9

фес

преди 9 години

Все пак Расате е бил прав.Айде стига се подлагайте на турците!

8

Анонимен

преди 9 години

а допустиме ли е като са тръгнали да са принципни на прояви на гразните и простите да се измъчват деца, които трябва да слушат дивите крясъци на безплатните им родители?

7

Анонимен

преди 9 години

предлагам да се забрани и един клип който ни изнудва да гласуваме, като ни заплашва с безредици и нестабилност,

6

Анонимен

преди 9 години

ЦИК трябваше да забранят клипа за излъчване на 4 октомври. :-) клипът им се върти цяла кампания нонстоп, а на Расатето веднъж се е показал но го видели ония цикавите.

5

Анонимен

преди 9 години

искам да питам кой контролира на каква цена нашите олигарси купуват евтините панили в евтин Китай? Че после на книга излизат по- скъпи отколкото тока който произвеждат, и да се изплати с тока им се плащат 80 пъти по-скъпо отколкото от АЕЦ???????????????? Златни ли са тия обикновени стъкларии, що ли е?

4

se

преди 9 години

ЦИК да забрани провеждането на изборите.Напълно бесмислени избори предстоят.Назначаване на служебен кабинет под мониторинг на ЕС и пълен контрол на изпълнителната и местна власт.Изборите повече ще влошат положението защото пак ще се отрече и зачеркне един период вместо да се надгражда.Поради тази причина бойкот и няма да се гласува.А увеличението на тока с 10 пункта ще свали с 20 пункта участието спрямо предишните избори!

3

Анонимен

преди 9 години

Най-накрая общественото мнение започна да ги притеснява.Малка стъпка в правилната посока

2

Анонимен

преди 9 години

На ДПС трябва същи да им забранят всички клипове с възрастни, защото те са мафия и рекетират възрастните.После, трябва да им забранят всички клипове с животни, защото, всички знаем, те правят полови извращения с животни.После - с природни красоти, защото те са мафия и....А бе разбирате ме!

1

Анонимен

преди 9 години

kato IDIL v Irak i Siriq.