44

Имани

преди 9 години

Подэаглавието е СУПЕР (сандали в комбинация с бели чорапи):-)))!!! Оправихте ми настроението!!!

43

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗа 1989г., може, но ако се върнеш към 1969. тогава нямаше опашки за банани, просто на никого не му минаваше и през ум да продава такива неща в България!

42

Анонимен

преди 9 години

До мнениеТе тези който са в Пхенян живеят доста зле,ти ми казваш другите как били..

41

Анонимен

преди 9 години

Има готини корейки.Хайде, преди да съм остарял, да отварят границите и да ги почваме евтино!(100 вона за евро и продължава да спада)

40

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

при комонизъма е така!

39

мнение

преди 9 години

Населението на Пхенян е 2 милиона души, а на Северна Корея - 24 милиона, как живеят другите 22 милиона, които не са в Пхенян? Това някой показва ли го? Това, което се опитвам да кажа, е че животът там не е хахо-хихи, ходене по почивни станции лятото, новогодишни програми на Хачо Бояджиев и ред други неща, с които много хора свързват социализма.

38

жеко

преди 9 години

ние обличаме дънки и модерни дрехи но си оставаме най бедната държава в европа и абсолютно изгубила суверенност, сащ ги е страх от сев. корея затова е и тази редовна пропаганда

37

мнение

преди 9 години

В Северна Корея населението е подложено на едно отвратително промиване на мозъци, което никога не го е имало в НРБ и другите соц-държави. Всичко в живота на тези хора се върти около Партията и Вожда, когото трябва да славословят ежедневно. Телевизията им е основно пропаганда, дори детските предавания, за свободен избор какво да четеш или да гледаш дума да не става. Снимките от Пхенян показват една не толкова лоша действителност, но там имат право да живеят само членове на Партията.

36

Анонимен

преди 9 години

Нали ние сме цъфнали и вързали и сме седнали да обсъждаме другите.

35

Анонимен

преди 9 години

...много туристи са го заблелязали и дори са искали да пушат, но ексурзоводите им които имат за задача да ги държат заедно в група не им позволяват да се отделят и да пушат защото по този начин тревата би могла да се превърне в туристическа атракция, а това може би би повлияло на правителството и тя би могла да бъде забранена

34

Анонимен

преди 9 години

и един любопитен факт:на фона на всички забрани и контрол, марихуаната в СК е легална !който не вярва да намери инфо, има много в интернет.това е ефект от дългогодишната изолация, никое правителство не си е направило труда да я сметне за наркотик и хората по селата и по крайните квартали си пушат трева свободно. това е така от стотици години, тревата е народна билка и употребата се смята просто за някакъв навик на старите хора и селяните.много туристи са го заблелязали и дори са искали да пушат, но ексурзоводите им които имат за задача да ги държат заедно в група не им позволяват да се

33

Хм

преди 9 години

Бе много измъчени физиономи, особено на сн. 2, но като се замисля, ако направят аналогични снимки по Бг спирките, ще ги надминем със сигурност. А и си нямат КТБ за да страдат...

32

Анонимен

преди 9 години

Според коментарите се радваме ако има по-зле от нас, но с какво станадарта на живот ни е по-добър от техния не разбрах.

31

ценител

преди 9 години

Мацето на снимка пет изглежда толкова невинно и секси

30

Анонимен

преди 9 години

В един квартал на Пхенян има не повече от 4-5 милиционера, жени-регулировчици. На практика няма престъпност. Образование безплатно и задължително висше. 99% грамотност, преди Франция и пр. Затова нашите СМР-ад медии им дъвчат цървулите.

29

Анонимен

преди 9 години

В Пхенян не можеш да видиш кибритена клечка на трлотоара, това е най-чистият град в света. Брюксел край гарата все едно арабски град - мърсотия и ***, както във всеки европейски голям град.

28

KKK

преди 9 години

До Crazy Bobстана ми интересно в коя държава плащаш ток ? и колко по евтин е този ток там ? Може би пишеш от северна корея сега ?

27

Georgi

преди 9 години

Do #28 Brat i az kato gledam mai shte se okaje, che v Severna Koreq po dobre jiveqt ot nas i kato nishto vsichko e bilo propaganda ot Hamerikancite OTNOVO!!! Inache te selqcite v BG sa kapitalisti golemi samo deto 20 godini veche ne moga da razbera kak hem kapitalisti golemi hem pari za hlqb nemat... Abe nqma kakvo da govorim Bai Tosho beshe edin gaden diktator i komunistite sa vinovni za vsichko.. Te tiq komunisti qvno i ot groba durpat BG nazad.

26

Анонимен

преди 9 години

и на двете места бедност и метро.

25

Анонимен

преди 9 години

КАТО ГЛЕДАМ СИ ИМАТ МЕТРО, цензурата ни пропуска този факт, но снимките го показаха хахаха сигурно Бойко от там е видял как да ни осигури европейско развитие...