20

Анонимен

преди 9 години

Вкарваме змии в пазвата си

19

киро на методий брат

преди 9 години

До Анонимен25-ти ти веднага трябва да се върнеш в първи клас защото имаш фрапиращи правописни пропуски ...телефоните в клас трябва да ти са последната грижа

18

Анонимен

преди 9 години

До darcasНе ти трябва таблет или смартфон за домашното, учебника също си го четеш на компа вкъщи.

17

darcas

преди 9 години

Абе в Северна корея въведоха таблети в училищата и цифровизирани учебници и помагала, децата там си пишат домашните на таблета и го пращат на учителя по пощата, ние още пълним гушите на корумпираните издателства като Просвета, Булвест 2000 и други ***, които наемат пълни *** да пишат простотии в учебниците, а *** от МОН ги одобряват. *** скапаната държава. Не позволявайте на училището да пречи на образованието на децата ви!

16

Анонимен

преди 9 години

Ученик може ли да се премести от едно училище в друго, където смартфоните не са забранени и колко ученици ще останат.

15

Анонимен

преди 9 години

абе оставете децата да са с телефони .какво ви пречат.вие не ги пребрахте по време на матурите дето падна лудо преписване ,та сега се сетихте.да не сте в ерата на флинстон.

14

Анонимен

преди 9 години

Стига с тези школа и забавачки.Какво трябва да те тегли към този ретро речник?

13

Анонимен

преди 9 години

Платено обучение за чужденци и малцинства. Така е и в другите страни. Ако родителите работят и плащат такса от 20-30 хиляди евро на година, няма проблем.

12

Stamat

преди 9 години

Kaka, ti minister li si ili lukova glava. Razbira se, 4e ti trqbva da gi zabrani6!

11

Валентин

преди 9 години

"Колко лоши хора сме станали, щом гоним деца избягали от ужаса на войната."Говори за себе си. И Осама бен ладен е бил дете и тези от ИДИЛ и те, само че сега режат главите на тези, които са им помагали и спасявали. Слезте на земята вече и стига с лигавенето за нещастните дечица. Дошли са тук с цялата си глутница от джихадисти, които искат да обърнат Европа на пакистански ***. Ако са ти много мили отивай и им помагай там на място, не ми циври по форумите.

10

anonimen

преди 9 години

ei tva vtoroto zaglavie pokazva kakvo ni narejda Amerika i nie trqbva da q slu6ame

9

Анонимен

преди 9 години

"Тя добави, че тези деца на бежанци в Ковачевци ще учат на български език и в българско училище."Не така с рогите лельо, още седмици си на тоя пост. По-кротичко го карай ...

8

Валентин

преди 9 години

Тази министърка май забравя, че все още ние Българите и плащаме заплатата, а не *** българофоби. Няма Българин, който доброволно да е съгласен с това да ни заселват и подменят с мюсюлмани. За тази земя кръв сме ляли.Депортация на всички нелегални имигранти, "бежанци" и прочее навлеци. Не искам да ги виждам. Изхвърлете ги с парцалките и проблемът е решен заедно с милионите бъдещи проблеми произтичащи от тези натрапници.

7

кочо

преди 9 години

група селски тетки

6

Максим Клейтман

преди 9 години

Минисърката обяви ,че ще прави програми и концепции за образованието. Какви бисери чухме последната седмица от нея. Учениците нямало от къде да знаят какво е заптие. А после трябва (и)да вярваме колко е важно да четем "Под игото" и "Записките" където тази дума се споменава сигурно стотици пъти.Сега пък директорите да решавали за смартфоните. Един като реши някои родители и деца ще кажат "ти ли си по светец ... " Така лобираха против матурата, после за многото учебници по история.

5

wld

преди 9 години

Страшна снимка .......с нея може д аплашат децата , а и не само тях!

4

Анонимен

преди 9 години

До ГОЧОГочо, министърката е потомствена БеСеПарка ,пич!Нещо си се объркал.....

3

NOrd

преди 9 години

Колко лоши хора сме станали, щом гоним деца избягали от ужаса на войната. Мислил съм че хората в по малките селища са се запазили по човечни, но вече второ село ни убеждава, колко нечовечни и глупави са станали. Сигурно местите ще прихванат марсиански вирус , ако има няколко деца от Близкия Изток. Срам

2

ГОЧО

преди 9 години

КОЛКО Е УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА КОЛАРОВА -НЕ НАПРАЗНО ВЕЛИЧАЕШЕ БОРИСОВ И ГО ЗАЩИТАВАШЕ ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ! ВЕТРОПОКАЗАТЕЛЯТ , БЛИЗНАШКИ , Я НАЗНАЧИ ЗАЕДНО С МНОГО ДРУГИ ГЕРБЕРИ , НА МИНИСТЕРСКОТО КРЕСЛО ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ,СЕЩАТЕ СЕ КАКВИ ИЗБОРИ ЩЕ НИ СПРЕТНАТ ТЕЗИ ПОДАЙ *** НА БОРИСОВ !

1

не е честно

преди 9 години

Аз мисля, че е честно да се взимат от данъците само на избирателите га ГЕРБ БСП и ДПС за да се издържат нелегалнтие бежанци в България!!Защо трябва аз и моето семесйтво да плащаме??