62

Анонимен

преди 9 години

До Василевголем си *** бе, фракинг направи на г...за си

61

Анонимен

преди 9 години

приготви ли кюмбето бе Щонов ли си маймун ли си?

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен дето му крив ГЕРБ за всички злинишъ знайш мой чувек, сички злини са от кумунистите, дали маскирани като бйе-сйе-пйе ,като герп или юруш, или дйе-пйе-сйе, барек и др. многу им са краде ей-и!

59

Анонимен

преди 9 години

Не гласувайте за ГЕРБ. Всички злини на България идват от ГЕРБ и Бойко Борисов. На тези избори трябва да ги елининираме, ако ГЕРБ получат по малко от 110 депутата няма да могат да съставят правитеслтво. Ако трябва и нови избори 2015 ще направим, но ГЕРБ трябва да се махмат от властта. Веднъж освободим ли се от ГЕРБ после е лесно, нещата ще се наредят някак си и всичко ще тръгне на добре.

58

Анонимен

преди 9 години

ГАЗОВА КРИЗА ЛИ???????????????????? НИЕ СМЕ НА УЛИЦАТА, МАМКА ВИ.....................

57

Анонимен

преди 9 години

До Василевтрай бе ....... ходи си пий хапчетата или ракията......

56

хаха

преди 9 години

подготвят обществото за "интересни" търгове за мазут... требват пари бате бокич дълго време не беше на власт ко да се праи...

55

neni4a

преди 9 години

До Василев Това което пишеш са пълни глупости Не се знае дали ще си задоволим собствените нужди От там идва ,че и не се знае дали ще изнасяме И каквото и да стане ,ЕС няма да ни уважава Но пък е сигурно,че и да има и да няма шистов газ,земята отива подяволите Айде ако има газ,да кажем че си заслужава,ама ако няма кво правим а ? Пием една студена ,дооста замърсена вода + прецакана земеделска земя

54

yan

преди 9 години

До ВасилевКой те излъга, че добива на шистов газ ще се ухравлява от държавата, и че тя ще има контролни функции, и че приходите ще влизат в българската хазна?

53

до 66

преди 9 години

Викаш и на теб не ти се отразява добре рязката промяна на времето?

52

Анонимен

преди 9 години

Аз асфалт не ям!. Долу ГЕРБ. Борисов е турчин.

51

ГЕРБ

преди 9 години

Магистралите не се ядат, ама спасяват човешки животи. 95% от смъртоностните катастрофи стават на двупосочни пътища.

50

Дани

преди 9 години

До Анонимен. Ти нормален ли си?

49

Анонимен

преди 9 години

Виновни са ГЕРБ и Бойко Борисов.

48

Анонимен

преди 9 години

България държи второто място в света по износ на златна руда за 2012 г. Това сочи анализ на Българската стопанска камара (БСК), изготвен по данни на Световната търговска организация.

47

Анонимен

преди 9 години

до 57не само на злато - и на диаманти, перли, сапфири и въобще такива неща....... - кукувица чууукаааа.....

46

Анонимен

преди 9 години

Всъщност при цените на Газпром за газта, е по-изгодно топлофикациите да използват мазут или газьол, проблема е че в нашите топлофикации тези инсталации са много стари и неподържани нямат и очистващи инсталации, ама така е като проспаха последните 5-6 години в имагинерни проекти и нищо реално не се свърши, а по-отношение на газта за битови нужди, то при тия цени използването и е абсолютно неизгодно и самият факт че се използва само от 2 % от населението е достатъчно показателен

45

гошо

преди 9 години

Какъв е този измислен тъпоумен министър, бе? Щял да взима газ от Гърция, ама то нямало да има и за Гърция. Продължавайте да лаете угоднически заедно с ЕС под диктовката на САЩ срещу Русия, па няма да има ни за нас, ни за ЕС. ***!!!

44

Анонимен

преди 9 години

Аз даже предлагам да не стигаме до криза и да правим кефа на Кремъл да ни спира газа, а да си го спрем сами! Правителството да дазпореди на Булгаргаз моментално да прекрати доставките на природен газ от Кремъл!Предлагам и "Протестиращите" да се включат с денонощни бдения на Дондуков пред МС с тъпани, гайди и белия роял и да не мръднат от там, докато не бъде прекратено газовото робство! Руският газ е скъп и не топли! Ние искаме гръцки, турски или направо американски газ! В краен случай може и сръбски!

43

Анонимен

преди 9 години

И гласувайте всички за ГЕРБ! Борисов още до Коледа ще докара газ от Катар, Грузия или Норвегия! Или от всички заедно! Още през миналия мандат обеща, ама комунистите му попречиха! Сега обаче нямат шанс!Нека всички, които от години пишат с вътрешно убеждение тук срещу руския газ, да изложат в спешен порядък вижданията си пред министър Щонов, за да не се безпокой човекът от разни кризи! Пълна заблуда е, че Европа е зависима от руския газ - няма и 15%! Нали така, експертите?