15

до пенсионерка

преди 9 години

6-и беше почивен ден

14

Експерт

преди 9 години

Пенсионна възраст- 100 години за мъжете и 97 години за жените, също да се изисква 78 години осигурителен стаж!

13

демократ

преди 9 години

Спомняте ли си правителството Орешарски искаше да махне тавана на пенсиите.За кой? Ами за тях си да не би за нашите родители дето градиха социализма цял живот и накрая червените станаха новата боржуАзия и разграбиха граденото.Трябва да има закон.Агентите на ДС-КГБ да не получават пенсии от българския фонд.Да идат от *** да си търсят заработеното.На СССР са служили не на България.

12

пенсионерка

преди 9 години

Лъжец! На 6-ти септември обиколих 4 клона на ДСК и в нито един нямаше заредени пари за пенсии. Лъжехте преди, лъжете и сега защото така сте свикнали. Как не се наядахте? Нямате срам.

11

гошо тъпото

преди 9 години

Пенсиите на тези търтей които са работили по 25 години след 25 години като получават пенсия да се спрат или намалят.

10

Анонимен

преди 9 години

Пенсионирани военни и полицай има повече от тия на служба смеят ли да спрат пенсиите

9

Бат Петко

преди 9 години

До МонархистКато те е гнус, изчезвай веднага. Последното нещо, от което има нужда тук, са *** като теб

8

Килюминати

преди 9 години

Държавната пенсионна система в България е от разходо-покривен тип. Това означава, че няма реални спестявания, а пенсиите на сегашните пенсионери би трябвало да се плащат от осигуровките на сегашните работещи. Тази система е силно зависима от съотношението на броя пенсионери към броя на осигурените лица ако плащащите не са достатъчно на брой, то те няма как да издържат пенсионерите без помощ от държавата, какъвто е и случаят в България!

7

ИСТИНСКИ

преди 9 години

ДА ПРИПОМНЯ ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ БЮЛЕТИНА НОМЕР 9 ДЕВЕТ Е ЧИСЛОТО НОМЕР ДЕВЕТ 9 9 9 9 ТОВА Е НОМЕРА

6

Анонимен

преди 9 години

Нали беше фалирала държавата според Винету Неземни - няма пари, объркал се е тоя юнак.

5

Монархист

преди 9 години

Браво, бе, Христосков, 325лв еднократна помощ. Да ви -------- на държавата умрела. Закривай това жално подобие на държава и да се махаме от тука - кой накъдето види, че вече ме е гнус от вас. Намирате милиони за глупавите избори на нови крадци, а на хората хвърляте трохи и после им се мазните за гласовете.

4

млад пенсионер

преди 9 години

Пенсии ще има, млади няма да има. Ако пенсиите не се усетят навреме да гласуват за честни хора, а не за разни експертизи, контексти, политики, летящи чинийки и псевдопатриоти юрушисти, скоро и България няма да я има... И системата съвсем даже не е стабилна, ако хаосът въобще може да се нарече система.

3

Анонимен

преди 9 години

Плащаме, за да избираме тези *** да не управляват.Плащаме за това, че не управляват.Плащаме здравни осигуровки, които не използваме.Плащаме пенсионни осигуровки, които няма да използваме.

2

Анонимен

преди 9 години

Намалете пенсионната възраст, защото броят на работниците намалява и броят на пенсионерите расте. България остава без работници, които емигрират към ЕС и САЩ.

1

bez

преди 9 години

Pensiite sa tolkova niski, che nyama da ima problem da se platyat haha