36

aham

преди 9 години

казано е: бой и е***е не се връщат. Малко не вярвам на тази статия, защото когато официално лице превиши правомощия обикновенно има наказания. Само с едно "sorry" не става, пък и брат на премиера. Да разбираме ли. че тия бият и после ако случайно някой се обади - хм, пообъркали сме се, извинявайте. Пълни глупости, боза

35

Гай Баньо

преди 9 години

До северозападен галошВсъщност ВЪПРОСЪТ Е какво прави брата на премиера на гей-парад????!!!!!....А??А ти щом казваш че си ***....

34

boiko

преди 9 години

vijte gospoda kak se bie ane kato viudarqt vednaj i hop policiqta bieeee

33

Анонимен

преди 9 години

Това е народна полиция, а не бугаристанска милиция, която реве само за заплати и налага протестиращи пенсионери.

32

Анонимен

преди 9 години

Ами сръбската жандармерия си върши работата. Нашите полицаи реват за пенсии само.

31

Bg

преди 9 години

Браво на сръбската жандармерия! В такова безупречно и професионално състояние е необходимо да се приведе и нашата. Чест прави на премиера, че няма да съди никой, разбрал е защо са действали така! У нас политиците бият полицията и последните се чудат, къде да се скрият, ако някои на тротоара кандидат политик или баш политик се появи.

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 40 Toгава Владко беше пишкал на мавзолея на Гошо Тарабата - за времето си беше тежко прегрешение. Ступали го на място и го закарали в районното, там като взел да се обяснява кой е - не му повярвали и ял бой още веднъж. После Бай Тошо казал на милиционерите - "малко сте го били".

29

читател

преди 9 години

Милиционерите навсякъде са едни и същи.Особено в Русия, Сърбия и България.

28

Анонимен

преди 9 години

тоя от една палка така го изигра- като футболист за дузпа! Брат на премиера?- аз ако съм брат на премиера ще скоча да се бия мака му и куки, зъби ли не съм плюл?! Извинението трябва да е от него, че от една палка, викна та запя по-силно от петела на село, та чак на земята падна... Ако баща ми ме беше видял да правя така, щеше да ме набие, че съм посрамил семейната чест и не съм отвърнал. Мен поне ме сгъваше от бой в детството, че да порасна надъхано, злобно комунистче дето се пени на всичко!

27

Атанасов

преди 9 години

Няма да коментирам, а ще постна един виж, който много ми харесва:Какъв е този шум, Джеймс?- Гей парад, милорд!- И какво искат?- Еднополова любов, милорд!- Някой забранява ли им?- ...Не, милорд!- Е, тогава защо вдигат този шум?- Еми, ***, милорд!

26

Анонимен

преди 9 години

Преди 35-40 години един милиционер от Първо районно беше ступал на "Руски" Владко Живков. Когато разбраха, човекът и началниците му очакваха най-лошото, но лично бай Тошо се обади и каза да не закачат милиционера, защото той си е изпълнявал служебните задължения. Така е когато има държава, без значение дали е социализъм или демокрация.

25

noname

преди 9 години

До nikonik01Не се протака делото , осъдиха го и безпроблемно го изведоха от страната. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

24

онбашията

преди 9 години

забелязал съм, най-големите патриоти стане ли въпрос за сърбия и веднага се отплесват колко са велики сърбите и какви сме *** сравнение с тях. аз мисля че сърбите няма да върнат никого, защо гледате се към пропадничавите западняци а не емигрирате в сърбия?

23

nikonik01

преди 9 години

Шегата настрана , тука един беше убил двама , ръгайки ги в гръб , но понеже беше близък на агент Гоце , делото още му се протаква. Оня е брат на действащ премиер и го смляха бой. Най-връзкарската държава в света е България.

22

Анонимен

преди 9 години

това често не е гей сбирщина,а хора, които са се събрали за пари и американските посланици по места--------------В такъв случай защо трябва да ги бият и да правят ***? Просто кажете на хората, че това не са истински гейове?

21

Сър Пичук

преди 9 години

Само не разбрах Станишев и Вигенин били ли са на парада...?

20

Анонимен

преди 9 години

И нашата полиция ако беше такава, нямаше да имаме проблеми с *** престъпност и безнаказанност.

19

Содом

преди 9 години

И Какъв е извода? Ако не беше тази гей-сбирщина нямаше да се стигне до това ... ?!

18

Анонимен

преди 9 години

Грешка грешка обърках вратата обърках жената

17

Маркс

преди 9 години

Българи?Луканов, Филип Димитров, Костов, Паси, Станишев, Доган, Местан, Кунева, Нейнски. Ако тези са българи, аз съм от Заир, пфу!