "Не моье да седиш цял ден пред компютъра,после да се качиш в колата,да се прибереш и да се пльоснеш на дивана да гледаш тв"Аз съм 80кг, по цял ден съм на компютъра, в колата и в после в нас пред телевизора :) ям всичко навсякъде без ограничения. Всичко е до метаболизъм.

3

Анонимен

преди 9 години

И кои са тези учени, от къде са и как точно е проведено изследването?По вероятно е група хлебари да са си поръчали статия , но не са платили достатъчно и за толкова пари -толкова.

2

Анонимен

преди 9 години

Българите не са напълнявали от хляба преди 40 години !?Днес се оправдават с пълнеене ту от една , ту от друга храна ? по точно отнема се на храните вещества и се добавят други ?Изкуственото обработване с оцветители и консерванти са даже вредни , децата вече имат болести на възрастни хора ?

1

Анонимен

преди 9 години

Не е вярно.