72

Анонимен

преди 9 години

Пундьо!Това да не ти е монашески орден, че да призоваваш към смирение?!

71

Венелин

преди 9 години

Офшорният президент смирено да подаде оставка!

70

реалист

преди 9 години

До АпелЗнаеш ли, че и аз го забелязах това! От както платените от олигарсите и ГЕРБ протестиращи тръгнаха срещу народа и държавата, всичко в природата се разбунтува!

69

Апел

преди 9 години

От както ГЕРБ и този измислен президент са във власта и природата се бунтува. Ако тези се махнат и природата ще се успокои.Хайде народе да направим така, че да няма вече невинни жертви.

68

Анонимен

преди 9 години

СМИРЕНИ!! този за овце ли ни има ?Аде къш, трябва да го изритаме, и него и зялата пасмина от алчни, нагли разбойници!! СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРААА!!!

67

Анонимен

преди 9 години

Абе има ли още луди къде ще гласуват за Герб и брукселските бандити

66

Анонимен

преди 9 години

пак шокова тверапия искат тяхната сметка скапана

65

Пешо

преди 9 години

Е как смирени бе нема ли да осъдите комунистите дето окрадоха на бати Бойко държавата?Тогова защо да гласувам за вас смирени и приведени?

64

Пешо

преди 9 години

Българите трябва да сме смирени и добре наведени за да ни *** по лесно мафийката!Този пудел така стигна до президент!

63

реформа: ДА

преди 9 години

Реформирането да започне с премахването на тоя ***.

62

безпартиен

преди 9 години

Примирие ли?Да простим на всички разсипали народа ни и да ги оставим да си говорят каквото им скимне.След това да отидем мирно и тихо да узаконим избирането на едни лица които нито аз нито Вие сте поставяли в избирателните листи.И на това ако му викат демокрация...

61

Анонимен

преди 9 години

Една единствена реформа:Спрете да крадете!!!и най добре се махнете!!!

60

Сланин Шопарски

преди 9 години

Всички до един са продажници

59

111

преди 9 години

не ми е ясно защо съществува това дпс ами то в България няма турци , те са си в турско , има българи с вяра примерно там някъде ,защо не я забранят тази партия

58

Таня

преди 9 години

Този ще ми говори са смиреност и позитивизъм.. Откакто, за нещастие на България е президент, не е имал изказване, в което да не разделя народа и да противопоставя едни хора на други. Този ще ми говори за приемственост и надграждане..Народът оголя и озверя от немотия, благодарение на тъпата му и некадърна партия, кояти го издигна, и която бе изгонена с камъни. Що не се огледате в огледалата си, с тъпите си, прости, оядени физиономии, и да видите, че зад вас наистина народът ще ви погне със сопите

57

лили

преди 9 години

Каква смиреност , при тия алчни за власт политици.Властта им носи много пари и никаква отговорност.Така си я караме 25 години.

56

Анонимен

преди 9 години

Смиреност ли ?Да хванем сопите та по простите ви глави , дето след 26г. Реформи Разтурихте държавата !За какви ресурси говори това чудо , тези които Америкснците изнасят ли!Продадена държава !!

55

Анонимен

преди 9 години

За какво се е договарял президенто наш с Ердоган на срещата на НАТО?

54

Мунчо, ...

преди 9 години

... и.д. Президент на тумбата ГЕРБ, какви глупости пак дрънка!Ние се смеем на Украйна, че избраха Олигарх за Президент, но и ние сме един дол дренки с ***.

53

хадес

преди 9 години

Това е нашата държава, пълна с прости, в която управлява правителство наречено служебно, а всъщност е бокотиквенско с цона-асенгеновски привкус.