6

Анонимен

преди 9 години

САМО ПИТАМ , ЗАЩО НЕ ОТИВАТ ВЪВ БОГОТИТЕ АРАБСКИ СТРАНИ ,АМИ СЕ МЪКНАТ ПО ЕВРОПА , АМА ТАМ НЕ ГИ ИСКА НИКОЙ , ЗАЩО

5

План

преди 9 години

Едмонд дьо Ротшилд е казал през 1992 г. че в 2030 г. няма да има нито българи, нито България ! Всички евреи са семити - сефарадите, хазарите, хасидите, шалашите и другите. Бен Ладен е хазар: областта в централен Афганистан с площ 162 345 кв.км. се нарича Хазаристан ! Индийци, пакистанци, араби, Бангладеш - всичко е семити.

4

Анонимен

преди 9 години

ami da zaseliat mars s tia deto se razmnojavat kato hlebarki hem myrzelivi, hem nahalni.

3

Лицемер

преди 9 години

Какви лицемери! "330 хил. бежанци от Сирия и Ирак и други конфликти"! А тези над 1 милион, които избягаха в Русия от укруината? Или те не са хора по мерките на западналите клошари? Те не са бежанци? Егати и лицемерите. Е, нищо, то се видя, запада влезе в тази безумна война по заповед на краварите и сега да му мисли. КРАЙ, ТОВА Е КРАЙ НА ЗАПАДНАТА ИЛЮЗИЯ, наречена ДЕМОКРАЦИЯ. Сега те ще почнат да строят стени или да населяват такива малки страни като нас. Е, нищо, и това са хора. Лошото е че и ни

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Никакви огради и никакви полицейщини не могат да спрат този гладен и изплашен народ !САЩ пуснаха духът от бутилката и сега целия свят е като разбунен кошер.Малките православни държави като България ще пострадат най-много.Европа ще се *** и ислямизира. Ще са нужни десетилетия, за да се нормализира обстановката.От всичко това печелят онези мастити чичковци и лелки от така наречения "световен елит".Те си играят с живота ни и местят тези, които ни управляват като пешки.Тъжно, но истина.

1

Елемаг

преди 9 години

Америка прави конфликтите ,Америка да си ги приема.Стига само сте ревали като девици и оплаквали!!Целия свят знае кой прави белите,ама не смеете да кажете!!Едва ли не ще ни се вменява вина!!!Айде казвайте нещата с истинските им имена!!!Никой не сме длъжни да приемаме!!И грам съчувствие няма да отделя!!!В Ню Йорк 400 бона глоби ,а в България не ги и глобявали дипломатите!!Е ,кой е простия и глупав в случая!!