20

муспи

преди 9 години

няма да вземе точка до края.

19

Анонимен

преди 9 години

Домусчиев тоя път купи най големият *** НА КАНАДА !

18

Анонимен

преди 9 години

Понеже Лудогорец са силни им пуснаха тая дуспа да се радват малко ЛИВРПУЛ щот къв КОРги чака тука...

17

майорски

преди 9 години

Добре ...добре поиграха момчетата ...направиха си кефа ....направиха ни кефа ....е победа или равен щеше да е върха ....ама аз и без това бях пиян още преди края на мача...едвам видях изравнителния ...за 2:1 ми казаха на сутринта ....готин мач! Ще ги гледам пак !

16

Инвън БГ

преди 9 години

Ало *** , английските медии тръбят навсякъде и сипят похвали по адрес на Лудогорец , и в Испания и въобще в Европа ......само в *** се недоволни се лакоми се не им стигнало се някой им виновен ..........дивашка работа ! После политиците им виновни .....ами случайно политиците не се провъзгласяват сами брата ***

15

Анонимен

преди 9 години

Тея Лудите няма да ги гледам повече щото *** ЯДОСВАТ и ще получа някой инфаркт заради тях!Първа грешка тоя вратар не става и за кол за домати !Втора грешка трябваше да бъде сменен веднага след като не олучи вратата с тоя който вкара но5 минути преди края и пак вкара един здрав гол БРАВО ...Трета грешка ВЪРНЕТЕ СТАРИЯТ ТРЕНЬОР по красив е и ПРЕДСТАВИТЕЛЕН от тоя МУХЛЮ !

14

Анонимен

преди 9 години

Като не знаеш какво да правиш, бий я в тъч!Една малка грешка ни развали радостта. Все пак ЕВАЛА, бяха уникални, страхотен кеф беше да гледам мача!

13

жека

преди 9 години

съдията показа какво е дискриминация по европейски - хем ливърпул са у дома, хем по-добри, че и съдията свири за тях - това е подигравка с лудогорец и с нас като българи

12

Бе ГЪЗИ

преди 9 години

Вратарят е виновен за ДУСПАТА той крака няма ли да ритне топката на далеч и БЕЗЯК в ЗАТВОРАдето не улучи такава голяма врата 7метра...

11

До Анонимен 10

преди 9 години

Аз съм убеден, че с несвирената дузпа, гредата, нереалната за Ливърпул и гола от засада на Балотели, плюс спестените червени картони на Джерард, Миньоле, Балотели и най- вече Стъридж реално резултатът е 0:5 за Лудогорец!

10

Анонимен

преди 9 години

До vargАми да, понеже играха в тренировъчно темпо оставиха нещата за 90+ минута.

9

Анонимен

преди 9 години

Браво на Лудогорец че кой е очаквал да биете ?Паднахте но с достойнство и като с равностоен противник на ЛИВЕРПУЛ !150 държави са гледали мача цената на нашите звезди се вдигна !!!Честито МОМЦИ !

8

Анонимен

преди 9 години

Жалко за гредата и несвирената дузпа, чудно ако бяха реализирани, тогава дали такива като varg щяха да развиват теории за класи и новоизлюпени отбори?

7

мехмед

преди 9 години

До Саметама на кирилица пишеш инача ...добър си !

6

Самет

преди 9 години

Хадии, Делли Орман кулюбю топасъ! Чабук, аркадашлар! Ингилиздже гьотверен сикишмиш! *** гьотверен чок сикишмик, йок КАУЗА япаджасму! Юрууш, коджа кренвирш олсун!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Напълно си заслужиха това развитие от Разград. То не може всеки мач да им свири градския на Варг Станислав Тодоров. Вие тук се ядосвате, ама в първенството тази дузпа ще бъде свирена 10 пъти от 10, ако е за Лудогорец.

4

Анонимен

преди 9 години

До vargв тренировачно темпо ще паднат в София

3

майорски

преди 9 години

Еб*ти късметлийте са тези Ливерпул...направо на косъм се измъкнаха ...цял мач държаха топката ...стигнаха до вратата на лудогорец 304 пъти един гол вкараха , един им го подари съдията...Лудите стигнаха 3 пъти до вратата на Ливерпул...1 Гол си направиха ..един им го взе съдията...Реален разултат 2:1 за Лудогорец...В софия ще ги направим смешни ...Срам за подобен гранд да печели по подобен начин..Сега ми е ясно как/защо са ги Били ЦСКА преди години ...та те не са нищо особенно ...

2

до varg

преди 9 години

Като стана въпрос за говорене на глупости, доколкото си спомням, преди мача някои хора твърдяха, че Лудогорец ще бъде смазан на Анфийлд...

1

Анонимен

преди 9 години

Вместо знаменца с купи, си вземете вазелин за реванша в София.