13

Митко

преди 9 години

Изобщо не е лоша идеята за фотоволтаик на покрива /или в двора/.Отдавна си мечтая за това,но са все още скъпички.15 бона за 5 киловата.И тогава ще ползвам ток от ерп-тата само когато е тъмно,изтощили са ми се акумулаторите или ми трябва по-голяма мощност.Тогава търговските агенти на ерп-тата ще ми звънят всеки ден с примамливи оферти /като мобилните и кабелните оператори/.Или ще идват на вратата да ми се кланят.А това колко разбирам от енергетика-енергетик съм.Густо,майна...

12

Анонимен

преди 9 години

a samo tia reaktori li ostanaxa be predateli .....5 6 dara bara.

11

Анонимен

преди 9 години

Ако закриват АЕЦ Белене, тогава ГЕРБ по-добре да закрият и АЕЦ Козлодуй вместо хората да плащат за скъп ремонт. Всеки ще си купува малко ВЕИ на покрива и не му трябва ЕРП, жици и АЕЦ.

10

Анонимен

преди 9 години

щурофонЗа вносен петрол България харчи близо 4 милиарда евро на година. Смятай кой печели и кой губи от внесените коли от ЕС. В същото време БДЖ се закрива.

9

ликвидация

преди 9 години

Заводите бяха затворени и разграбени, а хората избягаха от България и потреблението катастрофира. Ще трябва да се закрият почти всички стари централи, а за нови не знам кога ще се правят.

8

аз

преди 9 години

Отново ще го напиша ама и пак ме плюите.Та Белене беше почти готов беше платен и 1 реактор сега няма дори,няма я и спецелизирана тежка техника за тези особени конструкции,за специалния кран съм чувал,че е в Канада,та толквоа години хапане и лъжене,а до сега да я бяха довършили на етап 2 реактора както трява да са 1000МВ а не както Бойко си мисли 1 в Козлодуй,това е едното другото е,че района щеше да живне и много хора да запоянат работа там,ама уви Белене е за руски реактори а САЩ не иска това.

7

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще ги спрат както АЕЦ Белене понеже са руски.

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАве *** "след 89 лошите руснаци вече не приемат радиоактивни отпадъци. Приемат само за преработка в по-ниско радиоактивни след което го връщат. Ама нали ти плащат с рубли за коментар!

5

Анонимен

преди 9 години

"Така че като срок вече отвсякъде сме притиснати..."Има време, има време, опааа... чакай, сроковете вече ни притискат :) Да *** и глупаците и тяхното великолепно планиране.

4

Анонимен

преди 9 години

И "лoшите руснаци" като спрат да приемат и отпадъците от АЕЦ ние къде ще ги складираме-във двора на вилата на Плевела в Гърция ли?

3

Анонимен

преди 9 години

A питахте ли руснаците? Щото с тия санкции... те са напълно в правото си да откажат и да ни пратят при укрите да се топлим с обещания...

2

Анонимен

преди 9 години

DOLNI BYLGARSKI PRODAJNI POLITICI SE OBOGATIXA I SASIPAXA ENERGETIKATA I CQLATA INDUSTIQ NA BYLGARIQ BOG DA UBIE PREDATELIYE NA BYLGARIQ

1

Анонимен

преди 9 години

И каква стана тя сега? Единствените сигурни и надеждни строители на блокове (в случая обновяват вече построените от тях такива) са "лошите руснаци" ? Нали директивата беше да ги мразим и да отричаме всичко което са постигнали в сферата на технологиите вкл. и на ядрената енергетика?