18

той

преди 9 години

Минах оттам малко след като беше станала катастрофата......е пътя не беше чак толкова мокър и "воден", но когато не се движиш а "хвърчиш" винаги става така. Бая мантинела беше отнесъл, което говори, че скоростта му не е била никак малка.........Но те тия с джиповете са "безсмъртни", за разлика от нас "смъртните" и се мислят за голяма работа..

17

тя

преди 9 години

Ми да, те са с джипове , ние да му мислим с трошките ,недай си боже...

16

Haz

преди 9 години

Тия BMW X5-ци много нестабилни при мокър път. Всички други нормални коли са минали безпроблемно от там(вероятно и с по-разумна скорост). На репортажа по телевизията се видя надпис от автоморга на смачкания преден капак. Явно не му е за пръв път. Добре че не си е отишъл и някой друг невинен или някое семейство от друга кола, която случайно е била наблизо

15

До 17

преди 9 години

Не ми казвай, че ти си най-изрядния шофьор на пътя!А до колко е наркоман само той си знае.

14

Анонимен

преди 9 години

До 16Следващият път, когато убие някого на пътя, не само ще го хейтват, а ще му счупят наркоманската глава...

13

Анонимен

преди 9 години

Здравейте ФЕНОВЕ!Аз съм Любо и искам да ви кажа, че карам последен можел SUV BMW .. карам с 300 по магистралата и хич не ме ... какво мислите. Изяжте се от яд гадни хейтърчета! Карайте си чупените коли и продължавайте да хейтвайте.

12

Анонимен

преди 9 години

Бог го бил спасил? Каква обида за инженерите на БМВ, които са направили колата толкова сигурна при катастрофа. Ако се беше блъснал с Москвич да видим дали Бог щеше да му помогне.

11

Анонимен

преди 9 години

Любо, стига друса, че мозъка ти се изпържи вече!

10

АТАКИСТ

преди 9 години

Любо, като ти чуя случайно по радиото умрелия глас и ми иде да си изповръщам червата!Кой те излъга, че си певец и че имаш фенове, бе папагалино?

9

Анонимен

преди 9 години

При дъжд на магистралата съм забелязал, че от 10 коли 8 са БМВ-та влезли в канавките. А аз пътувам всяка седмица Бургас- София.

8

Анонимен

преди 9 години

до 7Ми в сравнение с аудито и куатрото му, наистина се чудя що се излагат немците с тия въртящи се като шейни кочини. Знаеш ли защо? Защото Ауди не си дава системата на никой да я патентова. Толкова са големи.

7

DreamTheater

преди 9 години

Карал е много бързо.Това е причината.Добре ,че е оцелял.Харесвам го като певец.Определено има принос за развитие на съвременната българска музика.

6

optimist

преди 9 години

до 6 - Да бе немците са такива бунаци, че са направили кола дето да не може да се кара на дъжд и сняг :)

5

Анонимен

преди 9 години

Суф-а му 100% е или мерджан или бмв. На мокра настилка, каквито и системи да имат, с това задно задвижване са като шейна на лед. При локва се отпуска газта и не се бият спирачки. Иначе аквапланинга ще те нахака в мантинелата.

4

Митьо

преди 9 години

Само майка му и баба му харесали поста във фейсбук...

3

BGN

преди 9 години

Карат с 200км/ч, голям пример дават, че и Бог го спасил !

2

optimist

преди 9 години

Изключил е 4х4-то, за да пести газ :)

1

бай Петко

преди 9 години

Ти ако си чувал з АКВАПЛАНИНГ нямаше да разбере никой, ама вижте ме кой съм аз...???!!!