10

Анонимен

преди 9 години

Да бе да измишльотини

9

KUK

преди 9 години

LEKARI SAS ZAKUPENI DIPLOMI KONSTATIRALI SMARTA NA GENATA.

8

Продълж. на 8

преди 9 години

Тези ученици благополучно завършили, момчетата отишли в казармата. Един от тях, като си дошъл в отпуска, пийнал и споделил всичко със свой приятел, включително и къде са я заровили. Другият пък казал на друго момче. Стигнало до милицията. В дробовете на момичето открили пясък, което означавало, че е погребана жива. Когато били направени арестите, копелдаците си признали, ЧЕ ГИ БИЛО СТРАХ ВЗИМАНЕТО НА НАРКОТИЦИ ДА НЕ ИМ ПОПРЕЧИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕТО В УНИВЕРСИТЕТА. Та решили да "скрият" белята.

7

До 6

преди 9 години

Отиди до родното място на канонизираната българка Стойна - известна е като Преподобна Стойна. Няма смисъл да разказвам тук нейната история, тя е известна и не се е случила чак толкова отдавна.Преди около 40 г. в София е имало такъв отвратителен случай. Гимназисти взимали наркотици, едно момиче колабирало. Впоследствие останалите твърдели, че е изглеждала мъртва и от страх я погребали тайно. После пуснали слух, че е споделяла с тях, че се запознала с италианци и иска да бяга в чужбина. Продълж.

6

Анонимен

преди 9 години

да не се случва това и на наи големия ти душманин,това е наи гадната смърт която може да застигне човек,лекарят които е подписъл смъртния акт трябва да бъде осъден жестоко,сигурно и в българия се случват такива нещастия но няма кои да ги разкаже

5

2013

преди 9 години

До знаещ, коментар 3: като си толкова знаещ, обясни как пък в България не съм чул за такъв случай?

4

Теософия

преди 9 години

В книгите си Е. П. Блаватска е писала че някога в църквите слагали в ръката на мъртвеца връвчица с завързано звънче за нея. И така три денонощия преседявал мъртвеца в църквата и ако звънчето звъннело значи не е мъртъв човека.

3

знаещ

преди 9 години

Много от гръцките лекари са завършили в България

2

Анонимен

преди 9 години

А аз си мислех, че само тукашните лекари са дремали когато са били студенти. Май и в Гърция е същото. Горката жена! Това е ужасна смърт!

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Тези гръцки..лекари,явно не са ходили на...лекциите,когато са преподавали темата,как се...познава кога си...умрял.Сигурно са помислили че въпросната нещастна жена вече е...пътник и едва ли би поискала да се...върне в този...труден гръцки живот.