5

Анонимен

преди 9 години

Пълна лъжа и измама!!!Кви 30 лв.бре !?!? Къде са тия сметки???Май само тъпите кратуни на тая мафиотска , фашистка пасмина дето иска отново да увеличи цената на тока.И затова облъчва хората с поредната порция глупости и манипулации.Най малката сметка ...и то при най големите икономии е 60 лв.

4

Анонимен

преди 9 години

Скок на цената на тока ще увеличи другите цени като храни, транспорт и други, което ще доведе до обедняване.

3

анонимен

преди 9 години

Заблуждение!!! Енергийната ефективност е че хората са в чужбина може много да говорят псевдо политиците че народа трябва да се върне.....но какво ще се получи? ...вкарването на готови пари в държавата от работещите в чужбина ще спре а същите хора ще са и без пари поради липса на работа. Никой не съобщава но истината е че българите от чужбина вкарват годишно пари колкото целия ни годишен бюджет тоест милярди ?

2

р.овч.

преди 9 години

30лв. при положение че са били на почивка - циркаджии!

1

Анонимен

преди 9 години

Значи глезаните, които перат на ток да престанат да се преобличат всеки ден с чисти дрехи и да пускат пералня веднъж седмично, глезаните, които готвят на ток да минават на газ, а тези, които се греят на ток да хващат резачката и в гората. Народа се е свил и не смее крушката да си остави да свети, тия скапаняци ще говорят за промени в навиците...