14

Алекс

преди 9 години

Ето по това може да се разбере че турците са ни надминали по Европейско мислене.. ! А ние нека ги обиждаме а да си мрем от мизерия.. Колко злоба яд и злоба има в нас като Народ.. Господ ни наказва ХОРА !

13

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Всичките кризи и злополуки се пишат на гърба на наемният работник.Така е в третият свят,така е в Турция,така е и в...уж бяла и европейска България.

12

бургазлия

преди 9 години

Ние не виждаме какво е при нас че това е често явление а сме седнали да обсъждаме в другите страни Моите съболезнования на близкие им.

11

Анонимен

преди 9 години

В България кой влезе в затвора след като загина жената че не помня?

10

АНТИМУТРА

преди 9 години

ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ СРОКОВЕТЕ И СТРОИТЕЛЯ НЕ МОЖЕ ДА ИС ПОЗВОЛИ ДА ЗАКЪСНЯВА ЩОТО ИМА ГЛОБИ СОЛЕНИ!!!НО ИЗПРАВНОСТТА НА АСАНСЬОРИТЕ Е ПРИОРИТЕТ!!СЕГА ХЕМ ЩЕ ПРАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ХЕМ ОБЕКТА ЩЕ СЕ ЗАПЕЧАТА ЗДА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ !! ХЕМ ЩЕ ПРАТИ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА ПОПРАВКА НА АСАНСЬОРА!!!-------------------------------------ПОРЕДНИЯ АЛЧЕН РАБОТОДАТЕЛ ПРЕТУПВАЩ СЕКТОР СИГУРНОСТ!!!

9

до 12

преди 9 години

катоса малко следващото наводнение в твоята страна ще допълни цифрата която желаеш

8

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ЗАЩО НЯМА НОВИНА ЗА ЛУДИЯТ КОЙТО С ЦЯЛОТО СИ НАХАЛСТВО ПО КАНАЛ 3 И АЛФА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ОПЕТНЯВА ДЕМОКРАТИТЕ КОИТО 25 ГОДИНИ НИ ВЪЗДИГАТ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ? КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА МУ СЕ ПОЗВОЛЯВА ТАКА НАГЛО ДА ЛЪЖЕ ЧЕ СМЕ НАЙ МИЗЕРНИЯТ И НАЙ ЗАСПАЛИЯТ НАРОД НА ПЛАНЕТАТА? ВЕДНАГА ДА СЕ СЕЗИРА ДРУГАРЯТ ЦАЦАТА И ДА ГО ВКАРА В ЗАТВОРА ЗА ПОДБУЖДАНЕ КЪМ НЕДОВОЛСТВО ОТ ХУБАВИЯТ ЖИВОТ КОЙТО СИ ЖИВУРКАМЕ. ДА МУ СЕ ДАДЪТ НАЙ МАЛКО 25 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО И ДЕЙСТВИЯ ПРОТИВ РОДИНАТА.

7

BBisPedal

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този ***! Профилът е Boyko Borissov! На профила има бутон Message и многоточие. Натискате многоточието и след това Report и продължавате. Процедурата отнема 30секунди!

6

Анонимен

преди 9 години

Съболезнования на близките на загиналите.Наистина има на какво да се научим от комшиите, когато става въпрос за защита на права и за търсене на отговорност.

5

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ердоган ратува за...президентска република.Това означава,управление с...твърда ръка и...отговорност.В този дух,мерките,които са взели властите,отговарят на...плановете на Ердоган.

4

Ядосан

преди 9 години

В Истанбул веднага се организираха за протест, а ние тук седим и чакаме властимащите да разследват случая и да въздадат справедливост - на това ни научиха 45-те години тоталитаризъм, през който трябваше да правим само това, което ни продиктуват "отгоре", за да нямаме неприятности и децата ни да не се окажат завинаги обречени да бъдат хора второ качество заради дързостта на родителите им да мислят самостоятелно!Та, ако търсим причините за някои неща, те са не в петте века, а в 45-те години!

3

В БГ

преди 9 години

В БГ, като падне асансьор, и има убот, никои не се арестува и нищо не се случва.Колкото и да не обичаме турците, трябва да признаем, дори и те че са много години пред нас.Ха сега с гордост да се наречем Българи :(

2

Анонимен

преди 9 години

там ще арестуват не 8 а 80 като има човешка цена

1

Анонимен

преди 9 години

Ето така се действа!За разлика от България, Турция не е патила 45 години социализъм и после още 25 г.управление на червенушковци, маскирани като пишман-демократи.Щом се е случила трагедията, веднага са арестували отговорните! А у нас ще има да се точат години наред следствени действия, съдебни дела и не знам още какво, виновните ще си кривят капите и накрая я има някой с условна присъда, я не!В Истанбул, още на следващия ден правят толкова сериозен протест, че се налага намеса на полицията!