17

BUSSINES

преди 9 години

Тоя Бизнес с Фалшиви Дипломи го започна Калина от ГЕРБ , въпреки че всичко вече е ТОП СЕКРЕТ

16

Анонимен

преди 9 години

Защо не,на времето колко хора имаха възможността да следват,и другата простотия е колко от нашите дипломи ги признават във чужбина.

15

Анонимен

преди 9 години

АЗ ПЪК ДА НЕ ЗНАМ, ЧЕ ИМАЛО ПАЗАР НА ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ. ОНЗИ ДЕН ЕДНА МУТРА МИ СЕ ОПЛАКА, ЧЕ ИМАЛ ДВЕ ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, А ПЪК НЯМАЛ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. ТЪРСЕЛ ДА СИ КУПИ.

14

лив

преди 9 години

затова сме 1во място в европа по дипломирани ***

13

Анонимен

преди 9 години

Не, това не е възможно, няма начин, особено пък в България. Няма фалшиви дипломи, няма фалшиви избори, всичко е честно.

12

Българин

преди 9 години

"Има пазар на фалшиви дипломи у нас, призна Коларова"Нормално ,след като има и фалшиви доценти....

11

Анонимен

преди 9 години

Да се направи база данни с проверка по серийния номер и ЕГН. Работодателите да могат да проверяват свободно има, или няма издадена диплома и каква, без подробностите.

10

123

преди 9 години

Дипломата е, доказателство за придобити качества и умения.Колкото, по-престижен е университетът или организацията,която я издава,толкова по-трудно се получава такава и, не служи само за украшение на стената. Когато политическата класа, започне да приема властта, като даденост,запазването на привилегиите е цел,средствата не са от значение,а знанието става инфлационерно за широките маси и недостъпно.Истинското знание, е мостът към промяната на Status Quo и е предпоставка за смяна на псевдо елитът.

9

Даскала

преди 9 години

И от къде знае , че служителите на МОН не са свързани с далаверата? Да не би да са разкрити мошениците?Може и самата тя да е вътре , а сега да ни хвърля прах в очите - герберска им работа !Техния лозунг е кради и лъжи като Шефа!

8

N

преди 9 години

Че нали преди години даваха по новините,половината депутати на БСП бяха с фалшиви дипломи и тези прости лентяи управляваха страната,но докато има прости комунисти да гласуват за други прости комунисти тази държава оправия няма да види!

7

БАШ ТАЯ ЛИ

преди 9 години

ще говори за фалш, дето е цялата фалшива

6

Анонимен

преди 9 години

Че то има ли някаква разлика дали дипломата ще си я платиш наведнъж или на вноски докато уж учиш. Като гледам кадрите които излизат от университетите то май разлика от учили и не учили няма

5

boy

преди 9 години

Колко сте жалки и тъжни точно вие в тая сфера "образователна".... Палячовци без грам мозък, неспособни да мислят трезво.

4

Анонимен

преди 9 години

то ОТДАВНА Е ИЗВЕСТНО че в България всичко е пари .

3

Анонимен

преди 9 години

колко струва една диплома?

2

Анонимен

преди 9 години

значи има и КАЛИНКИ

1

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е всички ВУЗ-ове да обявят на сайтовете си номерата на всички дипломи на дипломирани студенти, имената им и годината на издаване на дипломата. Да си размърдат малко задниците и да започват да ги качват. Иначе няма да се престане с фалшификатите.