23

gost

преди 9 години

барем си турнете свестни оператори не като тази вечер се обаждам неква си ми се спее насреща аман от простотия и мисля да я пратя направо на потребител

22

kan4o

преди 9 години

С този сателит Тор 6 на 0.8градуса ще е голяма мъка.

21

sorry

преди 9 години

Късно е чадо за хубост,10 та година от развода с Менттел!

20

Странно

преди 9 години

отрепките мтел още ли не са фалирали?

19

Анонимен

преди 9 години

Булсатком дават свобода на хортата - гледаш когато си платиш. Няма неустойки, няма клаузи и точно за това хората са при тях, защото се чувстват свободни и знаят, че по всяко време могат да се откажат, без последствия. Нещо повече - по всяко време могат да се включат, без да трябва да плащат за периода в който не са гледали. Мтел да забравят с 2-годишните си договори, че ще бият Булсатком. Така е и в любовта. Мъжът може и да кръшка, но пак се връща там, където му е най-хубаво.

18

hahaha

преди 9 години

Имам въпрос към Мтел. Коя година сме??

17

а бре

преди 9 години

Mtel очаква намаляване на интереса към кабелната телевизия през следващите години за сметка на този към цифровата телевизия, заяви Кацирубас.Ами аз имам интерес към кабелната цифрова. То едното и другото не се изключват. Имал е предвид сигурно аналоговата кабелна, ама така е написано,че балъците да мислят,че цифрата върви само по сателит.

16

Chehulche

преди 9 години

Аз чиния, не ща. Ще вземе жената да я метне по мене да я счупи и не мога да я платя после. Който иска да си отглежда чинии да си ги гледа.

15

твман

преди 9 години

В договорите с Булсатком дребни букви няма.

14

мъ даа

преди 9 години

Има го по света само дето няма нужда от чиния , а са едни кутиики дето приемат сигнала - поне в моя случай е така

13

aviatora

преди 9 години

Само дето общините по места не са се сетили, че поставянето на сателитна чиния на балкона е незаконно. Защото не отговаря на нормите. Тъй като са опасни падащи предмети по време на земетресение. Но, нищо. Те за това останаха толкова "мозъци" в М-тел.....

12

Анонимен

преди 9 години

върнете аналоговата тв

11

до 6-ти

преди 9 години

,,това го има само в ,,булсатком''....и в още около 50 кабелни телевизии в БГ

10

Св

преди 9 години

Красота, под всеки джам - чиния ... Направо нямам думи. Що, какво като кабела ти идва от мазето, а до там оптиката, нямаш пренапрежение, няма да ти думне ТВ, компютъра, а тоя сателит все да го метеш зимата и да го мислиш дали няма да го отвее някъде вятъра, или комшията няма да го целне с тавата с помията ... Не знам как е по Европа, но заприличахме на *** катун в панелките вече.

9

до 5-и

преди 9 години

само сиренето в капана е безплатно.Ако изобщо го пуснат ще е с много условия ,с много ситни букви,нещо от рода ,,Безплатно /със ситни букви ,,само първите 3 месеца от 2 годишен договор''/ или нещо подобно.МТел /пък и другите оператори/ усетиха ,че леко започна да им пари под краката с наближаване на датата за премахване на ройминга в ЕС и сега се чудят как да ловят балъци.Защото ако няма ройминг,можеш да говориш с карта от Германия/например/ където тарифите са с пъти по-ниски.

8

телевизионер

преди 9 години

В Булсатком е истината. Останалото са пръдни.

7

sante_dog

преди 9 години

Ще сме свидетели на първите в България надписани сметки за телевизия....

6

az tam

преди 9 години

То това не е ли дето само Булсатком го имат в момента?

5

Кънчо

преди 9 години

...ще има и HBO GO безплатно

4

елиникис малякис

преди 9 години

Щом са гърци, бегай далече .....