11

ani

преди 9 години

kakvi horo ste vie?nima ima zna4enie proizhoda vsi4ki sme hora,no lo6oto e 4e tqhnoto detence e ve4e sira4e,za6toto sa go noseli na gradina i sa se vra6ali ve4e... kakvi narkotici gluposti.....!Az gi poznavam bqha dobri hora,no ve4e ne sa sred nas za jalost....predstavete si kak 6te se obqsni na deteto,4e mama i tati ve4e gi nqma ...tova e tragediq...nedeite za zloslovite, a se zasramete,nikoi ne e zastrahovan i ne znae kakvo mu e pisano...

10

Анонимен

преди 9 години

До МустафаИСТИНАТА БОЛИ ЛИ роме

9

...

преди 9 години

Камиона Шкода, който вероятно не си знае годините, навлиза в насрещното и се блъска във ФВ Пасат. Каквито и да са хората не са имали никаква вина.

8

Мустафа

преди 9 години

По коментарите веднага си личи чия булка обича да похапва рязана наденица ;)

7

Анонимен

преди 9 години

турчин с кола -това е "резултата"

6

Салахадин

преди 9 години

Колеги,от сутринта се е почнало.Искам да ми говорите!!!

5

Силистренец

преди 9 години

и двете села са турски затова не им пишат имената, най-вероятно са превозвали отново наркотици и затова са бързали, нищо особенно в силистренско-турския раион

4

До 2

преди 9 години

Явно не си чел, че пише, че камионът е навлязъл в насрещното. В случая хората в колата са нямали никаква вина. Бог да ги прости! Докога ще караме идио.тски и ще се изтребваме като кучета?

3

Мира

преди 9 години

Нямам думи и все се питам...как така челен удар посред бял ден !!??? Нали се виждат един друг, дори и да си тръгнал да изпреварваш и не си преценил разстоянието намали, върни се в платното си....какво е това да даваш газ до безумие и гледайки как ще се убиеш -забиеш продължаваш ???? Жалко за младите хора.....Бог да ги прости !

2

Анонимен

преди 9 години

Подробностите са ясни: превишена скорост, нека да познаем от 3 пъти и после изгубване на контрол на колата, след като е челен сблъсък. Разликата между високата скорост и ниската е, че при ниската можеш да оцелееш, а при високата - загиваш без втори шанс. Дано всички любители на високи скорости да го проумеят това.

1

Ламби

преди 9 години

ФАРОВЕ, ФАРОВЕ и пак ФАРОВЕ. Те ще помогнат за намаляването на жертвите по пътищата.