17

Анонимен

преди 9 години

падрето следи всичко(an angry neurotic catolic)

16

Анонимен

преди 9 години

мадона даже го припява в песента си"ray of light"

15

Анонимен

преди 9 години

ето,този на снимката по-горе може да ви отговори,по-обстойно на всичко свързано с "ом"

14

Анонимен

преди 9 години

тия, ИД имат рекламни клипове в,които възпяват "уж", Аллах(единствения)....а на припевите се чува ....оом..ом...ооом,''ом'', е езически бог в древните източни вярвания,равнозначен на луцифер,сатана................точка по въпроса

13

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 17"Иванов е параноичен защото се опасява от подслушването"Аз не се опасявам , а е ФАКТ - Кравата МъРКЕЛ за какво рева - за подслушване ли - или е болна крава от параниоя :)))))))

12

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 13От това , че не разбираш какво пиша, не следва че не съм с всичкия си :)))))) - ето ти цитата: "Извинявай нищо не разбрах от това което написа"Но, определянето ти, че след като не ме разбираш, то аз не съм с всичкия си, показва само неотменната ти нужда да се запазиш точно толкова ***, колкото си сега, като не ме разбираш :))Обвиняваш ме в параноя, която следва от факти ли? - значи ти искаш да узакониш ограбването и подслушването ми, но от това не следва че съм параноичен

11

от 20 до 19

преди 9 години

Добре чувствай се застрашен щом искаш - това си е твое право. Пък и не е нещо лошо. Хората не един път са се спасявали от опасности, благодарение на своите опасения. Но недей да проповядваш на всички българи, че са застрашени. Заплахата е само твоя гледна точка, а може би и на доста други българи, но това си остава само лично мнение. Далече съм от идеята че съм защитен от всичко. Но това не значи че трябва да мисля само за това и да мисля само негативно. Нали? Лек ден. Напускам форума.

10

от 16 и 18 до 17

преди 9 години

Каквито и да са ИД те нямат работа в България и не мисля, че ще превземат България. Едно че не сме им цел. Друго, че дори не се знае дали имат ресурси за това. Фанатици като фанатици. До сега не съм чул някой от тях или от някой други ислямисти да е влезнал в дом на българин, за да го заколи. Аз се смятам за истински Българин и смятам, че нито ИД нито противниците им от Запада имат място в България. Не съм искал да те обидя, но не харесвам натякването на параноя по медиите.

9

от 16 до 17

преди 9 години

Ти обвиняваш Иванов, че е писал, че се опасява от подслушване от Запада, но всъшност като чета коментарите виждам това, че ти си този който е засегнал тази тема пръв, а не той. Пишеш в кометар 6 ЕВОЛЮЦИЯ НА ТЕРОРИЗМА ЗАЛАГАЩА НА УЖАСА ОТ НЕИЗВЕСТНОСТТА.Ами като натякваш на хората, че ИД може да им влезе в къщите - тогава не си ли и ти съдействаш на този наречен от теб "УЖАС НА НЕИЗВЕСТНОСТТА"?Не защитавам Иванов. Просто мразя натякване на параноя по медиите.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13Не беше ли ти същият, които преди това в кометарите си си изложи тезата, че ИД можели да влезнат във всеки дом по света? Не е ли малко параноично твърдението ти. И по времето на турското робство ибрикчиите и туците са можели да влезнат във всеки дом, но българите не са престанали да се борят. И май вече сме свободни. Ти с коментарите си внасяш параноя на хората, че ИД щяла да им влезе в къщата, а после твърдиш, че друг е параноичен. То и всеки може да го блъсне кола реално.

7

Маркс

преди 9 години

Съгласен съм, че трябват незабавни действия, да бъде обявен пълен неутралитет и да не се навираме между шамарите на големите, Бойчо ни е напълно достатъчен!...Когато пишех, че България се пълни с ислямисти, вие ме плюехте, че не ме е грижа за хора в беда, да, ама сред тях има и джихадисти и ...

6

Анонимен

преди 9 години

Само така ще дойде новият световен ред. Иначе няма кой да обедини света. Ако и ИД не помогне ще спретнат ядрен конфликт, но няма да спрат докато не затрият и последната капка свобода. Чакат ни планирани ужас и терор, но не в САЩ. На тях им трябват пари и те ще си ги набавят....с война. Уж всички искаме мир, нооо постоянно правим войни. Правят ни ги.

5

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 10А когато даже не разбираш какво пишат другите, кое ти дава сили и мотивация да пишеш?Личната ти ограниченост, не смяташ ли , че е достатъчно доказателство за гарантираната генерирана глупост - грешни решения, та да правиш обратното - да пишеш, когато трябва да четеш?

4

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 5Да разбирам, по добре да ме подслушват и да ми отнемат всичко - то така или иначе се прави това и сега, отколкото "УЖАСА ОТ НЕИЗВЕСТНОСТТА" - НАЛИ ?Ама той "УЖАСА ОТ НЕИЗВЕСТНОСТТА" няма да изчезне -справка реалността след 11/9Значи налагаш - да ми вземат ТОВА, което и без това ще ми вземат, в името на това, което и без това ще стане!!Браво - отиди да си получиш заплатата - беше много убедителен! :)))))))))))))

3

Анонимен

преди 9 години

Изнасят се факти , че от всички Европейски държави са отишли Джихадисти да се бият в Сирия ! Напоследък се разбира , че и от Белгия заминали 400 да се бият в Сирия . Където е нашето ЕС !И сега същите заплашват обратно .как се получи това ?Възможно ли е да незнаят правителствата ?- знаят , защото са ги въоръжили за Сирия , да свалят Асад !

2

Иванов

преди 9 години

В медиите, тази ""Ислямска държава"" напада целия свят!Лошото е, че скоро целия свят ще я нападне нея в реалността!Подготвени ли сте вече да приемете новия РЕАЛЕН враг? :))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 9 години

А каква е била социалната политика на Аржентина ? - та Папата , когато е бил архиепископ в Буенос Айрес , е имал противоречия с правителството !