17

РАД

преди 9 години

До До 3Хубаво повтаряте опорните точки,ама относно тежката техника я помисли малко!Викаш,имали я от укрите.Извинявай,ама "укрите" няма да избягат,ако някой *** им размахва знаме,нож или АК-47.Ако приемем,че са "избягали" и са си зарязали БТР-а,значи трябва да са имали много ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА.Например-руска артилерия,БТР-и, Т-90 срещу себе си.Такива неща.2. Ти наистина ли си вярваш,че армията се е разбягала и зарязала всичкото БТР и танк, за да го ползват "опълченци" ? :):) Я пак! :

16

zizi

преди 9 години

господ да дава мъдрост на путин да не збърка много някъде тва е една от наи важните воини на земята ако изиграе картите както трябва можеби ше ни чака нова ера!

15

Анонимен

преди 9 години

има едно много добро филмче на руската пропагандна машина - защо Путин не вкара армията - или нещо подобно. вижте го и тогава питайте защо спряха настъплението и защо изтеглиха руската армия а не продължиха към Киев. Русия рискува да изпадне в тотална изолация, което вече е зле. Сега ще имат време да снабдят армията на Новороссия с необходимите й оръжия, да възстановят Донбас и да подготвят следващото въстание в Одеска и Николаевска област, които скоро ще са арена на новата кампания.

14

Анонимен

преди 9 години

И защо бяха тия стотици жертви в Славянск, Мариоупол, Мариупол...Какво спечелиха сепаратистите? Русия, ако мислеше за Украйна никога нямаше да допусне толкова невинни жертви. Но руснаците са бъзливи по принцип да предприемат някаква инициатива и по-лесно им беше да подклаждат огъня.

13

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно безмислена война. В по два града провъзгласени републики. Украинците наистина се оказаха големи балъци като си унищожиха страната. Да бяха ни питали първо как е в ЕС.

12

Аз

преди 9 години

До Анонимен В гръб??? И с какво ги удари, с украински пленени оръжия от 80-те години? Русия трябваше да се намеси по-рано и за два дни да ликвидира АТО, но нейсе. И сепаратистите се справиха успешно, Иловайск ще остане в историята като украинския Сталинград. За два дни от атакуващи и почти победители-в безнадеждно обкръжение. Пък поне едно модерно руско оръжие или танк да беше пленено или поне снимано в Донбас-ама няма...Некадърниците в Киев си оправдават грандиозния провал с руски войски!

11

Анонимен

преди 9 години

Откъде я имат? От укрите бе ***! Ти какво си мислиш, че на територията на тези републики няма армейско оръжие?*-*-имат 122мм гаубици образец 38 г. а руснаците им доставиха 152 мм гаубици , не четеш ли колко е буферната зона ? на 15 км бият 152 мм вите , а тези които украинската армия е изоставила бият на 10 км .

10

Анонимен

преди 9 години

Точка 4 от споразумението в Минск:"Обеспечить постоянно действующий мониторинг на украинско-российской государственной границе и".... (продължава с несъществени неща)Ако това се изпълни, така наречените 'бунтовници' увисват като каквиди на перваз.

9

Аз

преди 9 години

До БМ_21 Град Не е точно така. Трябва да се изкара зимата и да се възстановява инфраструктурата. Зимно настъпление трудно се прави, а Новоросийската армия се бие на крилете на вдъхновението-обаче много неща още са им нужни, частите не са окомплектовани, нямат машини за логистика, нямат достатъчно бронетехника за атака на укрепен град. Колкото до Донбас - пиши го бегал за Украйна. Каква е сделката Украйна-Русия ще остане тайна, но я има.

8

БМ_21 Град

преди 9 години

Путин за пореден път спаси Порошенко от пълен разгром, след като опълченците преминаха в настъпление, с надеждата, че Киев ще промени прозападния си курс ... груба и надявам се не фатална грешка! Самият шок. заек призна че 65% от тежкото въоръжение е унищожено ... укрите няма с какво да воюват! Много полеви командири са против путиновото примирие .. защо се сражаваха тези хора, като сега ги залъгват с някакви избори, които ще ги оставят в рамките на Украйна ... пълна глупост от страна на В.В.!!!

7

Аз

преди 9 години

Жалко, новоросийци имаха потенциал да стигнат до Киев. Но и Донбас не е зле в края на краищата. А само преди месец украинските власти вещаеха скорошна победа на АТО, Донецк беше полуобкръжен, Луганск също... Голям бой изядоха карателите, още им се въргалят труповете по полетата.От 5 000 в Иловайския котел излязоха едва 1000, останалите-товар 200...

6

Наблюдатела

преди 9 години

Първо в там живеят над 4 милиона 1 от които са избягали в Русия и голяма част няма да се върнат.Второ Донбас е всичко друго но не и гладен и безработен.70% от индустрията на Украйна е съсредоточена там. Работа има за всички и основния двигател на бунта бе страха да не се загуби руския пазар за местните заводи.Най-яркото доказателство е футболния отбор с над 50 мул.$ бюджет който е в ШЛ въпреки войната.Руснаците са мързелив нарон но пред лицето на войната са способни на чудесаисторията показва

5

Анонимен

преди 9 години

Кога бандеро-фашистите ще прекратят да бомбардират Донецк? Тези гадове не само че не изтеглят тежката си артилерия, но продължават да стрелят по мирните жители.

4

По-точно

преди 9 години

Проруските сепаратисти в Източна Украйна изтеглят артилерията си.....ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ.....РУСКИТЕ ВОЙСКИ В ЗАВЗЕТАТА ОТ ТЯХ ЧАСТ ОТ УКРАЙНА ИЗТЕГЛИ ПРИВИДНО ЧАСТ ОТ ОРЪЖИЯТА СИ......ПРЕД ДЕНЯ ГИ МАХАМЕ...ВЕЧЕРТА ГИ ВРЪЩАМЕ......

3

До 3

преди 9 години

Откъде я имат? От укрите бе ***! Ти какво си мислиш, че на територията на тези републики няма армейско оръжие? Тази огромна армия, която им остана в наследство след развала на СССР да не мислиш че всичко са успели да разграбят? Е, то им е добре дошло. А пък и укрите като бягат доста и танкове и друго оръжие спокойно им оставят. Ти какво си мислиш, ако действително руснаците им доставят тежка артилерия то досега краварите да не са изпищяли? Нали всичко знаят, досега да са казали. Айде бегай!

2

Анонимен

преди 9 години

Границите остават там където са им били войските до сега ,С БУФЕРНА Зона от 30 км.

1

Анонимен

преди 9 години

Вижте Порошенко как може да прекрати огъня ,След като се върна от САЩ , без пари !Добре го напътиха !Идва и зимата , да се приберат на топло !