53

Анонимен

преди 9 години

при тоя излишък от ток, тая си измисля проблем който е решила. това само една партия го може да измисли проблем който е решила. аз пък ви казвам че реших проблема слънцето да не се премести.БЕЗСРАМНИ МАНИПУЛАТОРИ

52

Анонимен

преди 9 години

Развалянего на договорите с американските ТЕЦ и ВЕИ наистина ще доведе до осъдителни присъди и милиони неустойки.Но зад всеки договор има подпис и три имена:Еди кой си в качеството си на еди какъв си на тая и тая дата подписа неизгоден договор с което ощети държавата с милиарди.Конфискация на цялото имущество и доживотна присъда за държавна измяна.Като ги набутат в панделата и им отнемат всичко,следващия ***,който реши да подписва нещо ще чете внимателно.

51

койчо

преди 9 години

Като не разбира от замеряне с яйца следващия път с плътни тухли единички и ако може по точно!!!

50

Анонимен

преди 9 години

Тази госпожа където я пребиха с яйца ли го казва? Следващия път ще е с камъни.

49

solaris

преди 9 години

До solaris вн И нека българския народ им е съдник !

48

solaris вн

преди 9 години

Как мислите за ток и сметки,като има избори не ми е ясно ! Това е най-важното нещо в държавата ! Пък после кучетата яли българския народ,не са високи сметките,българския народ е беден и докато не се вземе в ръце нищо няма да се промени,помните ли май 2013,вземете по-добре да си го спомните и дайте да го надминем,не само да говорим,че това го можем най-добре,тези хора нямат сърца,поставете ги там където им е мястото - в затвора ( без изключения )

47

Анонимен

преди 9 години

Вдигне ли се цената на тока революцията срещу политико-олигархичната проционистка мафия е неизбежна. Никой няма право да договаря задължително изкупуване на ел. енергия от държавата от, каквито и да е производители. Това не е пазарна икономика, а фашизъм. Костов и Борисов трябва да бъдат арестувани веднага и съдени за национални предателства.

46

Ах...морето

преди 9 години

Туристическия сезон привършва и може и да ни уплашат с нЕкой режим на тока!Важно е, че хотелите на мафията и олигархията се понапълниха!Трай-трай народе наш....

45

Анонимен

преди 9 години

Спиране на тока ,а не режим ще има само ако непослушното стадо българи се противят на увеличението. 10% ,50% ако трябва и 100 % ! Монопол !

44

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ търсят само пари за да се задържат на власт вместо да почнат реформи по ликвидация на ВЕИ, ТЕЦ и ЕРП които източват НЕК.

43

Сиганин

преди 9 години

До L.Това не е довод а факт. А колкото до социализЪма ние не сме излизали от него. Просто направихме хибрид социализъм с фасадна демокрация!

42

L.

преди 9 години

Режимът на тока е един от върховите доводи срещу социализма. Да разбирам ли, че ако пак има, но сме се върнали пак там?

41

Анонимен

преди 9 години

Обещаха и енергийна помощ но тя се отлага след вдигането на цените.

40

senseipetz

преди 9 години

Te purwo da naprawjat zaplatite na + 50%, puk togawa da lajat kakwo trjabwalo da se wdiga..

39

rumen72

преди 9 години

има обективни предпоставки след утрешното вдигане цената на тока (за увеличние на печалбите на енергийната мафия) и след решението за нов държавен дълг за да се спаси КТБ (след като Цв. Василев е заплашил хорат на които е плащал да проговори), на 05.10.2014г. управлявалите в последните 24г. т.нар. демократи да бъдат забравени завинаги. Както сте забелязали след омлета в ДКВЕР не са пускали т. нар. соц. прогнози за нагласите за гласуване. Защо ли?

38

Анонимен

преди 9 години

Ще докарат народа до революция и бесилки пред НС !

37

Оптимист

преди 9 години

А, ще има, ще има, като не го платиш един месец и си постоянно в off line режим.

36

Анонимен

преди 9 години

И ся кво, да се радваме ли? Нямало да има режим на тока. То с тия цени какъв режим. Измикяри мръсни!

35

дядо

преди 9 години

Май без лопати по китарати няма да мине работата...Иде зима,няма да са платените 1000-2000 човека по бански на жълтите павета,а ще е озверелия от лъжи НАРОД!!!!

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41 Вдигането цената на тока не е хулиганска проява а ГАВРА !