15

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС са една и съща турска партия и това ще се види след изборите.

14

РБ Победа !!!!!

преди 9 години

Касим Исмаил Дал е български политик.Един от основателите на Турското национално-освободително движение в България през 1985 година, за което излежава присъда в затворите на София, Варна, Бобов дол и Стара Загора (1986 - 1989). След амнистирането му през 1990 година става един от основателите на ДПС, а от 1993 г. е негов заместник-председател

13

Кахри

преди 9 години

А пък Бойко въобще не чакаше за да присъства на обрязването на Берту и Симар.Той бе поканен от добрия си приятел Бейзат Яхя, който бе организирал кушии, борби и конни надбягвания!!Заедно с областния лидер на ДПС Нуредин Исмаил, Бойко Борисов откри паметник на шампиона по борба Али Нуррулах Хасан.Сред останалите уважавни гости са били и водачът на листитата на ГЕРБ Любомир Христов, шефът на 'Лукойл' Валентин Златев и Георги Първанов!!Е, яд ли ви е, бедни бачкатори, завистници?Бойко Велик !!

12

Иво

преди 9 години

До Сокол(ДОГАН)Време е да те оскубем май май,ама преди това да те попарим в топла вода.....

11

Сокол(ДОГАН)

преди 9 години

До МРАВКА А бе мравка седи си у мравуняка да те не клъвна и теб.То па на една мравка кво да и клъвнеш, затова живей доколкото можеш

10

Иво

преди 9 години

Хора гласувайте, турците и всякаква подобна *** да отсеем.

9

Иво

преди 9 години

Колко ти плащат турците да сортираш коментарите турска ***...........

8

Анонимен

преди 9 години

а бе платен *** и да гласувам за измислената ти партия ДПС пак ще го има това е идеята

7

azo

преди 9 години

Aide bre REFORmatori :) ei go vashia GEROI - KASIM DAL :) proteje na turskite slujbi :)!!!! chast ot bularskite "reformatori"

6

Анонимен

преди 9 години

всичко е цирк пак се опитват да накарат овцете да гласуват с етническата карта

5

Dichev

преди 9 години

До Георги ЛамбуровБингоооооо! За това говоря! ДПС качи на власт Борисов и пак се опитва да го направи! Не разбрахте ли другари гербери и бесепари че БСП и ГЕРБ са две крила на БКП?

4

Анонимен

преди 9 години

И тия докога ще минават за нормална "българска" партия?Преставителите на ДПС са си вредители. Какви са тези контакти с чужда държава? Тък у нас за заредили с техни *** навсякъде и работят с все сила против България.

3

Анонимен

преди 9 години

Кой чака 5 г. за среща?Това дипломация ли е или подлизурство мойте съболезнования за симпатизантите на ДПС. 5г да не отдели 10 мин да се видите. Дори Боко Тиквата шейха го приеха по джапанки но го прие.

2

Спонги

преди 9 години

До Анонимен 2Не е само това. В Германия например разкриват секция в която 100% са за ДПС независим о кой как е гласувал. Новото правителство трябва да подмени целия дипломатически състав на мисията ни в Германия.

1

Иван

преди 9 години

5 години чакало? Явно не може да се вреди от Бойко и хората му.