16

Вождове

преди 9 години

Златен медал за купуване на гласове - ГЕРБ ! Сребърен медал за купуване на гласове - ББЦ !Бронзов медал за купуване на гласове - ДПС !Винкелов медал за купуване на гласове - НФСБ !

15

NORMALEN

преди 9 години

До Анонимен NE VIARNO.50 LEVA ZA GLAS .DA.

14

Анонимен

преди 9 години

Чезтит праздник!

13

NORMALEN

преди 9 години

DAVAT TI PARI VZEMAI. V MAGAZINA SE PAZARUVA S PARI.

12

Иванов

преди 9 години

Дразнят ви , за да гласувате!Ползват принципа: "Гласувайте! - иначе ще ви управляват гласовете на други, ако не гласувате вие!"А те , така или иначе ви управляват изобщо други, различни изобщо от всички които избирате на избори :)))))) - защото купуването на гласове, не е причината да гласувате, а следствието с което ви принуждават!но пък гласуването ви, ги узаконява и тях и изтеглените от тяхно име във ваша "полза" заеми, за които скоро ще ви кажат какво ви чака!

11

Прованс

преди 9 години

"14-16% от гласоподавателите у нас "на пазара" за купуване на гласове"-1.5 млн зад граница и тук останаха само мутри, пенсионери,държавни служители и вечните безработни семкаджии от пейката пред блока.

10

избирател

преди 9 години

КУПУВАНЕТО И ПТОДАВНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ........ Това ми звучи,като онази шега,че някой ден щели да осъдят политик за кражба.

9

Анонимен

преди 9 години

Няма по-долни и жалки хора от нас българите, по-долни сме и от тай-долните. За едно кюфте продаваме и майките си.

8

www

преди 9 години

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ПАРТИИ ГО ПРАВЯТ ЗАЩО НЕ СА НАКАЗВАНИ И ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ ИЗБОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН ?????

7

ист

преди 9 години

Губене на ценно ефирно време е повтарянето на /купуването на гласове е престъпление/. Истината е че е професия и престъпление без наказание.

6

Анонимен

преди 9 години

"Дядото на съпругата на Бареков - фен на Бойко Борисов и ГЕРБ!"От години обяснявам че илИктУрЪтЪ на Боку е съставен от дърти пенсии, неграмотни уродии селяни.

5

Анонимен

преди 9 години

Българин е равно на продажна ***. Народ от продажни *** и ***, радвам се, че засужено изчезвате.

4

МУТРИ РЕСПЕКТИРАЛИ

преди 9 години

ХОРАТА. ВЪПРОС - КОЯ ПАРТИЯ Е МУТРЕНСКА? ОТГОВОР - НЯМА НУЖДА ОТ НЕГО, ВСЕКИ ЗНАЕ ГЕРБ Е ИЗДЪНКА НА СИК, ББ Е ТАРТОРЪТ НА МУТРЕНСКИЯ СВЯТ.

3

що лъжете

преди 9 години

От 20 години не гласувам и чекам ли чекам некой да ми даде поне 5 лефа!Де са тея дето все купуват ,а не идват?Теззи куманизки номера вървят само в махала.Важно не как голосуют, а кто считает голоса./Йосиф Сталин/

2

Ники

преди 9 години

Според това което се предава от уста на уста и тези избори ще счупят рекорда по купуване на гласове. Остава ни само да се надяваме, че поне контрола ще е по-добър от преди, също.

1

Анонимен

преди 9 години

"МВР разби организирана група за купуване на гласове в Ямбол"Ехааа какъв "удар" по организираната престъпност, а колко още такива групи има в Ямбол? А в останалите градове? А в цялата страна?