8

Тъпомер

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Оди да пушиш махорка, *** кремълски!

7

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Разбира се, че САЩ забъркаха каша в света. До едно време мислех и вярвах, че водят много точна и предварително планирана политика. След последните няколко бъркоча в Украйна, Сирия, създаването на ИДИЛ и т.н. вече съм убеден, че Вашингтон не знае какво прави.Американските власти все повече приличат на удавник, който повлича всичко около себе си, драпа и се гърчи в опита си да се спаси ...Вместо това обаче дави и околните !

6

Осама Бин Ладен

преди 9 години

... За ХАмериканците и Евреите важи , с пълна сила , следното - КАКВОТО СА СИ СЪЗДАЛИ И ПЛАТИЛИ - ТОВА СА СИ И ПОЛУЧИЛИ !!!!!.................... Евреите и подчинената им ХАмериканска нация постоянно трябва да имат "ВРАГ" за да работи добре основната движеща сила на икономиката им - ВОЕННАТА И ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ и МИЛИАРДИТЕ , въртящи се там !!!!!.............

5

до анонимен 3

преди 9 години

стига вече с таз изтъркана плоча, че америка е виновна за всичко! путин сугурно е нежно цветенце ,а пък русофилската *** са девствени иченички?!? да ама не!

4

Анонимен

преди 9 години

като ти опрат ножа в гърлото всеки ще говори каквото му кажат а страхливите червените *** първи ще почнат да плюят Русия БСП болен

3

Анонимен

преди 9 години

ИД‌ е поредното творение на ЦРУ и има една едниствена цел - да държи глупавото Американсконаселение в постоянен страх и да не се задават излишнивъпроси защо в период на криза (създадена от САЩ), Американскотоправителство хвърля огромни пари за армията и разните му тамизмислени агенции за сигурност.

2

Анонимен

преди 9 години

Isliamska Darjava sa cherni Diavoli s roga. Dolni glavorezi hitri tarikati. Strashnoto shte stane kogato edna sutrin Shii i Suni se obedeniat v imeto na musulmanstvoto.Evropa i Amerika shte se sabudiat na drugia sviat.

1

Анонимен

преди 9 години

Тази нощ нова порция томахавки за терористичната ***!