8

Калаашников

преди 9 години

А ще има ли смелост новото правителството да се изправи срещу политическата и икономическата мафия, олигархията и монополите, или пак бедният и изстрадал народ ще плаща за всичките, натрупани с години, кражби и далавери в системата? Аз съм за реформа в енергийния сектор, но за такава реформа, която ще доведе до справедливо и пазарно ценообразуване на ел. енергията, а не до "регулирано" от държавата такова, което обслужва интересите на шепа мафиоти и крадци. Постоянното увеличаване на стойността на ел. енергията се прави с цел покриването на загуби на НЕК, натрупани вследствие на непазарни дого

7

Тасев Кумоне гадно

преди 9 години

Тасев ,защо заблуждаваш хората ,защо не кажеш истината ,че всички крадат от НЕК щом се докопат до властта дори и ти!! Плащаме кражбите на Ромите в енергетиката от 2000г. ,плащаме за кражбите на Ковачки да може да докарва контролиран вот на БСП и Христозов+ Боян Бероев(Боев).Плащаме за Цанков камък дето го изгражда хидроинженера Доган и негови фирми. Плащаме за загубите на Кремиковци 200мил. Плащаме загубите на БДЖ 400мил. и всичко това събрано ,заради некадърно управление на БКП-БСП.

6

Инж+

преди 9 години

Истината е, че трябва да се "задвижи" икономиката. Тогава и индустрията ще потребява повече, а гражданите ще имат средства да си плащат сметките, но и за енергоспестяващи мерки.

5

Анонимен

преди 9 години

Повишаването на цената на тока при сегашните заплати и пенсии е немислимо. Само хора, които виждат пред очите си само пари могат да не усещат напрежението. Днес пред мен жена на средна възраст си купи 100 г. месо за готвене. Продавачката и сложи 1 парченце, а другото отряза наполовина. На този ли народ посегнахте с 10%???

4

ПИТАМ

преди 9 години

ЗАЩО НЕ РЕДУЦИРАТЕ ЕНЕРГИЙНИНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ/БЮРОКРАЦИЯ И НЕЙНИТЕ БАСНОСЛОВНИ ЗАПЛАТИ ПЛЮС БОНУСИ БЕЗКРАЙ??? ЗАЩО НЕ РЕШИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ С КРАЖБИТЕ НА ТОК ОТ МАНГУЛИ И ПИШМАН БИЗНЕСМЕНИ, А НИ ГИ КАЛКУЛИРАТЕ В СМЕТКАТА И НАСТОЯВАТЕ ДА СМЕ СЪПРИЧАСТНИ, НО С КОГО??? И ЗАЩО НЯМА ФОТОВОЛТАИЦИ ПО ПОКРИВИТЕ НИ, КОИТО ОТ ЧАСТИ ДА ОБЛЕКЧАТ КОНКУРЕНТНО ЦЕНАТА НА ЗЕЛЕНАТА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ??? ИЛИ ВИ Е НАЙ- УДОБНО ДА НИ КРАДЕТЕ БЕЗОГЛЕДНО И БРУТАЛНО?

3

Клиент

преди 9 години

А заплатите на енергетиците...с колко?Скоро наблюдавах сватба на радневски тецаджии.Такова нещо може да се види само в...Холивуд!?

2

нелогично е

преди 9 години

Няма логика да фалира дружество, което продава самО енергия на цяла една страна. Купува тази енергия на по-ниска цена; продава я на по-висока и е на загуба. Няма логика. Един ром с трети клас, ако го ръководи, ще е на печалба това дружество. СРАМ !!!

1

избирател

преди 9 години

спрете ни токаняма ток-няма проблем