377

Запознат

преди 6 години

До ТУТИ--393;Абе казвал ли ти е някой колко си ***? РУската окупация след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда лв. При бюджет 48 милиарда лв. плащахме за руската армия 26 милиарда.Отделно кражбите извършени от Ген.Бирюзов и държавата СССР.

376

Жоро до 393/394

преди 9 години

Много се извинявам, че се включвам в излишни спорове и пиша сега на постове, които ми казват, че не съм чел, че съм консуматор и хлапе и т.н.. Мисля, че на 31 год. не съм хлапе и няма смисъл да обяснявам каквото и да е на промити мозъци, които пишат - НЕСАЛГАЙ слято. Чудя се как така аз съм консуматор, а Вие не можете да напишете две изречения на български език без правописна грешка.

375

dido

преди 9 години

честита победа над фашистити

374

Граовец

преди 9 години

Лявата ръка е ръка на сатаната! Бойте се изчадия! Вие сте обречени!

373

Граовец

преди 9 години

Лявата ръка е ръка на сатаната! Бойте се изчадия! Вие сте обречени!

372

ISP

преди 9 години

Аз съм по-млад и не помня дали е било революция или преврат, ама е било голяма тъпня, защото промитите мозъци си въобразяват че им е донесло нещо добро. А от това мързеливия да разпределя труда ти и ти да го харесваш по-тъпо няма.

371

ТУТИ

преди 9 години

До Радио Св. Европа: КОЙ Е ГЕОРГИ МАРКОВ ,ЧЕ" КОМУНИСТИТЕ " ДА МУ ОБЪРНАТ ЧАК ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ ? ТОЙ Е КАТО ЛАГЕРИТЕ " НА СМЪРТТА" В БЕЛЕНЕ - ИЗМИСЛИЦА НА СДС ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА САЩ И ЗАПАДА ,ЗА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ДА ЛИКВИДИРАТ ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА ! СЕГА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ ,ЧЕ СА РАЗБИЛИ КОМУНИЗМА И ПАК С ТОВА СЕ БОРЯТ ! ПРАЗНИ ТИКВИ !

370

бореца

преди 9 години

Чета Ви тъпите коментари и се чудя каква неграмотност се вихри между нас!На тази дата в България се извършва военен преврат за да може да излезем от едно конфузно състояние да си война със всички с Англия,САЩ,Германия и СССР!Е такова чудо като България няма друго всеки се е определил някаква позиция а ние пак със всички или против всички!Начело тогава застава един изпечен превратаджия като Кимон Георгиев като комунистите тогава са били малцинство а колкото до убитите е доста спорно колко са!

369

ВАНКА

преди 9 години

До 1 : ДОСЕГА СИ МЪЛЧАХМЕ ЗАРАДИ СЕДЕСАРО - КОМУНИСТИТЕ ! ОТСЕГА НАТАТЪК ,НЯМА ПРОШКА КЪМ ФАШИСТКАТА *** ! ЗА ЖАЛОСТ ТАМ СЕ ВКЛЮЧИХА И НАШИ "ДРУГАРИ" ! НЯМА ДА ИМ ГО ПРОСТИМ -НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАТ ЧАСТ ОТ ПРИЬОМИТЕ НА ВЯЧЕСЛАВ ТИХОНОВ - НЯМА ПРОШКА !

368

Щерев

преди 9 години

Паметниците на руските окупатори се именуват обикновено "паметник на незнайния войн" защото не знаят името на загиналия руски войник.И това е в реда на нещата .Няма загинал по времето на съветската окупация.Жертвите са само от българска страна. И КОЛКО ПЪТИ РУСИЯ ЩЕ ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРИТЕ? РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НЕ ДА ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКИ!

367

До 441,443 от 438

преди 9 години

Всички сегашни "злини", които изреждаш, ги докараха вашите хора.Опитаха се да превърнат политическата си власт в икономическа, но за това са нужни знания и способности. Да се краде, присвоява и да се управлява просташки и тоталитарно, като се разчита на закрилата на огромна чужда армия - това правиха бащите им-цървуланковците.Днешните пишман бизнесмени са способни на това, което виждаме.Но, както казах, с някои не се спори. Всъщност, и вие не вярвате в това, което пишете. Иска ви се да е истина

366

ГОГО

преди 9 години

ИМАМ МАЛКО СЪЖАЛЕНИЕ КЪМ ФАШИСТКИТЕ ИЗЧАДИЯ И ЗАТОВА ОСТАВИХ ОТРОЧЕТАТА ИМ ДА НИ ЛЪЖАТ СЕГА ! ПРОСТЕТЕ ,БЪЛГАРИ !

365

ДУНДЬО

преди 9 години

АХА ,ТОЧНО НЕ ТАКА БЕШЕ ,ГОСПОДА ФАШИСТИ ! НИЕ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ПОМЪЛЧИМ И ЩЕ ВИДИМ ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СДС-КОМУНИСТИ ! СЛЕД ТОВА ,ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО И ЩЕ ВИДИМ КОЙ Е БОРИСОВ , КОЙ Е БЛИЗНАШКИ И НАКРАЯ , КОЙ Е ЦАЦАРОВ ! ЦВЪЦКО ВЕЧЕ / МАЙ / Е В ЗАТВОРА ,НО НЕ СМЕ СИГУРНИ ! ПАК ЦАЦАРОВ ТРЯБВА ДА КАЖЕ - ТОЕСТ ДС ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ САЩ !

364

Анонимен

преди 9 години

НПреди 9-ти септември дядо ми внася няколко милиона в най-добрата банка ДТБ. Банка на годината с най-добрия банкер на столетието - но коварните комунисти изгонват сиромаха в Австрия, като той едва смогва да натовари 3 млрд честно спестени пари. Много милионери сиромаси се самозапалват - заради високата цена на парното. Комунистите вдигат и цената на тока с25% макар и плавно. Частни съдии изпълнители идват от Коминтерна и разоряват проспериращите български гешефтари - гешефт значи бизнес по нашем

363

Кирчо

преди 9 години

До Кирето--454;Като много ги разбираш обясни ми защо А. Луканов обяви мораториума което е Фалит на държавата бе ГУРГУРЕ. Защо от 1982 г.трябваше да внасяме за $ 2,6 милиарда а срещу тях произвеждахме за $ 1,5 милиарда.Или изяждаме 5 хляба произвеждахме 3.Тия неща ги пише в доклада на Петър Младенов / Дамаджанката/ пред ДС.Прочети го бе нали разбираш от инфлация и ЕФЕКТИВНОСТ.

362

Кирчо

преди 9 години

До Анонимен--450; *** си ти. От 90% собственици направихте 100% наемни работници които не са мотивирани да работят. Направихте Българите руснаци--Пияни ,Мързеливи и Крадливи.Къде са КАРАКАЧАНИТЕ които гледаха милиони глави *** в Балкана. Ха накарайте ги сега да гледат овце.Унищожихте всичко. Като СКАКАЛЦИ сте.Оставихте държава без села.Много лесно се отървахте. Много от вас са за БЕСЕНЕ.

361

Кирето

преди 9 години

Кирето , от коментар 449,който явно е на 100 и кусур години сега ще напише какъв цветен телевизор е гледал дядо му , какъв турбодизел е карал , а той как го е чешел под опашката и трупал спомен след спомен , фантазия след фантазия и божествена принадлежност на ариец .Не е лошо поне да знаеш какво е инфлация и колко е днешният капиталистически дълг .Давай Кире , бълнувай на воля.

360

Кирчо

преди 9 години

До Анонимен--452 ;ГМО го въведохте вие като почнахте да слагате СОЯ в колбасите. Ти ял ли си ИСТИНСКИ Хамбургски салам ? Ял ли си Сирене и Кисело мляко от 100% мляко?

359

Кирчо

преди 9 години

До Анонимен--450;Не са лъжи това е истината . Целия комунизъм съм го изкарал на гърба си.Дядо го биха ,а баща ми беше в БЕЛЕНЕ. Цял живот ме третираха като внук на КУЛАК.

358

Кирчо

преди 9 години

До РЕДАКТОРСКО--441;Всички олигарси се пръкнаха от БКП /БСП . Даже си хвърлиха книжките и станаха СДС--ари.Всички длъжности бяха заети от членове на БКП.Безпартийните имаха само право на работа.В Турция робството е премахнато през 1550 г. а в СССР до 1960 г нямаха паспорти.Хрушчов им ги даде, Има и други ценности освен хляба.Роба се бори за свобода а свободния за съвършенство.Какво хубаво е дала Русия на света--ПЕЩЕРЕН КОМУНИЗЪМ.