157

Скача

преди 9 години

Колко пъти ще ви скача тока ?Като си траете ще ви скача всяко 6 месечие , докато се изравни със заплатите ви !

156

fred13

преди 9 години

Тока скача щото стадото Българи си траем и нехаем ...?От два месеца ни пробват ,че ще скача и да има някаква реакция...? Да скача тока в Гърция някой да е чул... !Не с 10% със 100% ще скочи защото сме балъци и си траем ....Някои държавни служители и политици си чакат процента /хонорар/ от увеличението... !Някои получиха Европейски пари за централи, нали идеята беше че тока ще е по евтин.Или сега трябва тия милионери да станат милиардери ,самолети вече им купихме сега екскурзии до луната.

155

възмутен

преди 9 години

Не ви ли е срам да се подигравате с недоимъка на българските граждани; с това, че доходите им не стигат, особено зимата, да си плащат сметките за ток, да не говорим за другите разходи; не ви ли е срам да защитавате най-алчните, егоистични и злобни индивиди в тази държава, които се гавреха почти цял мандат с нас? Гнусно, мили сънародници! Гнусно, когато уж четвъртата власт, би трябвало да са коректив на случващото се в държавата, а те усърдно работят за олигарси, монополи, защитниците им!

154

възмутен

преди 9 години

Отвратен съм от медиите и особено Нова! Те и другите станаха същите адвокати на ГЕРБ! И как няма - особено БНТ им наляха 5 милиона! Ще лижат не, ами и хоро ще играят! Току що по Нова телевизия "милата" водеща в разговор с протестиращи от февруари миналата година поведоха разговор, че протестите срещу цената на тока било заговор срещу тогавашната власт!

153

НИЕ

преди 9 години

Къде са протестърите?Отговор:Америка им даде пет/5/ милиона да се борят срещу БСП,а не срещу ГЕРБVА НИЕ с гайдите!?Почакайте,това есамо началот.Като дойде ГЕРБ ще се вдигнат цените и на водата,парното,таксите на пенсионерите за лекар,ще падне швейцарското правило,ще спрат Южен поток,атомните централи....Бедна ви е фантазията!Народе...Не аз, геният на нашата национална революция Васил Левски го е казал!

152

Parcuc

преди 9 години

Токът се увеличава, защото НЕК е фалирала и дължи 3 млрд лева. Дължи 3 млрд лева, защото шайката престъпни комунисти продължават да теглят кредити за това и онова и залагат НЕК. Е добре бе Вие овце ли сте кво сте ве ? Мен ми писна да плащам хонорари от по 2млн на такива като оня с летящата чиния. Няма нито една държавна компания в целия свят, която да се занимава с продажба на ток и да е на фалит, това го има само у ***. Алооо раята ако Левски беше жив щеше да Ви заплюе в лицето.

151

хахаха

преди 9 години

трябва да благодарим на Бойко, че издигна представител на енергийната мафиа за наш президент! трябва и да му благодарим и за това служебно правителство което е най-компроментираното в историята на тази държава!нали това е максимата ви бе промити мозъци такива?! каквото и да направи Боко той винаги е номер 1?!

150

sallaadin

преди 9 години

Преди време бях на Палма де Майорка и се поинтересувах, имат една тарифа на стойност 22евроцента, в София ЧЕЗ иска за потребители, които са на една тарифа около 17ст., ако са на две за нощна около 10ст. и за дневна около 15ст. Разликата е че на Палма никой не работи за по-малко от 10евра на час и ако се намери някой тарикат да го направи, идват едни момчета от ... произход и жална му майка на тариката, а тук работите за 20лв. на ден и всеки си трае. Та "Всекиму своето" - справка Освиенцим.

149

гадове

преди 9 години

комисийката работи в полза на ерп.трябва тия хора да се обесят публично а тия ерп да се изгонят от България

148

daniela

преди 9 години

ne za 1-vi pat pisha ,che zial jivot sam v energetikata NEK e absolutno IZLISHNa!Niama nikakva polza i nikakav smisal ot taia instityzia,izkystveno sazdadena za nashi xoraZaplatite v NEK sa kosmicheski,koi shte se zasrami ot toia sramen fakt i zashto se smiata che pensia ot 200 leva e bednost,a 500 leva zaplata e bogatsvo?

147

За суууфиенци

преди 9 години

Трепи ги тяхната мааааама.

146

ХА,ХА,ХААААААА..

преди 9 години

...С 10% САМО ЗА ОКТОМВРИ....ДО ДЕКЕМВРИ , ЩЕ СТАНА 30% ПО ОВчия--ПЛАН!КОЙТО СЕ ВОДИ НА ПОЗИТАНСКА КАРУЧКА --ДАЛЕЧЕ НЕ СТИГА !/ПАДА МУ АКУМУЛАТОРА/

145

az

преди 9 години

Bulgarina trqbva da si vdigne i zaedno da izmetem IZMETTA v parlamenta ina4e katastrofata e neizbejna tq ve4e zapo4na

144

Homer

преди 9 години

Докога бе българино, стига тегло! Въстание, въстание и пак въстание!

143

Възмутен

преди 9 години

За да може НЕК да разплати натрупаните задължения към ВЕИ на Бориславова, Прокопиев и Плювньо.

142

Ха-ха-ха

преди 9 години

Ако цената на ел.енергията за бита се вдигне от 1.10.-само 5 дена преди изборите ,това със сигурност е Костинброд-2...До 4 октомври всички платени оплаквачки ще реват срещу ГЕРБ и Цветелина и ...ще имат 121 депутата -другия път...Най-пресните грабежи от последната година вече май са забравенииии...Който и да дойде на власт,за народа е все по-зле...

141

Мора

преди 9 години

До гдсфСмятам, че поне те се опитаха да вкарат ЕРП-та и ВЕИ в крак докато плевньо всякък се опитва да доказва, че държавата не била права и трябва тока от ВЕИ да бъде в пъти по-висока. Затова ти гласувай за ГЕРБ и до края на 2015г тока ще е с 50% по-скъп.

140

Анонимен

преди 9 години

А колко е лесно да се избегне увеличението...просто трябва да се накара една определена група да си плаща сметките, ама нали са електорат и никой не ги закача и пак ние ще платим накрая.

139

анонимен

преди 9 години

Това е едно уникално Правителство.Увеличава цената на тока ,без да има информация , дали ще има газ през зимата или не , дали цяла България няма да мине на ТОК !!!До колкото съм се информирал и много миньори стачкува за неполучени заплати.Псуването по ГЕРБ през зимата , няма да стопли никого.Мисли БЪЛГАРИНО ....МИСЛИ.Жестока инфлация,безработица,смазани малко фирми,стотици хиляди безработни и...

138

Анонимен

преди 9 години

ама вие не чухтели бе ХОРА ,че американците ни дават заем за да платим на американците за МАРИЦА ИЗТОК ,затова го увеличават а , тия където ще гласуваме на рамазан имат акцй , я виште какъв благ народ сме , правим подаръци на тия който не ни оставят жълти стотинки в портофолчето ,хахаха