8

кк

преди 9 години

Против съм актуализацията на бюджета и вземане на допълнителни заеми, за да плащаме лихви и главници по стари такива.... Много мераклии да управляват държавата. Ще се намери ли един, който да отговори на въпроса НАКЪДЕ ще върви България? Кога ще дойде деня, когато да можем с приходите си да обслужваме дълга си? Ние, ахмаците, можем в едно да помогнем на страната си - да инвестираме в образованието на децата си. Ще каже ли някой в какви направления ще се развиваме, за да инвестираме правилно?

7

Рали1

преди 9 години

До до 1Заемът на ГЕРБ беше за земеделските производители,чиито суми бяха изплатени през януари,а от ЕС парите бяха получени 2 месеца по-късно!Какво направи Орешарски и с тези пари,че се наложиха толкова заеми,актуализации...За 3.5г.ГЕРБ -2 млрд.,за 1 г.Орешарски и компания- 1 млрд.лв.за 2013 + 4 млрд.2014+ актуализация още една до края на годината+спрени пари от ЕС+ КТБ+..дефицити във всички сектори!!! Спрени пари от ЕС,заплахи за санкции..За какво бяха харчени предишните заеми,перо по перо!

6

Анонимен

преди 9 години

Ако не успеят да изтеглят заем, ще се стигне до фалит или рязане на пенсиите.

5

Рали1

преди 9 години

"Лимитът за нов държавен дълг,който ще може да бъде поет за 2014 г.се вдига на 4.4 млрд.лв.-максимум 3 млрд.през 13 г.,а максималният размер на държавния дълг към края на годината ще се увеличи от 14.6 на 18 млрд.Това предвижда законопроектът за държавния бюджет за следващата година,публикуван днес от МФ.Специално правителството си залага възможността да изтегли до 3.9 млрд.лв.външен дълг-чрез заем или емисия на облигации.За сравнение ГЕРБ беше заложил лимит до 1 млрд.лв.-23.10.13 Без коментар!!

4

проф. Аврамов

преди 9 години

До Бивш член на БСПДа мислим искаме ли да гласуваме за такива които си точат лигите да направят поредните милиардни дългове които да приберат при паричките които натрупаха от разрешенията за производство на десетократно оскъпен ток от вятъра

3

до 1

преди 9 години

Ореха изтегли заем с който погаси заем на герб. С други думи заема на Тиквата си остана!

2

до 1

преди 9 години

До Бивш член на БСПОрешарски изтегли 850 000 заем. Другите ти глупости не коментирам!

1

Бивш член на БСП

преди 9 години

Колкото и да плюят червените *** по ГЕРБ стана ясно, че социалната политика та БСП е само приказки. На баба Гицка от село Долно *** повишение на пенсията с 4.50 лв. , а на Станишев, Миков, Мая Манолова, К.Нинова и всички от партийната върхушка по милионче .След като изтегли Орешарски над 5 милиарда заеми, защо не повишиха пенсиите с 200 лв. а откраднаха парите и говорят глупости. Отделно фалираха и банка КТБ и Станишев си купи замък и луксозна яхта от откраднатите пари. Благодаря от такава партия.