13

T

преди 9 години

В една нормална държава посягането на ченге се наказва много сериозно. Разбира се преди това има сериозно натъртване на ентусиастите.Като започнат да го прилагат, и много бързо ще даде резултат

12

Констатация

преди 9 години

Когато кажеш на някой наркоман, че е наркоман, той налита да те бие- озверява. Не иска да приеме истината.Когато кажеш на някой алкохолик, че е алкохолик, той само се усмихва, защото знае че си прав и не иска да те опонира, защото знае, че е такъв и нищо не може да се направи.Та това е разликата между наркоманите и алкохолиците...П.С. "Алкохолик" е грубо като понятие- 2 ракии след работа пия и онази дето съм я взел у нас ми вика: ми какъв си като не можеш без ракия всяка вечер?

11

Анонимен

преди 9 години

Баща ми ме водеше на Герена на мач с ЦСКА 86-та когато бях 8 годишен. Запечата ми се в съзнанието, че хората си псуваха някой играч от другия отбор, но накрая на мача левскаря ми баща ми ме заведе в една кръчма където имаше цесекари и пиха заедно бира и коментираха мача. Не знам даже кой е бил. Аз това запомних- сини и червени да стоят на една маса и да се черпят заедно.

10

Анонимен

преди 9 години

до 12По Бай Тошово време нямаше наркомани на стадионите, а имаше хора запалянковци довели жените си и децата си и от различните агитки от ЦСКА и ЛЕВСИ се поздравяваха след края на мача в знак на уважение. Разбра ли ?

9

Анонимен

преди 9 години

Точно Тодоровото време роди почерпките на разни униформени за щяло и за нещяло които сега еволюираха в безсрамно муфтене на хиляди левове подкупи за какво ли не.Така че хайде не ми говори за онова време.Вместо България да се превърне в една малка Швейцария тя стана комунистическа клоака населена с впиянчени крадливи *** от ориенталски тип с партийна протекция и книжка.За останалите имаше купчина *** и мечти за изтъбушена жигула или мОСквич.Докато гният в азбестовите панелки.

8

Анонимен

преди 9 години

Абе ултрасите неандерталски да ***...ама ушавите *** - още повече!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Представяте ли си да има апарати на входовете на стадион Васил Левски на 1 октомври с Реал Мадрид, които да отчитат алкохол и наркотици и поради това да не може да влезе даден човек на стадиона? Че от 40 000 души ще има я 1000 я не вътре.

6

Анонимен

преди 9 години

Когато полицията бие лошо,когато не бие,пак лошо?!Я се уточнете какво искате бе?

5

Анонимен

преди 9 години

Това, ако беше през тодорово време тия *** да са ги разфасовали и да са ги забравили в Белене. Но тогава имаше ред, законност и сигурност.

4

Културен европеец

преди 9 години

Може наскоро да са се явявали неуспешно на шофьорски изпит.Изпитващите обикновено са долнопробна корумпирана *** с алчни свински очички оглеждащи се за почерпка.Май са някакъв вид полицаи..Наричат ги колеги ако не друго.

3

Анонимен

преди 9 години

Ей това наркомана е страшна работа. Моя брат започна да се събира с такива *** а вече е 32 годишен и стана съвсем различен..агресивен в едно време и много тих, когато не е във фаза. Жал ми е за него, но никой не може да го спаси вече...той си е избрал пътя, както и тия *** от статията.

2

Анонимен

преди 9 години

Тия наркомани в една цивилизована държава няма да помиришат повече стадион!В една цивилизована държава тия ще ги спукат от бой в ареста, ще им начупят кокалите и ще ги вкарат в панделата за година заради това че са посегнали на полицай.

1

Анонимен

преди 9 години

Докога тия *** ще консумират обществени средства за охрана на *** им сборища?