28

Анонимен

преди 9 години

До АлтайНе е клекнал, а се е навел ;)

27

Анонимен

преди 9 години

До ШопТи не беше ли оня смелия агресивен ***, дето искаше да корми и да разпаря носове, а накрая се скри?

26

Алтай

преди 9 години

Пълни ***, мислят си че Путин е клекнал пред тях.

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗначи това с'' империята на злото'' вече става не смешно ами.....Всъщност вие бачкате за Русия ,което е добре!!!!!

24

Янко

преди 9 години

До ШопЖопа, за теб това ще е катастрафа! Руснаците измират от глад и жопата няма за какво да пише! И настъпва глад. Жопата може да умре и тя...

23

Registriran

преди 9 години

До Предупреждавам! не се притеснявай баба Меркел ще ги привика в Германия още когато доближат тръбите.

22

Предупреждавам!

преди 9 години

"В списъка на посочените от закона санкции са ... превози и транзит на ресурси през украинска територия..."А сте спрели транзита на газ за ЕС(т.е. и нас), а съм ви счупил крадливите ръчички!!!

21

до 20

преди 9 години

Южна Корея.

20

137 години

преди 9 години

137 години от раждането на революционера Феликс Дзержински.

19

морски

преди 9 години

Че то това вече не е Украйна,а бивша Украйна.А Яйцето е наркоман.

18

адската машина

преди 9 години

Най-голямата опасност за мира и стабилността в Европа представлява фашистката хунта в Украйна! Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!

17

кой е следващия?

преди 9 години

Дните на Пороченко като президент са преброени! Кого ли ще назначат американците за следващ?

16

До 13

преди 9 години

Абе, чуваш ли се какво плещиш бе? "Искало се смелост"! Тия като маймуни с гранати така ще оплескат нещата, че на еуропата ще и се завие свят.Каква смелост, като отзад те побутват тия от краварника и ти обещават планини от злато?Ама нали знаеш, като изтрезнее малко укропията и като видят, че обещанията са КУХИ, и като не получат нищо освен сухи бисквити или пробити бронежилетки,какво ще стане?Абе, НА КОГО СА ПОМОГНАЛИ краварите,КОЯ ДЪРЖАВА Е ДОБРЕ,след като те са се намесили?Правилно - НИКОЯ!!!!

15

тотално фиаско

преди 9 години

Пълен разгром за Порошенко! Жертвите, за които Порошенко е виновен, само от армията на вече бивша Украйна: 27 888 убити и ранени украински военни, 13 500 дезертирали или безследно изчезнали, 1649 пленени. Общо над 43 000! Опълченците са свалили 43 самолета и 22 бойни хеликоптера. Унищожили или са пленили: 448 танка, 827 броя бронирана техника, 56 реактивни залпови системи, над 100 броя артилерийски системи!

14

Анонимен

преди 9 години

Я да видим сега как 172 физически лица и 65 компании лееко помагайки на сепаратистите вкарват цялата хунта в з***Д#ика на орела -лешояд! Ще е голямо зрелище!

13

Анонимен

преди 9 години

Прасенко ще направи демонстрация от утре как с един патрон да си гръмнеш и двата крака ч е и онова между тях! :) О) :) :)

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Как ги събра толкова тролчета да ти кликнат + ?Явно нещата вървят на зле за коалицията срещу Путин щом правите тези номера :)Кеф!

11

Анонимен

преди 9 години

Браво! Слава на будният украйнски народ! Иска се голяма смелост за да се изправиш лице в лице с най-голямото зло, империята на злото - Русия!

10

Анонимен

преди 9 години

Москва даде съглсие за прикъединяване на Киев към ЕС, но при определени условия свързани със защита на някои руски стоки за 2-3 години. ЕС пък обяви , че няма да приема нови членки до 2019г, а в случая фалиралата Украйна няма да види ЕС в обозримо бъдеще.Ще я реформират европейците -демек каквото ценно има ще го вземат и толкова.Тия на снимката пазят собствените си пари и живеят с надежда да се включат в разграбването при реформите, та затова плещят само идиотии.

9

$?!

преди 9 години

Продадоха и предадоха собствения си народ.. Сега ще усетят на Кончита вурста :-(