15

Анонимен

преди 9 години

За тунела под Шипка се говори от 100 години!Айде дано да стане поне тоя век!

14

Анонимен

преди 9 години

Искам работааааа. Заедно с пътищата отваряйте работни места. Имам чувството че управляващите нарочно държат висока безрабоицата за да могат техните фирми да дават по-малко пари за заплати.

13

Венелин

преди 9 години

Този дунавски много *** бе! Герб нямало да са вечните управляващи. Сигурно, ама те като сключат договори за по 20, 30 или 50 години (както с ВЕИ-тата, или Костов с Мариците), следващите управляващи какво ще правят? Второ, инвеститора (то е ясно кой ще бъде), ще си избие не само инвестицията, той ще избие рибата. Трето - и сега няма безплатни пътища, защото за да се движиш по който и да е път си плащаш винетка. Дано болшинството българи не са толкова ***, като този *** дунавски!

12

Анонимен

преди 9 години

Боко ще прави пътища в Източна България , Турция да стигне за 1 ден до Дунава !!

11

Програма ?

преди 9 години

Е как за едни пътища има Програма Транспорт. , а за други нама ?По Програма Транспорт е била до 2013 и Магистрала Видин , но не е изградена , защото ще обслужва , Дунавски Мост 2. Парите са изхарчени за други магистрали и на тази до Видин ,ще й търсят ЗАЕМ ?? Пак в глуха линия ! Преминава за изграждане в годините 2014-2020 ? Но сега пък приоритет има тунела под Шипка ,( да обслужва Джихадистите от Турция )

10

Й

преди 9 години

Аз за четири години видях колко неща направиха Герб из България. Комунисти и разни други *** само рушяха и крадяха.

9

Й

преди 9 години

*** обичат да тънат в кал и тиня, тя партията им е такава кална гнусна и крадлива столетница. Другари ремонтирайте си чинията на Бузлуджа и излитайте за Марс с еднопосочен билет. Аз плащам.

8

Загрижено

преди 9 години

Социалистическите правителства направиха всичко мъзможно да ревърнат България в една изостанала държава без комуникации. Нека не забравяме скодоумието на СерГея който казваше че асфалта не се яде. Човек който мисли със *** си като партията която управляваше.

7

да да

преди 9 години

Нещо не ми се изясни от това заглавие: "Хемус" тунелът под Шипка приоритет по програма "Транспорт". Може би липсва едно "и". Или?

6

Маркс

преди 9 години

Изобщо Тиквата е голяма работа! Геерп!

5

Маркс

преди 9 години

Не бе Венко, прави магистрали за да им е по сгодно на идилци като тръгнат на екскурзия за европата!)))

4

Венелин

преди 9 години

Ясно ли ви е сега, защо герб искат толкова да строят магистрали?- За да ви въведат такси за минаването по тях, парите от които да отиват в бюджета и от там в техните фирми.На печелившите честито!

3

Цецо

преди 9 години

А дано ама надали- северна България загина няма магистрали няма пътища няма поминък.Браво на всички управляващи!

2

Маркс

преди 9 години

Да, но защо тези пари отлитали после към Ливан и Кипър, това да не са прелетни птици, пфу! ХАХАХА!

1

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Айде всички за ГЕРБ... - знаем, че при тях се работи и Европа отпуска пари...