8

Анонимен

преди 9 години

Първо, вече в интернет е пълно с всякакви снимки и вече просто не е интересно да парадираш с това, че имаш гърди и второ ходили ли сте в Париж да видите за какво става дума? Аз бях ужасено! То бял французин не можеш да видиш! Ами при положение, че цялата страна се е напълнила с *** как да си показваш циците? Жените го правят за да хванат тен равномерно, ама знаеш ли какви глупости му се въртят в главата на арабина легнал под съседния чадър? Направо си е опасно.

7

Анонимен

преди 9 години

То пък едни гърди, няма що.

6

Анонимен

преди 9 години

У нас обаче топлесът става сравнително популярен едва през последните 20 години, дори и не веднага след промените, а няколко години по-късно. За преди 1989 г. - и дума не може да става, освен на нуди плажовете, които обаче по онова време са незаконни.Прави впечатление също така, че сред чуждестранните курортистки у нас рускините са най-запалените привърженички на топлеса.Изглежда, тази мода идва на изток с няколко десетилетия закъснение и то след чувствително разкрепостяване на съзнанието.

5

Анонимен

преди 9 години

Това е така, защото арабската им култура забранява жени по бански на плажа. Скоро ще стане задължително французойките да ходят с бурки.

4

Анонимен

преди 9 години

Англичаните просто се опитват да изкарат някой по-консервативен от тях. Още по медиите ни в България и тези медии по света ги виждаме как се кланят на аристократите си за разлика от Франция. Ей го е - принц Джордж в съседната новина - идол на британските поклонници на аристократизма си и кралската им династия.

3

Анонимен

преди 9 години

Вай, вай, вай! Макроикономически отенък. Явно вечер пускате само забавни новини :)

2

Сигурно е вярно това

преди 9 години

което е написано в статията.Но хората на средна възраст помнят, че след минижупа през 60-те години, на мода идва макси-дължината. И се развяват дълги до глезените поли, силно клоширани или украсени с богати волани. До глезените са и палтата - те са допълнени и с обемни качулки. Обществена тайна било, че тази мода е наложена заради загубите на производителите и търговците на платове - нали една мини пола се ушивала от половин метър плат?Сутиените са скъпи, от тях се пчели. Топлесът носи загуби!

1

Без голите цици

преди 9 години

на французойките, животът ми изгуби смисъл.