15

До 15

преди 9 години

На калпав к-р вълната му пречи. И да се махне Данчо Мошенника на негово място ще дойде друг далавера джип. Защото ще го изберат далавераджии. Опозиция на инж-то е Ивайло Константинов а честито.... А колкото доживотното наказание на Матей такова нямаше точно заради инж-то и връзките му във FIVB.

14

до 6

преди 9 години

Въпросът е на друга плоскост..нормално ли е човек като "инжинера" да бъде вече 20г. начело. Та в цяла България нима няма по-добър? А тези фиктивни клубове които създава само и само да бъде отново шеф? А тези заробващи договори на състезатели? А мръсната игра с които се опита да забрани на Казийски да играе до живот? Добре, че Италианците се оказаха хора и осуетиха подлостта на този ***. Та от там тръгва всичко...Така че не ми говори за това кой е виновен. Всички го знаем...Лазарови и сие.

13

до 13

преди 9 години

Константинов е от отбора на Лазаров...така че не ми го хвали...

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11 Константинов е треньор на отбор в който има 4 различни национали и е фактор в руското първенсво (което е наравно с италианското). Вече е 3ти сезон там, така че ако не постига целите си - няма да го държат.

11

Анонимен

преди 9 години

И Плачи не може да ги накара да играят за знамето. Отпаднаха и от световна лига а сега не се знае дали и за европейското.

10

Джисъс

преди 9 години

И Господ да дойде за треньор няма да ги оправи. Манталитетът, липсата на самочувствие, поведението на лузъри, а не на победители са трупани с векове и не знам дали някога могат да бъдат променени.

9

ВАЛЕНТИН

преди 9 години

СЕДЯ И СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА НАПИША.ТО ЗА ВОЛЕЙБОЛА МЪКИТЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК ПРЕДСТОЯТ КАКТО ЗА ФУТБОЛА ,ЩАНГИТЕ, ЛЕКА АТЛЕТИКА,БОРБА,КОЛОЕЗДЕНЕ И др. РЕШЕНИЕТО Е ТОТАЛНА СМЯНА НА МИСЛЕНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТИ НА КЛУБОВЕ И МИНИСТЕРСТВО НА СПОРТА. КРАДЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ ВСЕКИ ГИ ЗНАЕ ,ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПОСОЧИМ С ПРЪСТ И ВЪН ОТ СПОРТА.

8

Анонимен

преди 9 години

е**** безумната статия. Нищо не се разбира. Пламен Константинов треньор ли е, подал ли е оставка? Александър Попов мъж ли е, жена ли е?

7

Анонимен

преди 9 години

До ВЪХХХ! Имал е договор, ако няма договор - ще имаме служебни загуби. Договора му беше до края на СП, парите 3000 на месец + премии за медал.

6

Анонимен

преди 9 години

До Урааааааааааа Какви успехи имаше отбора със Стойчев и Казийски? Медал от първенство или СЛ? Или поне 1/2 финал да играха? Кой водеше отбора и кой играеше когато се ос*раха на ЕП след 3-2 със Словакия, на СЛ 0-3 от Аржентина, олимпийска квалификация - 1:3 от Германия насред София? В отбора нямат място играчи който си мислят че са хванали господ за шлифера и че са над останалите. В нито един отбор по света няма да търпят играчи и треньори който искат да определят шефовете.

5

до 1

преди 9 години

Ако си пожелаваме нещо и аз искам Стойчев да се върне, НО няма как да стане. А ако не е Стойчев препочитам Пламен да е тренъор и Матей да се върне. Ако Матей се върне нещата ще се променят драстично, защото той е мн мн добър с голямо самочувствие(изградено в големи мачове) и тези топки,които Соколов и Алексиев бъркат в най-важните моменти..той няма да ги сбърка. Дано да се върне,ама надали...

4

боли

преди 9 години

За мен националния отбор по войлебол беше радост и пример да се боря. Щом те могат, значи и аз мога. Но сега непоказахаи капка желание да защитят името на България и да зарадват своите верни фенове. Няма друг отбор който да е толкова обичан от всички. Само националния отбор по волейбол има толкова много фенове от стран анан нежния пол в България. Огорчен съм от това, че губиха всеки мач без да се борят да пазят честта на България. Те са просто едни лигл

3

ВЪХХХ!

преди 9 години

Треньорът на нац.отбор без договор,задължения и отговорности??? Сигурно е стоял И без заплата-като няма договор горкият!Та това и при чистачките в мин.на спорта не съществува! Егати резила, то и аз можех да тренирам ей така НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ! Тези наште министерства за коя държава работят,че не мога да се сетя?Ами инженерчето и Л.Ганев като какви работят и имат ли отговорности или сами си плащат осигуровките....

2

Анонимен

преди 9 години

Всичко е за пари!!!!!А,тия *** не ги заслужават.Липсва им чест и достойнство.

1

Урааааааааааа

преди 9 години

"Пламен Константинов приключи с националния отбор"Най- после се махна този некядърен кап*т!Да се връщат Стойчев и Казийски и да ги почваме!А индженерчето ДГД! ОСтавка!!!