117

Анонимен

преди 9 години

И аз чудя как може да има хора, които да харесват ББ. Нагъл, безскрупулен, *** и нарцистичен. Такъв тип поведение НЕ ТРЯБВА да се толелира.

116

Анонимен

преди 9 години

тия гласове са без да се взимат предвид гласовеетг от турция. Съвсем скоро гледах две езслидвания - едноот даде 15 процента на ДПС срещу 22 за БСП , а другото 17,2 срещу 18, за БСП. Явно тееч усилена кампания за турцизиране и Близнашки я подпомага яко. Затоав ходете и гласувайте, дори и само да зачеркнете всички - важна е акстивността

115

Анонимен

преди 9 години

от графиката се вижда че електората на *** оредява, а юруш няма да присъстват в парламента

114

до 153

преди 9 години

Колега забрави НДСВ, СДС, БББ и другите техни отрочета, патерици и бастуни през годините...

113

Shark

преди 9 години

До монархист. Ооо да, напълно вярно, без партии е по-добре. България е излязла от голямата криза през 20-те или 30-те години не помня точно, благодарение на това че са забранили партиите и всички са започнали да работят за излизане от кризата. Не знам дали самата дума "партия"е ***, но знам със сигурност че всички партийни лидери и видни активисти са ***.

112

ТАТО

преди 9 години

ЯЗЪК , ТЪКМО СЕ БЯХ НАТОЧИЛ ДА ГЛАСУВАМ ЗА БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ И ТО ПЪК ,КАКВО СТАВА -НАРОДНАТА ЛЮБОВ МАЙ СЕ РАЗМИНАВА С НЕГО ! МАЙ И ОЩЕ ЕДНО ДУБЛИРАЩО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ДА БЯХА НАПРАВИЛИ БОРИСОВ ,ПЛЕВНЕЛИЕВ И БЛИЗНАКОВ , НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА ЕДНОЛИЧНО !

111

Цецо

преди 9 години

На тези избори ГЕРБ ще спечели поне 250 депутатски места! Вервайте на изборните резултати!

110

Анонимен

преди 9 години

Добре ще е да пратим ГЕРБ при пердшественика си НДСВ. Там им е мястото, ако преди това не влязат в пандиза, но това в България не се случва.

109

До 146

преди 9 години

Не бе, не 130 депутати, а 260 депутата ще има Бойко, в парламент от 240 депутати. Нали така, ако питаме такива като теб, ББ и ЦЦ.

108

П.Петров

преди 9 години

До НЕГЛАСУВАЩИма два начина да се оправим:1 Да се *** всичко тотално, да избесим старите и да изберем нови- още 50 години преход, бесене и бой с камъни;2.Още сега да изберем нови, последователни и принципни хора, компетентни в правото и макроикономиката.Ама трябва мозък, но не само костен!Проблемът на България е, че има твърде много прости хора със самочувствие на големи селски тарикати, които знаят и могат всичко, акъл от по-умни не вземат, а никой с ум не би им дал и пукната пара.

107

Анонимен

преди 9 години

Най-важното сега е да не допуснем герберастията отново на власт.

106

Анонимен

преди 9 години

Как се менят нещата. Дълги години най-голямото зло бяха Сините, а сега най-голямото зло са ГЕРБ. НДСВ не успяха да станат най-голямото зло - много бързо слязоха от сцената и си останаха едно просто голямо зло, каквото е и БСП.

105

Анонимен

преди 9 години

Най-голямото зло сега очевидно е ГЕРБ, а ДПС са следващото зло. Коалицията ГЕРБ и ДПС, която ще ни управлява след изборите е най-голямото зло на квадрат.

104

Истината

преди 9 години

И едно важно изречение от изследването на АФИС:При тези условия нищо не е сигурно в прогнозата. АФИС ще направи проучване и една седмица преди изборите, когато нещата ще са по-ясни.

103

NFSB

преди 9 години

нека заедно да изметем изметта герберастка бспарска дупесарска болен пидеров и ***

102

Анонимен

преди 9 години

БСП - 23,7% не е за вярване, че след случващото се в КТБ има още такива ***

101

Анонимен

преди 9 години

Секни ли кранчето за избори, завалийките зорлем социолози ще земат да се гътнат от глад. Няма друга по света такава дебела ясла за такива конски мухи като чутовните бг "социолози". От когото и *** за зеле не става, все социолог се изтипосал. Боже, от вересии сме на тая висота.

100

Анонимен

преди 9 години

деформаториет и да влязат и да не врязат - ще се сцепят веднага на 6 октомври на две части

99

платен социолог

преди 9 години

Акооо платените социолози, да няма пак изненада като на евро изборите?

98

Родопите

преди 9 години

Създава се нова про-израелско-турска коалиция, безперспективието е ясно, мизерия от минал тип, но с доста по-силен резонанс се очертава. Тъкмо си мислехме, че с гейщината е свършено, а то какво излиза, сервират ни юдогейщина от Анадолски тип