44

България

преди 9 години

Понеже ние сме ХРИСТИЯНСКА държава, а имигрантите са мюсюлмани, тогава нека този мюфтия извади малко пари и ги прати в някоя мюсюлманска държава, по на юг например. Не да приказва само. Щото в България се говори БЪЛГАРСКИ. И който не иска да го учи и да го използва, а да се опитва тарикатски нас да приобщава към друга вяра, да напуска ВЕДНАГА моята Родина. С еднопосочен билет.

43

Анонимен

преди 9 години

Zashto da ne uchat decata Balgarski ezik? Da ne bi da e grqh ? Chak se stresnah!

42

Анонимен

преди 9 години

toq balgarin li e ...neee ...na vajeto .

41

муспи

преди 9 години

Както вече писах 500 пъти - избиването на евреите е изхода! Ако избием всички бежанци евреите още същия ден ще докарат нови. Диваците са милиарди, а ние сме няколко милиона които стремително намаляват. След като ножа е забит до кокал, редно е да направим нещо за самозащита!

40

до непукист

преди 9 години

Това за интерната е лъжа!Видя се колко си и образован-"смятал"...Смята се в часовете по математика,евентуално.Друга е думата,____ главо!

39

Анонимен

преди 9 години

Когато видя,че родителите на тези хлапета,работят като българите и получават колкото нас,тогава може би ще имат уважението ми.Който откаже работа да напуска България в три месечен срок

38

Урунгел

преди 9 години

Че е грешно, грешно е, ама ти по-добре кажи за пансионите в Айтос и други градове?!А иначе 50 и 51 са типични прости и ограничени селяни без капчица мозък в *** си въшливи глави...

37

непукист

преди 9 години

Не знам дали съм псевдо демократ или овча глава, но смятам себе си за образован и възпитан. И като такъв ме е срам, ама много, от изказвания, тези на 50 и 51. Някога, до моето училище, имаше интернат за бежанци от Афганистан, по време на руската инвазия там, и тогава, ние като деца ги приемахме нормално и без предразсъдъци. Не ни пречеха, а и имаше какво да научим от тях. Нямам против и моето дете един ден да учи с такива деца, дали в България дари другаде. Другото е слабообразована простащина.

36

Анонимен

преди 9 години

То вече на всички ни писна от словоблудствата на разни псевдодемократи, опитващи се да ни насадят чувство за вина.Искам да ги видя тези политици,"общественици" и журналисти от босфор тв и другите подобни, как записват собствените си деца в класове с "бежанци" и ***.Долно лицемерие.

35

СПЕШНО!!!

преди 9 години

ИСКАМЕ БЪРЗ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕМИГРАНТИТЕ!!! СПЕШЕН!!!

34

Анонимен

преди 9 години

Разни лицемери заплашват и плюят от телевизионния екран и се опитват да ме накарат да се чувствам гузен, че искам на майка ми ,работила 40 години, пенсията да не е 160 лв, а помощите на новодошлите джигатайци, недали нито лев на държавата, да са по 600 лв на месец!!! Сметката е много проста! БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВА НЯМА ПАРИ ЗА ТЯХ, защото няма пари и за собственото си население! Да ги интегрират по-богатите държави!

33

Анонимен

преди 9 години

Това, че идват в най-бедната държава в Европа, значи че на другите места не им минава номера! Имаме сбъркано законодателство и те нагло се възползуват от това!

32

Анонимен

преди 9 години

...трябва да се интегрират и да станат добри граждани на България'.........ей там ти е грешката, другарю мюфтия...трябва да станат добри БЪЛГАРИ, независимо дали са от афганистански, зимбабвийски или марсиански произход...Граждани имаше в Съветския съюз и Югославия, видяхме докъде я докараха.Крайно време е да си научим урока, че човек е БЪЛГАРИН, независимо от етническия произход - дали е турски, индийски, нигерийски и т.н. Тогава ще изчезне всякаква дискриминация и никой няма да може ни дели!

31

Анонимен

преди 9 години

на изборите подкрепете патриотите,а не предателите от БСП и Герб.Те са против затварянето не зелената граница с турците и сега всички ние храним незаконните талибани.

30

Анонимен

преди 9 години

Няма да отглеждаме деца бъдещи Джихадисти !Мюфти и ти ще се интргрираш по добре в Мюсюлманска държава . Не се меси в политиката на България !

29

Анонимен

преди 9 години

В Америка се заговори че Турция - да бъде изключена от НАТО . Ердоган е радикалист и се занимава с терористични мисии.България трябва да постави граничари на Южната граница , и никакви деца- бъдещи Джихадисти и сегашни терористи. , повече да не влизат тук

28

Анонимен

преди 9 години

До до СофиянецПровинциалисте, въпреки че не пишеш напълно грамотно, все пак можеш да четеш/пишеш и това е, защото (подозирам) си ходил на УЧИЛИЩЕ - за разлика от тези деца, на които искате да ЗАБРАНИТЕ! Псевдо-духовит ***.

27

Анонимен

преди 9 години

Не искаме да отглеждаме Джигадисти ,Както ги отгледага в Англя , да им режат главите .А вие мюфти , не работете срещу България !

26

Не е грешно !

преди 9 години

Добри граждани ще станат в техните си държави !В християнска държава ще станат Джихадисти да ни убиват.В България са временно и си отиват !

25

До Aндрешко

преди 9 години

Aндрешко ,писaнето нa шльокaвицa , е кaто писaнето с *** пи стенaтa. Чете се , но не е крaсиво. Пишете нa кирилицa , не е толковa трудно.