116

sallaadin

преди 9 години

Ами тия 2 000 000 семейства да си поискат своето, в Палма де Майорка най-нискага почасовата надница е 10евра, във Великобритания е 6,5паунда, а в България 2лв. 2 000 000 семейства по 4 човека - 8 000 000 човека, *** то толкова няма в България бе хора, аман от простотий в пресата и въобще.

115

Анонимен

преди 9 години

интересно как тея семейства не са във стрес когато ходят да харчат пари по морето

114

Днес 1 милион

преди 9 години

прецакани , утре дай Боже, политиците! Всичките *** по уличните лампи, с партиен билет, закачен на врата, да се вижда на кое чудовище е служил!

113

ddr

преди 9 години

Ако едно семейство тази зима ще плати 200 лв, то означава че миналата е платило 182 лв.

112

Анонимен

преди 9 години

Този скок нищо не е! До 1г и нещо ще го вдигнат с 40-50%. Парите за ВЕИ-тата са безумни. Там е голямото източване на държавата. ЕРП-тата и Мариците също са в схемата. Трябва да се национализират ЕРП-тата,които са продадени на безценица и постоянно лъжат. Въпреки "загубите си" изнасят ежегодно по 2 милиарда печалба. Защо тези пари да остават в България???? Мръсни продажни безродни български политици!

111

хахахаха

преди 9 години

до 113хубава идея е да гласуват само тези които да четат, смятат и говорят разбираемо...... НО нали всеки знае, че 80% от младежите ни до 20г. възраст нямат нито едно от изброеното... даИ им айфона цЕл ден да слушат 4алга...

110

Маркс

преди 9 години

Пратете Болен в психиатрия, сложете един военен пенсионер уставняк и ще гласувам за вас, пфу!

109

vivian

преди 9 години

Само *** не са в стрес, понеже те знаят, че колкото и да струва тока, българите им го плащат. Гласувайте за АТака, за да избутаме ДПС назад и да са с колкото се може по-малко депутати в парламента.

108

Анонимен

преди 9 години

До Шаран -БГЗа да дойдат пак бкп на власт ли? Ай марш троловете по дупките!

107

Шаран -БГ

преди 9 години

113 имаш пълно право! Но този хубавец, за да си мълчи и да не вдига джангър за НОВ ИЗБОРАТЕЛЕН ЗАКОН, съобразен с интересите на народа, а не на политическите хайдути , го направиха БАШ ПОЛИТИК министърпредседател на временото правителство ! И да ИМ осигури качествено преизбиране! Бойкот на ишзборите! Нека харчат милиони те пак са от нашия гръб! Цял свят да ги види колко пари струват! Не се подвеждайте НЕДЕЙТЕ ГЛАСУВА!!!!

106

Анонимен

преди 9 години

До ДръндерБарекат и ти ли бруте нае ***?

105

Дръндер

преди 9 години

Дигат се лекарства, дига се ток, а скоро и храните заради тока, това ще е най-тежката зима и ще ни управлява коалиция Бостан, жална ни майка! А в момента се вдигат тези цени на пожар, за да не може после никой да обвини Бойко, той нали е спасител как може да си помислите че Това резервно правителство е негово!

104

До 120

преди 9 години

Квартирата не е на ЕОН а на ЕВН!

103

Анонимен

преди 9 години

До ГешевТака ли писаха във вестник дума?

102

Анонимен

преди 9 години

А на никой ли не му прави впечатление, че 1.2 милиона семейства са приблизително цялото население на България. И как така са в стрес ***, които никога не са плащали ток и никога няма и да плащат. И друго - как така става, че щом *** видят, че нямат шанс за власт, всички структури здраво захапани от тях почват да вдигат цените - ток, вода, фармацевтични компании, здравеопазване? 6 пъти да е съвпадение - нещо имам съмнения?

101

Гешев

преди 9 години

Позаинтересувайте се как е създадена партия ГЕРБ,с помоща на кои немски фондациии,кои са "Ханс Зайдел"," Конрад Аденауер","Глобална България","Типинг Пойнт", кои хора и с каква идеология стоят зад тях и как се финансират и тогава ще ви се изяснят много неща ,за скъпия ток ,за ВЕИ,за замразените доходи и пенсии ,за геноцида над българския народ,за подготвяната трета национална катастрофа!

100

Анонимен

преди 9 години

През последния месец излезе информация, че ще поскъпне:- токът с 10 %- гражданските застраховки от 2015 г с 10%- от статията става ясно, че и лекарствата през последния месец стремглаво тръгват на горе.Питам:- Какво прави Президента в тайната квартира на ЕОН във Виена преди 6 месеца? Срещата бе тайна и в последствие бе разкрита!- кой политик идва от застрахователния и охранителния бизнес?- не е ли личен приятел ББ с г-н Марешки който е основен вносител на лекарства в България?Е ?

99

Julis

преди 9 години

Протестите не вършат работа, нужна груба сила и линч. Когато правосъдието не произвежада справедливост, тогава трябва да се намеси народа. Олигарси, политици, магистрати не може да очакваме от тях да действат според съвеста си, единствено страхът е нещото което ще ги спре да прекрачват границата на търпимоста и нека им дадем тогава СТРАХ ! Добрия стар линч му е цаката и трябва да започнем от корумпираните *** в съдебната система, не да се лигавим с протестчета, а да започнем да се въоръжаваме

98

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другари пенсионери, защо се притеснявате нали вашето любимо БСП ви повиши значително пенсиите с цели 4.50 лв. С тези пари може да карате още дълги години, но вашата партия ви обещава, че ако гласувате пак за тях ще има увеличение от 5.50 лв. Така, че айде на избори и да не объркате бюлетината ей мушмуроци.

97

Анонимен

преди 9 години

Защо никой не говори,че в Македония,Хърватска, ще се опрощават задълженията на бедните.В България бедните да ***.По-важно е една шепа продажници да стават все по-богати.От близо и далече,в профил и анфас скоро и Албания ще ни изпревари.