9

Priest

преди 9 години

Хахаха, браво бе, пуритани. Аз съм завършил една такава програма, бях и в Холандия и във Франция. Като казвам, че там има повече мюсюлмани, с повече права и attitude от тези в България, не си го измислям. Който смята да праща дъщеря си по тия програми, да учи в Холандия, просто да си има едно на ум. А иначе, моля, ако това ще ви накара да се чувствате добре, ОК. Българските интелектуалци (дори и тези с половин семестър от EU programs) са най-великите интелектуалци в света. всичко знаят и могат!

8

Анонимен

преди 9 години

Днес тук пишат само хора, които са завършили с усилие четвърти клас. И типично в стила на българина, дават мнения за нещо, от което и представа си нямат. Програмата е много добра, студенти от цял свят се възползват от нея, само на нашенските *** им се привижда секс навсякъде.

7

глобалист

преди 9 години

На нас ни трябват само две нации - господари и роби.

6

Анонимен

преди 9 години

DNES, моля ви закрийте опцията с коментарите, щото само като ги погледна и лошо ми става, до каква степен е пропаднал българина. То не беше плюене, не беше омраза.. това го има изключително и само в България. Безхаберници

5

Анонимен

преди 9 години

При 27% успеваемост и при условие, че един на всеки 4 акта завършва с бременност излиза че тая програма си е 108% кл.тене.

4

Анонимен

преди 9 години

А в една наша южна съседка опитите продължават ли продължават.

3

Priest

преди 9 години

Ми то човек може да си се съешава с турци и араби и в България, за кво да ходи чак на майната си в Ротердам. Там и повече болести има....Ето това е истинската цел на тези програми, както като цяло и на т.нар. Европейски съюз. Перфектно място за българските интернационалисти. Преди се радваха да ги оправят руснаците, сега се радват да ги оправят арабите от Холандия. Кеф.

2

Perhundrel

преди 9 години

И аз бях на Еразмус/Оргазмус ! Хубава програма ! Поучиш с чужденците, поомешаш се малко с интелигентните люде и удариш нещо чуждо !

1

Гай Баньо

преди 9 години

Да я прекръстят на Оргазъм/Амстердамски/.