224

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпри нас който иско да работи има заплата 10000 лева и повече, а мързели имат 250

223

ххх

преди 9 години

До Анонимен"Минималната заплата в Русия е 250 лева за разлика от българската която е 340. Изводите си ги правете сами."Минималната заплата в Москва е около 500 лева. Апропо, средните им заплати са соколо 200 евро по-високи. Минималните идват поради наличието на много имигранти и възможностите за експлоатиране на евтина работна ръка.

222

ххх

преди 9 години

До Анонимен"Емигранти от още по бедните китайски провинции ?"Не - от богато Мексико и от Близкия изток, като в САЩ и ЕС.

221

ххх

преди 9 години

До Анонимен"За последните 15 години руснаците са намалели с 50 милиона."Със сто не щеш ли?

220

Анонимен

преди 9 години

За последните 15 години руснаците са намалели с 50 милиона. Всяка година там умират близо 5 милиона човека от мизерия и болести каквито не е имало в Европа от поне 50 години. Това са данни на руския статистически институт и се пазят в тайна за да не се разваля реномето на диктатора комплексар . Освен това Русия е на едно от първите места в света по употреба на хероин.

219

Анонимен

преди 9 години

Минималната заплата в Русия е 250 лева за разлика от българската която е 340. Изводите си ги правете сами.

218

Анонимен

преди 9 години

Интересно е, че у нас не се знае, но Русия е на второ място в света по приток на емигранти. След САЩ. Не изглежда някой да бяга от тях, напротив!

217

Анонимен

преди 9 години

Не виждам как можете да казвате, че руснаците мизерстват, при положение, че заплатите им са в пъти по-големи от нашите, задължително почиват в чужбина всяка година, даже по няколко пъти, а пенсионерите им спокойно могат да се преселят и да живеят у нас с пенсиите, които получават.

216

Анонимен

преди 9 години

Системата на "материнския капитал" в Русия поощрява семействата да имат повече от 2 деца, той се получава за второ дете. И е достатъчен за да се осигури дом за децата или образованието им. Индексира се с реалния инфлационен индекс, така че с времето размера му не се губи.А у нас - поощряваме само *** да се размножават

215

ххх

преди 9 години

Моите извинения. Германският прираст е положителен, но пак е по-нисък от Руския.

214

ххх

преди 9 години

"Русия се топи"Руският естествен прираст всъщност е по-добър от германския, да не говорим, че е положителен ( а германският не е) ама това сигурно са подробности :)

213

Наблюдатела

преди 9 години

Бъра-бъра!БВП на Русия е колкото на Франция? Не по малко е с 30% но и то 15000$ на глава е двойно на нашето.Защо т.н. икономисти не изследват от къде тръгнахме и къде сме сега.От 2000г на сам стандарта в Русия е скочил 4-5 пъти, а при нас и останалите от ЦИЕ? Явно Путин е трън в *** на тези дето искат народа да е беден и озверял ,да му изсмукват ресурсите на безценица а те да богатеят.СРП там е 1100$ при 3,9% безработица.

212

хохо

преди 9 години

Тази статия да не е написана от Кончита Вурст?

211

Бойко Ангелов

преди 9 години

Путин Е!Русия ще пребъде!"Европа" е смешна и жалка в напъните си да изглежда самостоятелен политически субект.

210

РРРРРой

преди 9 години

Дойче веле няма нищо общо с Германия (освен името), и много общо с ЦРУ. От самото си създаване до днес Дойче веле са пропагандна медия.

209

Брутален Черен Метал

преди 9 години

Когато Бълагрия, като държава, и българите, като народ бъдат окончателно и безвъзвратно затрити, което се очертава все по-скоро, благодарение на ГМО-тата, евро-вурствоете и родните ***, нашата родна азбука и частично език ще бъдат запазени благодарение на Русия.Цъкайте минуси, ръгайте чалга и си ....

208

Анонимен

преди 9 години

е кой е Путин ...... ама че нагласена статия, като обрисуват така Русия, да кажат, коя държава в дннешно време успя да се въстанови след тоталния упадак след Горби, това ли дразни най много

207

sofeto

преди 9 години

Без природните богатства на Русия джуджета тип *** плиключват точно като джуджета тип Хитлер!

206

Анонимен

преди 9 години

те и в хамерика шеврон разработват газта пък е $150...

205

Иванов-ретро

преди 9 години

Анна Ахматова, сравнила навремето Русия със ***, която изяжда своята челяд. - какво повече да се каже. Казано е пределно ясно. Това да си го закачат в домовете всички атакисти и ***.