11

вево

преди 9 години

не се заблуждавайте, че България ще получи нещо навреме, докато етническата партия е във властта, хората в Европа са наясно с кражбите и съдружниците им, говорят за тях като за предната линия на ердоган и ислямизма, пари скоро няма да видите

10

IVO

преди 9 години

"Спирани са не програми,а отделни плащания към България"-Както и да го кажеш,истината е една.Портмонето е празно !

9

баба яга

преди 9 години

Ама курветино толкова си грозна ,че ако те срещне някой в тъмното ще му изкараш акъла!!!!!Втората дъщеря на Иван Грозни.!!!! Нямаш ли срам *** ? Некадърница! Скрий се в миша дупка и не си показвай уродливата муцуна . Благодарение на теб спряха всички пари от Европейския съюз за МРРБ. Няма да има възможност националните предатели от мафията БСП да се докопат до властта ,а защо не и до парламента. Хората не ви искат да ви виждат и ще ви замерят с някои нелицеприятни неща по митингите .

8

Че е грозна, грозна

преди 9 години

Защо човек се опростачва толкова?

7

Анонимен

преди 9 години

kak da imat doverie kato samo kradete i mislite kak da oxranite zadnite si chasti....

6

БГ

преди 9 години

А бе те си го казаха в прав текст , че ви намат никакво доверие , ама те пак си вярват1 Май само на Позитано си вярват един на друг , и то защото така изисква партийната дисциплина. Не си спомням някой , от европейските ръководители ,да е поканил Орешарски! Нагли ,крадливи и некадърни...

5

не за дебили

преди 9 години

Интелигентна жена, не е като тъпите ***.Ще гласувам за нея с удоволствие.

4

Анонимен

преди 9 години

doverie na koi na vas li moshenicite ,ne stavaite smeshtni .....

3

Анонимен

преди 9 години

Добре казано,ама ако съдим вместо по приказките а по делата,нещата ама никак не са така.Резултатите са фалирала банка/и, фалирал НЕК,спрени пари от ЕС, недоговорени проекти по ОП, нулева 2014,неизпълнение на бюджета,увеличена контрабанда, увеличена престъпност,пълна финансова несигурност и още все такива неща... А после пак да си говорим и обещаваме а ?

2

Анонимен

преди 9 години

Ако ЕК има доверие в бг политиците това значи, че са по глупави от ср.стат.българин!

1

Иво

преди 9 години

Недей се хаби Терзиева. И без това никой не ти вярва. Рядко *** парчета бяхте цялото правителство. Просто остави хората да ви забравят като лош сън.