43

Анонимен

преди 9 години

Нарича се Aggregated diamond nanorods. и е с 0.3% по-твърд от нормален диамант.Масово се произвежда от 90-та година и се ползва за покритие на всеки "диамантен" диск или "диамантена" бургия за пробиване на кранитогрес която може да си купите от железарията...

42

Анонимен

преди 9 години

Тази статия е написана с *** си...

41

До 50 "мужик&qu

преди 9 години

Не си мужик,а си плюнка.Има ли значение какво е преживяла една страна и нейните хора?Че нали всички хора сме минали нормалното човешко развитие - и първобитно-общинния строй и робовладелския и феодалния и т.н.Едни по-бързо, други по-бавно.А талантливите хора са хора на целия свят, а не само на една страна. Няма значение какъв си бил до определено време, а КАКЪВ СИ СЕГА,КАКЪВ СЕ СТРЕМИШ ДА БЪДЕШ И НАКЪДЕ ОТИВАШ! А твоите западни клошари полека отиват на залез,защото робуват само на ЗЛАТНИЯ ТЕЛЕЦ!

40

Анонимен

преди 9 години

"ФУлеритът се получава от молекули фУлерен... От фЕлеренов прах се получава фОлерит". Как всъщност се пише названието на този материал - с "у", с "е" или с "о"?

39

Chemist

преди 9 години

Сяровъглерод е името на съединението на български и не е катализатор а суровина за производството на фулерита. После наночастиците фулерит се агломерират до по-големи кристали под налягане.

38

Мужик

преди 9 години

До 32,Дори прословутия Кремъл е построен от италианските архитекти Аристотел Фиорованти и Алевизо Нови, ами да прочетат малко история, Петър Велики е построил Петербург след това наречен Ленинград изцяло със западноевропейски архитекти така че да спират с безкрайната възхвала великия алкохолизиран руски учен. Преди да познаят Европа по руските земи е имало само прости селяни(мужици) с кални *** и накривени *** дето освен сено друго не знаят, докато стигнат до КГБ и технологичния шпионаж.

37

бравос

преди 9 години

Това ми харесва въпреки, че нямам пряка полза от откритието да не забравям все пак, че съм консуматор като всички останали, които биха отрекли, че са такива :)

36

Той диаманта и

преди 9 години

без това е смного надута цена.

35

25г.

преди 9 години

А за потресените, че това ще срине цената на диаманта ... абе вие луди ли сте? Изобщо прочетохте ли статията? Това на снимката е диамант а този елемент е черен и с цена на керамика. Това изобщо няма да повлияе на цената на диаманта :D циркония да не би да повлия на цената на диаманта? :D

34

Анонимен

преди 9 години

повече от 10 материала по здрави от диамант някой се и произвеждат масово руснаците открили още един браво лошо нема

33

АЛА БАЛА

преди 9 години

ДРЪНЦИ!!!ИСКАТ ПАРИ ДА ИМ СЕ СУБСИДИРАТ ПРОЕКТИТЕ А РЕАЛНО ДИАМАНТА СИ Е ДИАМАНТ!!!!!

32

25g.

преди 9 години

Хайде сега крадено е, от кой откраднаха самолетите като техните най-добрите модели от години. Кое е крадено на танковете им че от 2рата световна целия свят се натиска да разбера тайната на броните им, а руснаците се гаврят като разкрият тайната. 1 месец се надпреварват кой ще изкара по-добра броня и ония пускат новия модел. То за крива девойка и правата пи*ка е крива. Ама като си тръгнал да сочиш с пръст що не споменеш американците? Дето само от българите им идват 10% от изобретенията им.

31

Hahaha

преди 9 години

Znam koi e maTRiala: "Kotlen kamuk" :D :D :D

30

2013

преди 9 години

Ако това е истина, тези пичове ще си имат проблеми с руските олигарси. Русия е на първо място по залежи на диаманти.

29

Анонимен

преди 9 години

До ODESSAЧудо голямо. Хората откриват химични елементи, а някой ги събира в таблица. Дето има още поне 10 начина по които можеш да преставиш наличието на химични елементи.

28

Анонимен

преди 9 години

Просто някой има сметка да има прости хора.Простите хора се управляват по-лесно. И в миналото е било така и сега е така.Пресен пример - дадеш им парче пица и вече са готови да викат против някой, после уринират на входа на Операта.

27

До 34

преди 9 години

Да се изгарят библиотеки, които съдържат древни неизследвани документи, е изключително тежко престъпление спрямо цялото човечество.Талибаните разрушиха най-голямата статуя на Буда в света, но изгарянето на библиотеките е още по-страшно! Налага се изводът, че онези, които вилнеят в ИДИЛ, само парадират с името "Ислям". Но ние,като знаем малко за историята и философията на тази религия, имаме представа за мюсюлманите само от това, което слушаме по новините и от игрални филми, правени преди време.

26

до анонимен 32

преди 9 години

Забрави да пишеш за Менделеев откъде е откраднал таблицата за формулата на окислителя за горивото на ракетите от къде са я откраднали и само те можеха да изпращат космически спътници а тези от които беше открадната не можеха.Само пълен *** и злобар може да напише такъв *** коментар.

25

До 33

преди 9 години

Ние малко знаем за тези неща. Така и така влизаш в този сайт, пиши по-често подобни коментари. Хората лесно приемат онзи, когото познават и разбират, престават да се страхуват от него. Как да познават истинския ислям, като няма кой да им каже нещо.Много силно впечатление ми направи изречението "Писаното слово е по-ценно от кръвта на мъченик."

24

Анонимен

преди 9 години

Дайте да си кажем истината.Руските учени освен да крадат, никога нищо не са правили.Всички уж руски коли са крадени от запада. И камионите им пак. И самолетите им са крадени. И автомат Калашников е кражба от StG пушката. И танковете им са крадени технологии.Няма нито едно руско нещо което да си го е измислил сам някой руснак.И сега е така. Пак това е откраднато. То е като в приказката за лъжливото овчарче.Крадеш, крадеш, крадеш... накрая дори да измислиш нещо, всички ще викат "крадено е"