66

ruseborn

преди 9 години

Абе господа от третия пол-- Украйна е вече разделена, даже и официално. Хората си направиха референдуми там. Идва ред на Каталония и Баския!Visca La Barca!

65

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Одисейчо, Ванга е казала много отдавна, че Русия ще просъществува, а *** ще е последния президент на САЩ. И не само тя - Едгар Кейси е американец и е казал същото. Да не се получи обратното - Русия да отиде на Марс, а САЩ да го няма на картата.Така че, не плуй в кладенеца, може да се наложи да пиеш от него. Тогава ще се пребоядисаш набързо и ще викаш по-силно от всички: "Слава на Русия!"

64

Анонимен

преди 9 години

През последните месеци в града рязко се увеличи броят на говорещите руски. Всеки ден пазаруват в големите супермаркети и молове. Изглежда не са туристи, а постоянно пребиваващи. Май бягат от матушката.

63

Анонимен

преди 9 години

Сега разбирам защо укрите копаят окопи като побеснели край Харков и Херсонска област. Явно тия хора съвсем са откачили. Може би това ще е новата граница? Не ми се вярва, не забравяйте Одеса...

62

Анонимен

преди 9 години

Окрайна не може ,окрайна ТРЯБВА да бъде разделена.Да *** от глад прститутките..

61

ОФ

преди 9 години

Днес базовата подводна лодка "Новороссийск" бе включена в бойния състав на Черноморският флотна Русия с приписка в Севастопол. Следват още 5 - на първо време.

60

Румбо

преди 9 години

Просто Украйна трябва да преживее една "демократична" зима!Снегът много охлажда страстите.

59

Анонимен

преди 9 години

80. Тамарин ,Това , което печели е сухопътен ПЪТ до Крим.Това е стратегическа защита на Крим също !Не искат в гръб да имат враг.А за това е и драпането на НАТО( САЩ)., които им се пишат за приятели ! Интересува ги Черноморската им флота , която американците искаха да изгонят от Крим !

58

Анонимен

преди 9 години

Тамарин ти гледаи някои новопристигнал с каюка *** в италия толериран от европа да не ти олаби дупката одзад

57

Кръвожадно магаре

преди 9 години

Тамарин, тъпотата ти придобита ли е или си *** по рождение?

56

морски

преди 9 години

Тамарин,нещо не си добре с главния мозък,ако въобще го имаш!Слава на Русия!Велика!

55

Христо Тамарин

преди 9 години

Путин е виновен. Господ-Бог-Аллах да го накаже дано! Руса ислямистка във фередже главата на Путин с ятаган да я отсече!

54

Христо Тамарин

преди 9 години

Продължавам коментарът си от позиция 82. Русия трябваше да направи така, че евро-асоциацията на Украйна и членството й в Евразийският съюз да не си противоречат. Турция е асоциирана с Евросъюзът от 1965, още от времето, когато той се казваше Общ Пазар. Оттогава Турция все си чака пълноправно членство, няма скоро да дочака. А пък Украйна не можеше да изпревари Турция. Това развитие на събитията беше изгодно за България.

53

Христо Тамарин

преди 9 години

Продължавам коментарът си от позиция 80.Нещата можеха да се наредят по-изгодно и за нас, и за Русия, и за Евросъюзът. Трябваше Янукович и Путин да приемат асоциирането на Украйна към Евросъюзът, още повече че това било предизборно обещание на Янукович, а пък отказът на Янукович да изпълни това си обещание даде начало на цялата патаклама в Украйна. Украйна можеше да е асоциирана към Евросъюзът и едновременно да членува в Евразийският съюз на Русия.

52

Анонимен

преди 9 години

78 При това 98 долара е BRENT a WTI или американския лек петрол е 94 долара , мъка , мъка за *** , колко от вас си спомнят че пролетта Катар приеха бюджета за 2014-2015 при цени от 60 долара за барел , а при такива цени в Москва е избухнала нова революция Одисей 1

51

Христо Тамарин

преди 9 години

Според мене, *** се провали с Украйна. Добре, получава Крим и така наречената Новорусия в източна Украйна. И ако това стане с международни съглашения, то остатъчна Украйна скоропостижно ще бъде приета за членка и на НАТО, и на Евросъюзът. Това развитие е много вредно за България, *** е виновникът, Господ да го накаже.

50

Анонимен

преди 9 години

До ДОЛАРЪТТака силно агонизира ,че вече струва 38 рубли......А срещу 98 долара може да се купи барел петрол, докато през юни бяха необходими 122 долара за барел.....Пада-пада......

49

Анонимен

преди 9 години

Среднита заплати в повечето населени места в Русия са около 12-15 000 рубли. Това прави около 250-300 евро. Цените на месото са се вдикнали с 40 % а на млечните произведения с над 20 % ,вече се стрелят търговците на едро на плодове и зеленчуци......

48

ДОЛАРЪТ

преди 9 години

е в предсмъртна агония и за да остане като световна валута САЩ са готови да подпалят целия свят

47

Анонимен

преди 9 години

На Путин му стана ясно, че няма боеспособни подразделения за мащабна война. Масово славяните в Руската армия отказват да убиват славяни ,затова в момента тече мобилизация на източните части на Русия и подмяна на славяните там с неславянски войници.Досега ,по данни на организацията "Войнишки майки" има над 3000 убити руски войници в Украйна. Путин не очакваше толкова силен отпор ,той беше вкарал над 15 000 войници в Украйна, но за да стигне до Киев ,му трябват над 40 000-50 000 боеспособни