85

Анонимен

преди 9 години

niama da ima parvi rano se smeesh.....

84

Анонимен

преди 9 години

Йордане, Атака ще лапне паричките за себе си както направи вече с партийната субсидия ако не знаеш.Какво пренасочване на пари като парите в бюджета не стигат! Теглят се заеми, срива се събираемоста на данъците и така нататък.. 1000 лв минимална заплата?? Е това ако не е популизъм...

83

йордан

преди 9 години

Какво ще направи АТАКА на власт с бюджета- -Пренасочване на пари каъм повишаване на доходите. -Индексация на пенсии и заплати спрямо средноевропейските. -Увеличаване на средствата за разработване на иновации,научни изследвания,високи технологии и обучение. -Субсидиране и развитие на родно производство,в това число и земеделие.

82

йордан

преди 9 години

"ГЕРБ, като национално отговорна партия, вече купи осем избора Това е искал да каже Цвъко.Той бърка мноого-например аутизъм с АЛТРУИЗЪМ.

81

АТАКА

преди 9 години

В момента разликата между заплащането на труда у нас и в старите страни членки на ЕС е егромно.Минималната работна заплата в Германия е 31116 лева месечно,у нас -360 лв. месечно ,тоест близо 10 пъти по-ниска. Минималната пенсия в Германия е 1800 лв. ,у нас-150 лв. това е директна дискриминация на българите и АТАКА е категорично против расистката теза ,че българите са 10 пъти по -нисши от германците

80

Евробулгаристан

преди 9 години

Ха ха дали не ви дразни тази снимка а? И да тропате и роптаете пред нея той си е все така самоуверен и усмихнат на снимката. Това може да ви подлуди. Направо му се чете на лицето"няма значение какви настроения има срещу Герб, народа е рая и ние ще спечелим. Ще видите как ще го подхлъзнем неусетно, и ще не ще, ще гласува за нас. Бас хващам с който иска, че ще победим с мнозинство "

79

йордан

преди 9 години

колко гласа успяхте да купите вече Цвъки?Затова ли си усмихнат и щастлив на фона на тежкото състояние в което поставихте народа на България.Вашето президетче се опитва насила да ни вкара във война а ти се хили като ***.какъвто май си наистина

78

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше тъпият народ този нямаше да е така усмихнат.

77

Анонимен

преди 9 години

просто ГЕРБ имат много пари и с тях си имат изградена система за печелене на гласове,което не е директен подкуп,но има много други начини по рафинирани и по-малко....вероятно имат професионално подплатена политика за промиване на мозъци,която безпроблемно работи....още повече ,че една голяма част от населението ни...си е направо безмозъчно....щом е готово да жертва страната си ....давайки властта в ръцете на група властолюбци и сребролюбци...бих се гордял със страната си ,ако се случи обратното.

76

Анонимен

преди 9 години

Ето това е усмивка на щастлив човек със 6 апартамента и 3 вили.

75

От ясно по-ясно

преди 9 години

След като е УБЕДЕН, ясно е, че КОЛОСАЛНИ измами са подготвили герберите.Та те откога се подготвят за такъв случай?1. Мекотелото росенчо, чрез измама бе натикан в президентския стол.2. Оулюа-***, от своя страна тури друг послушко на министърският стол.И слепеца ще види, че мошениците са се активизирали.Дано този път, образования и културен българин не позволи на простаците да спечелят!

74

топала

преди 9 години

това означава още много време да бъдем последни в европа по доходи стандарт на живот здравеопазване и единствени управлявани от бивши комунисти

73

Анонимен

преди 9 години

E ako ima hora da glasuvat za GERB , to polojenieto nqma da se opravi.

72

669

преди 9 години

Времето! ще бъде студено, ще имам много сняг. Токът ще поскъпне с 15%, безработицата е над 30% ,хората ще изнемогват от сметки за ток и глад. Пред Парламента ще се изсипят озверери, измръзнали, отчаяни граждани, първо ще псуват после ще полетят снежни топки, лед после павета. Накрая парламента ще пламне и депутатите ще бъдат линчувани някои може би обесени.

71

u6ko

преди 9 години

Тоя престъпник ДА ВЛИЗА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.Има влезла в сила ПРИСЪДА,а не да ми дава интервюта.

70

MBP

преди 9 години

Този е жив престъпник, и иска да идва на власт?

69

Napovikvane

преди 9 години

Цветанов е сводник, аз работя при него.

68

NENAGERB

преди 9 години

Много е грозен този.

67

Neglasuvam

преди 9 години

Цветанов е пълен ***, който не става за нищо

66

mrunmrun

преди 9 години

Най-големия ***