16

преди 9 години

До защо?идолопоклоници сте вие. Единствените,който се обезличават по американски модел това са псевдодемократите в България. ЗА 45 години, ние не загубихме националната си идентичност.За 25 години демокрация сами не можем да се познаем "По Американци от Американците сме"

15

ХА,ХА,ХААА....

преди 9 години

НА САЩ --ФАЛИТА .....Е КАТО НА КОЧА МАДЕТЕ!!!!ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ЛИСИЦИ , ЧАКАТ ДА ПАДНАТ ..ТА ДА СЕ НАХРАНЯТ!ЕГА , ДОЧАКАТ !!!/... с 0,33-ст---за 1-рубла/////

14

Анонимен

преди 9 години

Иванушка , вместо на модерно БМВ или Опел .....пак ли на Тараляс -Жигулка ща се вози....ха,ха,хаааааааааааааа....??!!!!Големи санкции ......нема ,кво..ха,ха,хаааааааааа..!!!!!!!!!!!!!!!!....Леко де, успокой се малко да не се пукне некоя вена да сдобиеш инсулт. Първо БМВ и Опел не вървят заедно, явно толкова ти разбира празната манерка. Второ, има японски и корейски, а вече и китайски коли с много добро качество които само чакат да се наместят на огромния руски пазар.

13

Анонимен

преди 9 години

1 euro = 50 рубль

12

Анонимен

преди 9 години

"Правителството обмисля бъдещи санкции, касаещи самолетостроенето, корабостроенето, автомобилната и други индустрии, които може да включват ограничения на вноса на автомобили и облекла, припомня агенцията."Направат ли това руснаците в Европа ще има вълна от безработица с непредвидими последствия. Може и правителства да паднат.

11

преди 9 години

В ЕС фалитите предстоят. Работещите в ЕС чиято работа зависи от руският пазар са над 3 милиона човека. До края на годината ЕС официално ще изпадне в рецесия. Русия за 2 години може да удвои производството на месо,мляко,плодове и зеленчуци, то пред Европа седи трудната задача да съкращава мощности поради липса на пазар.

10

ХА,ХААА.. И КВО СЕГА

преди 9 години

Иванушка , вместо на модерно БМВ или Опел .....пак ли на Тараляс -Жигулка ща се вози....ха,ха,хаааааааааааааа....??!!!!Големи санкции ......нема ,кво..ха,ха,хаааааааааа..!!!!!!!!!!!!!!!!

9

защо?

преди 9 години

разбирам руснаците които спамят сайта, но не разбирам идолопоклониците готови да сменят името на държавата си помислете, руснаците биха ли го направили заради вас ?

8

Анонимен

преди 9 години

Ми те хубаво Г20 са оставили вратата отворена, много великодушни са станали, ама Русия дали изобщо я интересува това.

7

иванов

преди 9 години

спрете с тая пропаганда!!!!!!!!!!!!!!европа затъва повече и повече спрете да дезорентирате хората моля!!!!!!!!

6

преди 9 години

До Дрън ДрънСАЩ може да фалира,само след отказ от разплащане с долари. Щом продължаваме да си пазарим с тях всичко е ОК. ФЕД ще напечата още няколко трилиона $. Какво им пука,че тези токсични долари правят хората по целият свят все по-бедни.

5

реалист

преди 9 години

на пазара ще останат водка ***, хляб Путин и Т.Н.Т

4

магазинер

преди 9 години

вече личи как братушките ще избират между два вида кашкавалдомашно производство

3

ivo

преди 9 години

До Дрън Дрън 3На сащ фалита се поотлага ( поне докато я има ид ) но за еврото се притеснявам - покрай тези санкции бая падна и то .

2

Дрън Дрън

преди 9 години

САЩ приритват ве4е и са пред фалит....те отдавна са фалирали, но просто се отлага големия БУМ ТРЯС и сега се целят в Русия, ама нещо не са познали.....на оня 4ерния пор пак ще му излязат криви сметките.....най-некдаръния президент от съществуването на САЩ - провал след провал на международната сцена, плаши сами гаргите и накрая си дъв4е вратовръзката пред камерите и му се плете езика! Империята на злото залязва колкото и да не им се иска на някой подли душици!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Бяхме се притеснили от ответните санкции, сега е по-спокойно.