254

НФБ

преди 9 години

До ШопРУСИЯ ВЪВЕЖДА КОНВЕРТИРУЕМА РУБЛА..ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ХОД..ОТКАЗ ОТ ДОЛАРА СОБСТВЕНА РЕЙТИНГОВА АГЕНЦИЯ С КИТАЙБАНКОВ СЪЮЗ С КИТАЙБРИКСТОВА Е ПЕЧАЛИВШАТА АЛТЕРНАТИВАТА И ПУТИН ГО ЗНАЕ

253

Шоп

преди 9 години

До до 310изкуствено ги накараха да ги преотдават под аренда или продават на безценица-------------- Никой никого не е карал насила да си продава нивата. Ако не са можели да я обработват, да са се кооперирали и да я обработват заедно.Просто никой не искаше да работи земеделие.

252

Анонимен

преди 9 години

От 1 ноември няма да има газ за Порошенко

251

до 310

преди 9 години

До АнонименКоя България се самоизточи бе,Другарю.Аз като съм българин как така пропуснах това самоизточване и що не можах да си купя едно заводче,авиокомпания,банка или квот да е там за 1лв.Я питай хората занимаващи се със земеделие при какви условия трябваше да си обработват нивичките (или изкуствено ги накараха да ги преотдават под аренда или продават на безценица).Значи олигарсите получавали субсидии от ЕС,а правили далавери с Русия.ЕС ни лук ял ни лук мирисал...хехе

250

Анонимен

преди 9 години

"Няма да има връщане в миналото, отсече Порошенко"да почакаме да мине зимата!Па ще видим :)

249

Анонимен

преди 9 години

няма връщане, много ще ви се иска обратно, ама добре дошли...горките ние и вме!

248

KLO

преди 9 години

NIKOGA VRASTANE V MINALOTO OTIVAME NAPRAVO V ADA.

247

Анонимен

преди 9 години

...в началото на 90-те, някой кротко отказваше договори на външните туроператори и фалира хотелите по черноморието, за да ги купят юнаците без пари

246

Анонимен

преди 9 години

До #$& 322България се самоизточи, младежо: Продаде Кремиковци за 1$, юнакът който го купи го препродаде за 350 000 000, продаде Нефтохим за 100 милиона $, на Лукоил, при оценка за 3 500 000 000 $, българите зае*аха нивите си, сега реват, че олигарсите получавали милиони от субсидии, още 1991г., се оказа, че някой тихичко е продал на руснаците всичките ни марки цигари и част от оборудването на фабриките, някой тихичко продаде корабостроителниците за скраб,

245

neni4a

преди 9 години

До Ццццццц ХА,бутането на паметници не значи ,че ще се оправят или пък ,че няма да студуват зиме А и да,сега ще плащаме на хохлите газта,браво ,дотам я докара дупенето на САЩ от страна на ЕС Ха познайте,колко ще ни глобяват,спират еврофондове Все пак 3 млрд. не са малко пари а ще ги избият от *** като нас

244

сандо

преди 9 години

горките

243

Ццццццц

преди 9 години

Че взели и бутнали най-прекрасната статуя на ленин и щели да го пращат в москвостан,пишат братята Украинци.Пък нашите паметници още не ги махат от София,Пловдив и Варна.и украинците НИ ЗАДМИНАХА,нас,петоколонковците....Бай пу какво ли прави?

242

Анонимен

преди 9 години

партиен член,a "братската" ти русия какво произвежда, освен да копа полезни изкопаеми, които природата й е дала наготово?!

241

партиен член

преди 9 години

Само се чудя как е защитил пазарите на Украйна и производството.Какво ли произвеждат та да го изнасят в ЕС.Единствената. стока която притежавам произведена в Украйна е помпа за вода тип бибо.В ЕС много търсят такива даже има опашки.Да се готвят за Лидъл Билла и още мн.други ЕС окупатори.

240

ЕВРОСКЕПТИК

преди 9 години

До tih velikan 681Не зная някъде по света да съществува, освен в литературата, действаща свободна търговия! Който вярва в това, сигурно вярва и в таласъми! Цялата икономика на Украйна, до колкото я има ще бъде унищожена, както в България! Украинците ще се разделят на две групи! Младите момичета ще пълнят бардаците по света, младите мъже ще са "робите" на "демократичните държави"! Възрастните ще се чудят как да оцелеят! Горката Украйна, защо не дойдоха да се поучат от нашия горчив опит!

239

#$&

преди 9 години

Това ще е държавата платила най-висока цена за илюзията, че ЕС ще я направи рай.. Ще я източат, точно както направиха с България, а народа им ще има свободата да обира трохите от масата или да се разбягат по света да търсят щастие..

238

Сега, като ги вържат с ЕС, като им изкупят всичко държавно на безценица, като им сложат ръка върху индсутрията ще цъфнат и ще вържат украинците точно както и ние. Що за идиотско и наивно е мисленето, че европейските лидери наистина правят всичко тогава от загриженост към Украйна.. просто защото искали светло бъдеще за хората там. Ама вие това вярвате ли го ? ЕС и още по-малко САЩ няма да дадат и 1 долар ако нямат дългосрочни интереси и ако не са сигурни,че възвращаемостта ще е в пъти.

237

tih velikan 681

преди 9 години

Sega sledva svobodna turgovia.Olioto zurnoto mesata i mlyakoto shte zalee EU pazar.Shte se naleyat evropari v UA i sled maks 5godini shte sa gotovi za EU kato pulnopravni chlenove.Nato nyama da pusne koreni vse oshte zaradi konflikta s Rusia,no da rechem shte izmislyat military Evropol bazi.A BG???Shte zasilyat granicata s Turcia no sledvashtata durjava za EU e tya.

236

do 315

преди 9 години

До Анонимен: Бъдеще има всеки, въпросът е какво?

235

онбашията

преди 9 години

чудесно, нека скопците от ЕС пратят войски да освободят крим.