40

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !на тоя *** явно не са му спряни копейките още

39

Ер Борисовлу

преди 9 години

Цв Цв през няколко дена открива нови джамии. Борисовлу скоро е бил на събор по случай обрязване на внуците кмет. Цитат от Борисовлу: "Герб винаги ще подкрепя Турция и Ер Доган". Цитат от скорошно изказване на американската посланичка в България: "който не е съгласен с нашите ценности да напуска България, ние няма да позволим да се говори срещу нас". Така че вие сами си правете изводи........

38

морски

преди 9 години

Слава на Русия!Велика!Рано или късно запада ще разбере грешките си.България е с Русия.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41А ти на свободна практика и не можеш да заработиш ? Дай адрес да ти го подам , че поне нещо да сложиш в уста днес .

36

Мунчо

преди 9 години

Това е клевета-най-цивилизованите украински власти, подкрепяни от САЩ и ЕС, НЕ МОЖЕ да обстрелват градове-те да не са диваци, варвари и простаци като ислямистите от Ислямска държава???

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 36Прави са за проститутките, ако си се разпознал. Но като цяло и по принцип - не са прави и не го мислят.

34

преди 9 години

До Анонимен 41Na teb ot koe posolstvo ti plashtat?

33

бандеровче

преди 9 години

Малко завода отиде зян !

32

до Анонимния 36

преди 9 години

ТИ СИ ЛЪЖЕЦ! Когато отнемеш на един човек препитанието - разрушиш заводите, техниката за обработка на земята, отнемеш спестяванията му чрез хиперинфлация и му казваш:ОПРАВЯЙ СЕ САМ това е ГЕНОЦИД. Земята не се обработва с голи ръце, 99.999 от продукцията на пазара е МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО от големи заводи. Лаладжийските призиви за дребните собственици - видяхме как ги задушиха големите хипермакети. Ама за да купиш нещо в магазина трябват пари, т.е трябва производсто, а такова няма.

31

До за фесовете

преди 9 години

Имаха големи превилегий както черните сега на запад в русия от български турци на времето не можеш се ореди за работа и държавно жилище и в българия пак за тях жилища с предимство началници ги правиха без образование

30

до 21

преди 9 години

тази война я направиха американците, за да си построят военни бази в крим но Путин като велик тактик и шахматист им сложи пръст от зад. И да незабравиш да си вземеш хапчетата.

29

льжатадо

преди 9 години

30 Тогава Бьлгарите работеха много.Сьщо и Бьлгарските Турци.Сега е нищо.

28

ОПЪЛЧЕНЦИТЕ

преди 9 години

бяха заловили една ракета ТОЧКА и сега я стягали да треснат с нея по главата ЯЦЕНЮКА да видят вътре кое е първичното АМЕРИКАНСКИТЕ ДОЛАРИ или БАНДЕРОВСКИЯ ФАШИЗЪМ

27

Анонимен

преди 9 години

"Оръжеен завод близо до Донецк избухна след артилерийски обстрел"Такъв е мирът предлаган от Запада - мистериозно избухват заводи в Донецк.

26

ЗА ТУРЧОЛЯТА

преди 9 години

никога не е имало БРАТСКА РУСИЯ. Е привилегии по СОЦА за тях колкото щещ - осигурени места във вузовете, квота за ръководни кадри. Глезеше ги БКП-то. Напразно - храни куче да те лае. Когато се усетиха 1985г с преименуването вече беше късно. Повечето се върнаха и гадят по форумите. Най-ще ги познаете като се титулуват - българин. Ама не са учили навремето достатъчно български, защото са мислили, че няма да им трябва - БЕЛЬО се пише АНАДОЛЕЦО

25

льжата

преди 9 години

А имаше Тодор .Затова даваше Брежнев

24

Анонимен

преди 9 години

Как се издържат НРОтата в българия кои ли им плаща ?сигурно тези които броиха бюлитините в шотландия

23

Анонимен

преди 9 години

Не вярвам проруски настроените опълченци сами да обстрелват територията си. Това е дело на украинската армия. Те не спряха да обстрелват Луганск и Донецк, въпреки примирията през последните месеци. Какъв страх само - да използват артилерия от километри и да стрелят на поразия по каквото им дойде.

22

Анонимен

преди 9 години

НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА БРАТСКА РУСИЯ!ИМАШЕ БРАТСКИ БРЕЖНЕВ,ДАВАШЕ ЧОВЕКА БЕЗ ДА МИСЛИ,РУСНАЦИТЕ МИЗЕРУВАХА, А БЪЛГАРИТЕ ЦАРУВАХА,А НА БРЕЖНЕВ НЕ МУ ДРЕМЕШЕ,ДАВАШЕ ЛИ ДАВАШЕ БРАТСКИЯ БРЕЖНЕВ!ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА, БРЕЖНЕВ ОТДАВНА ГО НЯМАИ РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ Е БРАТСКА, А Е АЛЧНА ЛИ АЛЧНА,САМО БЕЛЙОТО НИ ОСТАНА :))))))

21

Анонимен

преди 9 години

ДЕРМОКРАЦИЯ ПО АМЕРИКАНСКИ,