24

Анонимен

преди 9 години

Еееееех, Порожанов,.......... Порожанов! Друго си беше когато "оправяше" един финансов министър, още по-друго - като се криеше зад гърба на Орешарски, трето пък - като те направиха шеф на Фонд Земеделие! Беше ти безгрижно, нали. Те не бе ***, гейове, купони и мутреси. Е, малко те понабиха щото си го вадеше всеки ден в ДФЗ, ама нейсе - нали си жив. И сега си титан на финансовата мисъл - абе, аланкоолу, нали това което предлагаш е пак кредит бе?! И то за сметка на обикновения българин! Пфуууу!

23

Анонимен

преди 9 години

"""Не знам от къде имаш тези "наблюдения", но от както се махна ГЕРБ от властта и икономиката отлепи леко, ако може така да се каже. Почнаха да се довършват разни спрени проекти, а не само да се строят магистрали. Раздвижи се по мои наблюдения строителството.Аре стига само с тия партини постулати, на крива ракета и космоса и пречи."""Така отлепи, че бюджета се продъни, БВП е с отрицателен растеж и енергетиката фалира

22

смятащ

преди 9 години

въртят сучат пак народа да плаща кражбите този път маи сметките са погрешни разплащането маи ще стане с куршуми в крадливите мутри

21

Анонимен

преди 9 години

За 4 години ГЕРБ съсипаха икономиката и банките и сега фалитите са неизбежни.

20

Анонимен

преди 9 години

До sante_dogАко Оман не искат да налеят пари и да я спасят, значи добре са преценили, че само ще загубят. Но тогава идва въпроса как България ще налива пари в КТБ, та после да ги загуби.

19

Анонимен

преди 9 години

КТБ е големият тест дали новите управляващи ще са нещо по-добро от досегашните престъпници!Нито лев държавни пари за депозити над 100 хил. евро. Ясно и прозрачно продаване на активите на банката.

18

sante_dog

преди 9 години

Ако банката ще се оздравява, защо депозитите да се плащат от фонда? Или ще наливаме още пари в каца без дъно?

17

Анонимен

преди 9 години

Фалита на КТБ се прехвърля на бюджета и става фалит на държавата.

16

ИСТ

преди 9 години

Мафията ще направи всичко възможно да си спаси вложените в КТБ крадени пари и бедният народ да плати сметката.За това не обявяват имената на милионерите с депозитите. Защо не обявят фирмите взели огромни кредити ,как са ги вложили и погасяват ли се. Защо прокуратурата не разследва големите влогове и платени ли са данъци,или и тя е в далаверата.

15

Ф.С.В

преди 9 години

МДАА бедните винаги плащат кражбите на богатите ..но в БГ е направо очевадно!!!!

14

Анонимен

преди 9 години

ама какъв поглед, а? Зареян някъде в гербаджийското бъдеще. Тц, тц мама му стара. Колко мъдреци имал наш Боко в екипа си бе? Е как да не изгониш пак с камъни ?

13

Анонимен

преди 9 години

Ами ако не успеят да изтеглят заема, ще се стигне до фалит и до излизане от борда и хиперинфлация.

12

Анонимен

преди 9 години

shte mahnete li tova "procheti oshte na dnes.bg"kato kopiram neshto ili da idvam do sofiq i da napraa smrad u too kalboiski bar?!?!!?

11

Анонимен

преди 9 години

тоя доклад вече половин година го чакат.......Чудя се доклад ли чакат или нараеждане какво да правят

10

Анонимен

преди 9 години

По-интересен е въпроса какво става с кредитити отпуснати на свързани фирми след фалит.

9

макето

преди 9 години

демек и я требе да гарантирам за заемо хи хи хи ама я некем да гарантирам

8

Анонимен

преди 9 години

до 3 ще се връщат на държавата разбира се.няма да им ги опости никой!!!!да не лежат на тая кълка

7

банкер

преди 9 години

ДО 4 банките правят отчислениеия от техните пебалчи.а не вложителите да плащат.свилисте се като мишки.редно е да се платят гарантираните пари вече.но банката ще я възстановят ще видите

6

Рали1

преди 9 години

То беше ясно,че ще е след изборите!Фондът ли ще разплаща,значи ли че банката вече я няма?"Нито от Корпоративна търговска банка,нито от ТБ Виктория е била искана ликвидна помощ от страна на БНБ."Искров 23.09.2014 г.Лятото от кого е получила такава помощ?Много "ще" в думите на министър Порожанов!За коя година става на въпрос?Ситуацията около КТБ ясно показва състоянието на цялата ни държава!

5

Анонимен

преди 9 години

КТБ има право на до 150 -160 милиона лева от фонда за депозити според дела от 8 % на банката в България. От 50 милиарда лева депозити в България, КТБ има само 4 милиарда лева депозити. Изтеглянето на целия фонд само за КТБ ще застраши останалите депозити в другите банки.