13

червена баба

преди 9 години

Другата година са изборите за кметове и местен парламент и ГЕРБ ще бъдат отсвирени. А като няма пари, както се очертава, коалиция БОСТАН ще разклати валутния борд, ако дойде на власт. Как ли? Чрез банките.

12

Йоши

преди 9 години

Стига бе, точно тоя *** опита да фалира КТБ, а сега ще я оздравявал, майтап!

11

червена баба

преди 9 години

Между другото държавните пари, които остави кабинетът Орешарски наистина свършват много бързо, защото в момента се дават стотици милиони на герберските общини от бюджета, за да си довършат европейските проекти гербаджийските кметове.

10

lily

преди 9 години

Хора, това е България! Тук мафията не е обикновена мафия, тук мафията е държавата. Тук мафията е Герб. Слезте на земята.

9

червената шапчица

преди 9 години

Прости му Господи. . . То няма представа, какво говори и в коя Паралелна Вселена живее!

8

Батко

преди 9 години

Тоя търбух защо се прави на невинна овчица. Нали точно след неговото посещение в САЩ започна удара срещу КТБ. Този удар на практика беше едно от условията на американците за да го подкрепят на изборите.

7

луд умора нема

преди 9 години

Обикаля Борисов, обикаля и се хвали метро-слънце, красавицата Арена Армеец, която сякаш направи за партийните си форуми

6

lily

преди 9 години

Баце, ново общество не се прави с прости и крадливи политици, като вас.

5

хадес

преди 9 години

От стенограмите ще зависят резултатите на изборите. А, ако въпреки всичко, гласувате за ГЕРБ и ДПС, те пак ще го направят това с банките, както са го замислили. Затова Борисов и Местан повтарят като папагали, че в България има нужда от стабилно правителство, а първият добавя, че положението е много тревожно и не знае как ще спасят държавата. Спасят от какво??? Няма да им пуснат еврофондовете /които бяха спрени заради ГЕРБ!/ и това Б. Б. го знае много добре. А това означава, че няма да има от къде да смучат пари чрез фирмите си от обществените поръчки.

4

хадес

преди 9 години

Питайте банкерите! Искали са затваряне на вратите на всички банки от понеделник /след срещата/. Само БСП са били твърдо против.

3

хадес

преди 9 години

Да се изкарат стенограмите от срещата при Плевнелиев, на която Йордан Цонев е искал банкова ваканция, Плевнелиев и ГЕРБ са били съгласни!

2

хадес

преди 9 години

От КТБ тръгна цялата дандания в държавата, заради Южен поток, и се стигна до оставката на Орешарски. Там е заровено разковничето. Чоплете в КТБ. Там, там е раната на ГЕРБ и ДПС. И от там ще изскочат зайците.

1

112

преди 9 години

Та нали политическтата система и лично Борисов са най-отговорни за КТБ! По негово време КТБ се преврърна в банката с най-високи лихви, там функционери на ГЕРБ държат парите си....Нка политиците/ ако изобщо в БГ има хора достойни да се нарекат така/ декларират и да отворят досиетата в КТБ, да се види кои имат там пари...........но не..мога да се хвана на бас с всеки че никой това няма да го направи...защо ли? явно заради банковата тайна...смях...