44

Анонимен

преди 9 години

насилие ли?! насилие!?? верно?! а как се отбранява граница, и защо граничарите разполагат с огнестрелно оръжие, според вас? и как се приучава персоналът да не ползва "насилие", когато цялата му тренировка е свързана именно с това?

43

План

преди 9 години

Едмонд дьо Ротшилд е казал през 1992 г. че в 2030 г. няма да има нито българи, нито България !

42

хасан

преди 9 години

след години ще се перчим че сме подслонили иииии бежанците от арабския свят и ще се редим за...... о боже жалък народ

41

Анонимен

преди 9 години

Не не остана нищо друго освен да гласуваме за националисти.Дали Атака,НФСБ или ВМРО все тая.Само националистите могат да спрат тая ислямска инвазия.

40

Анонимен

преди 9 години

45Прав си, но не напълно. Арабските революции бяха предизвикани от САЩ, чрез което се целеше масово изселване и емигрантски потоци, които да задушат Европа. Това и стана. Америка далече, естествено че ислямците ще съсипят Европа. Какво по-добре от това за САЩ, чиято икономика беше изпаднала в колапс. По този начин Европа не може да им бъде конкуренция, защото ще се задушава от религиозни конфликти. Пак някой болен мозък измисли всичко това.

39

Анонимен

преди 9 години

Ислямска държава ни завладява отвътре.Зад маската на изстрадали от войните, пращат всякаква *** ,която се размножава много бързо и скоро нашите деца ще са малцинство,а църквите останки от миналото.

38

Анонимен

преди 9 години

Вече и малките деца схванаха,че ислямизират нарочно България.

37

Анонимен

преди 9 години

ами изкопайте ями и сложете шипове, обаче с предупредителни табели. да си влизат на тяхна отговорност. така никой никого няма да бие. а ако искат да се качват на кораби - тяхна си работа. ние излаз на средиземно море нямаме и не е наш проблем. бих се зарадвал дори ако директно акостират пред двореца на английската кралица или си направят катун в брюксел.

36

важно

преди 9 години

Както върви България скоро ще стане арабска държава. Българите най-много раждат по едно дете, а бежанците идват у нас с 5-7 деца.

35

работещ

преди 9 години

Според мен арабите си създават проблеми в държавите си, за да тласкат мюсюлманите да идват и да превземат Европа отвътре. Защо богатите арабски д-ви не приемат своите братя,а християните трябва да им дават подслон и след това да им строят джамии да им слушат маанетата.Цяла Европа трябва да окаже здрав отпор, защото след десетилетия няма да я има.Арабите, идвайки в Европа налагат своите правила,забрадки и др.,а европееца като отиде в "Арабия"се съобразява изцяло с тях.

34

Толераст

преди 9 години

Нека бъдем толерантни и търпеливи. Тези хора са бъдещето на България. Според ЦРУ през следващите 20 години България и Турция ще трябва да приемат между 12 и 22 милиона бежанци от изток. Американците и евреите подготвят нови мащабни войни в като целта е да бъдат ликвидирани всички ислямски държави които са разположени на старите еврейски земи (вавилон) и накрая да се възстанови страта Еврейска държава която е била по голяма от днешна Турция.

33

Рали1

преди 9 години

"Бременни жени си купуват конците,с които да ги шият след раждането.В момента дълговете на хасковската болница за апаратура,медикаменти и лекарства вече наближават 2 млн.лв.Това означава,че всеки момент може да последва запор на сметките на здравното заведение.Лекарите в болницата се вдигнаха на протест през август,но засега няма резултат."от днешния печатЗа нашите несгоди не са ни виновни чуждите.Но на първо място-грижата за нашия народ и тогава да храним,лекуваме,обгрижваме "бежанци"!

32

Анонимен

преди 9 години

Тумора и задкулисието на масонските ложи трябва да бъде изкоренен,масоните на държавна служба трябва да бъдат преследвани и съдени,не може да се заклеваш в името на народа в парламента а след това да се заклеваш в масонската извратения и библия

31

Анонимен

преди 9 години

Приемането на хиляди Ислямски бежанци, е най-голямата заплаха за Българския народ от Турското Робство насам.Погледнете Ливан, която щеше да е единствената християнска държава в близкия изток. Прие хиляди бежанци от Палестина и Ирак. Които почнаха да тормозят и унижават местното население, което накара Християните да емигрират и вече са мнозинство там и те властват а коренното население се съобразява.

30

Nqkoi

преди 9 години

Vsichki partii igraqt edna i sashta igra i slujat na tretopolovite da si palnqt smetkite!raztrel,konfiskacia v polza na darjavata i izgonvane na vsichkata arabska ***.nasite dedi krav sa prolivali da ni osttane pone tova katche zemq,a sega go podarqvat na arabite!SRAM I POZOR!

29

Имани

преди 9 години

Да ни е честита Сталинка:-(((!!! Апропо, хейтърите на американска вълна, къде са:-)))???

28

Анонимен

преди 9 години

коя партия ще ги изхвърли от България ,че да гласувам за нея?

27

Иван Пешев

преди 9 години

Никой не ги заплашва в Турция , да стоят там , ние имаме право да отблъскваме икономически емигранти от Турция няма как да дойдат истински бежанци.

26

Анонимен

преди 9 години

Зад всичката мръсотия с бежанците и беднотията в бг стои ЦИОН И ИЗРАЕЛ

25

Рали1

преди 9 години

"ЕС ще увеличи помощта за сирийските бежанци с 215 млн.евро.Това съобщиха от ЕК.standartnews"24.09.2014Мило и драго ще дадат само да не са при тях!От БЕХ не са ли ревнали и те?Идват тук,не желаят да учат български език,не желаят да работят!Искали в Европа?Европа иска ли ги?Не сме ксенофоби и расисти,но поставени при подобен избор единствено и само-да ходят там откъдето са дошли.Не ние ще се приобщаваме към тях,а те към нас!Тези трима"свидетели"през коя горичка са нахлули в страната ни?!